What happens in Sweden

Jag är kär i min blogg så jag kan inte hålla mig från den. Älskar att skriva i denna lilla mackapär :P Det vill säga att det kommer nu att komma lite viktig information.. Haha.. Som alltid när jag skriver här...

Min andra dag i Sverige i dag. Känns fortfarande konstigt men det känns som om jag har varit här längre än två fnuttiga dagar. Dock har jag hunnit med bra jäkla mycket måste jag säga.

I går hann jag träffa bror och hans flickvän, morfar och hans brutta, Mimmie och Adam, moster och hennes familj, Mickan och Jossan. Inte illa skulle jag vilja säga. Kände inte igen min lillkusin när hon kom emot mig, här kan vi snacka om att ha växt. Jösses.. Hon hoppade upp i min famn och så blev det kramkalas. Någon minut senare kom jag på mig själv stå och vagga fram och tillbaka. Arbetsskadad??? Haha.. Och i dag har jag hunnit legat i tandläkarstolen. Hade turen att slippa betala då datorerna och telefonerna inte fungerade. Tack och bock :) Dessutom har jag nu så gott som tvättat allt som låg i resväskorna - 37 kg.

Å vet ni.. I morse intogs Carlssons fyrkant med skivbar leverpastej. Ni vet hur det ser ut när det är karneval i Rio - så härligt var det att mumsa på smörgåsarna. Haha.. Kommer inte bli gröt på ett tag. Har alldeles för många pålägg att testa innan. Såg kaviartuben i kylskåpet imorse. Hehe.. I går testades även ost. Med osthyvel, nästan så man glömt hur det var att använda osthyvel...

Nu ska jag plocka in kläder i garderoben och sen bege mig ut i solen en liten stund. Därefter promenad med bebis för att sedan mysa med min kära vän Sonia i eftermiddag.

Kram kram

I'm home. Home in Sweden.

Herregud. Jag är i Sverige. I mitt fädernesland. Känns riktigt konstigt. Det måste jag säga. Landade vid midnatt för att vid halv ett krama om min familj. Tårar kom när jag kramade om min älskade far. Men trodde inget annat heller.. hehe.. Och hur glad jag blev när jag fick pussa på älskade Harry går inte att beskriva. Jösses, den lilla kraken..

Jag trodde det skulle kännas jättestort att åka genom the city men det kändes mest "jaha".. Haha.. Men att kliva in i huset och känna doften av hemma var härligt. Och ni ska veta.. Lingongrova med skivbar leverpastej på samt en kopp äppelte är bra ljuvligt. Det var fest för smaklökarna igår natt. Det vill jag lova. Har nu lovat mig själv att inte klaga på svensk mat fram till jul. Så härligt känns det att få äta svensk mat igen :)

Annars så känns det hittills lite delat att vara hemma. Det måste jag erkänna. Kände mig inte alls klar med Frankrike och som jag tycker om familjen. Att säga farväl var inte kul. Inte någonstans!

Ska sätta mig ner om några dagar och tänka igenom mitt halvår som au-pair. Det är mycket som hänt. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Om livet, mig själv och mycket annat. T.ex att göra omelett och att tvätta utan be mamma om hjälp. Haha.. Jaa, jag vet nu att jag har varit lite bortskämd i mitt liv :P I vilket fall, när jag tänkt ska jag skriva ned allt i bloggen.. Det kommer bli långt...

Juste, måste väl kanske bli en bildfestival snart också.. Har mycket bilder jag vill dela med mig av. Men min kamera är numera paj. Den tappades i golvet under Alicia Keys-konserten och sen dess har jag fått leva med en engångskamera.. Vill ha min tillbaka, så mkt kan man väl säga.

Nu ska jag umgås med min familj igen för att sedan sätta mig framför tv:n och njuta av "Allsång på Skansen". Skulle kunna parta järnet men vill umgås familjen lite innan jag beger mig ut på partajstigen :)

Kram, kram..

Mina dagar i Paris

Oj.. Min sista dag i Paris är kommen. Saker och ting blev inte alls som jag hade tänkt/ trott men jag är ända helnöjd med min semester! Nu ska jag alltsâ sâ kort som möjligt âterberätta mina sex dagar.. Wish me luck, please!

Torsdag blev ju som jag redan skrivit en lâng tâgresa med ett lugnt avslutande. Blev lite vin hos Emelie och internet till tvâ pâ natten.

Fredag spenderades i Paris med Emelie. Pâ kvällen ât Sofie, jag och Emelie här innan vi och Bella drog till Worldplace. Sofie och Bella kastade in handduken ganska snart eftersom vi antingen hade kommit alldeles för tidigt lr att folket inte ville vara där denna afton. Antagligen var vi där alldeles för tidigt. Emelie och jag skakade lite rumpa innan vi bestämde oss att bege oss hemât. Skulle dessutom bli bjudna pâ mat av tvâ killar men ganska snart ângrade vi oss och hoppade pâ bussen hem. Här började fötterna visa att de ocksâ finns. Aj. 

Lördag blev en lugn dag. Vi bestämde att âka in till Paris ganska sent. Sâ innan vi âkte städade Emelie undan lite och jag kikade pâ "27 dresses". Den filmen var väldigt intetsägande i början men pâ slutet blev den bättre. Inte jättebra. När vi kom in till Paris var vi pâ ett mission. Iaf Emelie. Mellow Yellow skulle besökas och skor skulle provas :) Emelie hittade ett par och jag tror hon kommer att slänga upp dem pâ köpdisken i dag :) Därefter begav vi oss till Pantheon för att käka libanesiskt med Sofie. Hört att det ska vara jättegott. Har fortfarande bara hört att det var gott dâ vi inte hittade restaurangen nâgonstans och tiden tickade pâ. Blev till slut ett litet hak i St Michel. Pizza skulle intas men sâ kom jag av nâgon förjäkla dum anledning, som jag inte vet själv, att jag skulle ha Spaghetti à la Bolognaise. 10 tuggor och sen gick det bara inte. Det var verkligen inte gott. Man ska köra pâ sitt första val. Tänk pâ det nästa gâng, Marthina! 

Därefter âkte vi till Bercy och sen var det skönsâng all night long. Alla som känner mig vet att det inte är mig själv jag syftar pâ. Haha.. Nej, Alicia Keys fick stâ för det. Säger det, har ni chansen att se hennes konsert lr henne live överhuvudtaget sâ se henne. Jiiises vad bra hon är. Gillade jag henne innan sâ älskar jag henne nu!!! Hela konserten var sâââ bra. Sâng, dans och bakgrundsbilder etc... Dock kändes det som om jag hade gâtt i stilettklockar i 2 dygn utan stopp, fastän jag stod i ballerina. Jääklar vad ont dem gjorde. Efter konserten blev det hem till sängen.

Söndag blev en sittandets-dag. Helmysig. Vi mötte upp Frida och begav oss till Starbucks. "Drinks on me" sa Frida :) Satt där ett par timmar (deras cheesecake är mumma) innan vi bestämde oss för att inta en Happy Hour. Som vanligt när det gäller oss blev det gâ, gâ och gâ. Hittade till slut ett ställe där vi intog en drink. Nu, när det snart är över levde vi äkta franskt. Sedan fick jag min vilja i genom. Iaf halvt men sâ pass att jag blev nöjd. Vi begav oss till Oz för en drink. Blev inget party, party pâ Oz denna gângen men en drink iaf :) När vi var färdiga där âkte vi till Bastille och Sushi planet och jaa, jag har börjat gilla sushi nu ocksâ. Det var verkligen en fröjd för smaklökarna. Att det var rullband man tog maten ifrân gjorde det hela ännu bättre :) Frida hängde pâ hit för att sova och hmm, blev det 2,5 h sömn? Kul hade vi iaf.

I gâr... I gâr.. Ja, i gâr var det 14 juli vilket betyder nationaldag i Frankrike. Gick upp strax efter sex pâ morgonen. Halv âtta tog vi tâget in. Vi sâg paraden pâ Champs Elysée. När presidenten Nicolas Sarkozy kom jublar jag "Ahhh, det är Jacques Chirac" . Great Märta! Dagens första blunder. Haha.. Var gassande sol men allt var sââ härligt. Lunch pâ donken och visste ni att man kan handla själv nu. Lr via sân där automat där man fâr ett kvitto som man visar upp i kassan. Gick mkt snabbare. Finns det i Sverige ocksâ kanske? Sedan drog vi till Champs de marche (heter den sâ?) som är parken vid Eiffeltornet. Satt där hela em, hade picknick  och vid nio började en konsert och sedan avslutades kvällen med ett 20 min lângt fyrverkeri. Jag stod och log hela fyrverkeritiden. Har aldrig gillat ljudet av fyrverkerier men de spelades musik till. Sân där pampig musik. Kände mig helt tom efterât. Ville bara lägga handen pâ hjärtat och säga "Vive la France" men det kunde jag ju inte. Aaaa, ni mâste hit en 14 juli. Vilken dag! 

Nu har jag packat. Har inte shoppat nâgot men kommer ändâ hem med mer saker än när jag kom. Frida skulle nämligen slänga kläder sâ jag och Emelie kikade igenom lite. Nu är jag en jacka, en tröja och en poncho rikare. Har ju även fâtt min skinnjacka som jag glömde hos Bella när vi reste till Irland :) 

Snart ska Emelie och jag âka till Chatou. Min hemstad. Vi ska till Super U och inhandla en sak. Vad gör man inte för sin bror liksom?! Sedan ska jag fâ se "mitt" hus en sista gâng. Kommer bli helt sentimental. Âhhh... Därefter gâr färden mot Paris. 

Tâget avgâr 17.05. Kommer till Auray vid halv nio ikväll. Därefter väntas 13 dagar innan mitt au-pair liv är slut. Guud... Okej, den diskussionen tar vi en annan gâng! 

Vet att det blir konstiga tecken i mina inlägg. Kan det ha att göra med att jag sitter vid en Mac? Tycker inte att det borde göra nâgon skillnad. Hoppas ni läser iaf :)

Detta kan komma att bli mitt sista inlägg innan dagen D. Annars hörs vi dâ lr i Sverige! :)

Kram...

Back in Paris!

Hej min kära blogg :P 

Nu har jag varit i Paris sen i torsdags kväll. Har ju semester nu =) Lite snabbt.. Tâgresan var sââ lâng (3,5h) men när jag väl var framme var känslan enorm. Jag har kommit att älska denna stad. Frân början var vi inte alls direkt inne pâ kärleksspâret men nu sâ. Köpte tâgbiljett och blev pâ utbjuden pâ samma gâng. Log hela vägen till biljettautomaten. OBS! Leendet var inte för att han var snygg lr nâgot sânt (det var han inte) utan för att jag var tillbaka i Paris. Irländarna sa ju ingenting och tydligen hade jag vant mig vid alla dessa kommentarer frân killar, som jag avskydde när jag först kom. Jaja.. 

Bor hos Emelie när jag är här och i torsdags kväll drack vi lite vitt vin och gissa om min förvâning när jag smuttade pâ det och smaklökarna överlevde. Det var ju ta mej tusan inte äckligt. Jag är mycket, mycket positiv inför att klara mitt lära-mig-dricka-vin-i-Frankrike-mâl! =) Satt sedan pâ internet till 02.00 (gick ju inte att koppla upp sig i sommarhuset, anledningen till varför jag är sâ tyst..). Annars fnittrade jag hela kvällen av lycka över att vara här igen.

I gâr var det Paris city som gällde. Bella, Emelie och jag besökte katakomberna, underjordiska gângar med massa skelett, men kan inte pâstâ att jag skulle rekommendera det. Ni kan ju alltid besöka det om ni skulle fâ dötid över när ni är i Paris. Sâ superintressant var det. Gick i ca 45 minuter och sâg benpipor och skallar uppradade längs hela vandringen. Var ju häftigt de första 100 metrarna men fasen inte efter tio minuter. Aja, har iaf besökt det =)

Hem och dona för kvällen. Sofie, Emelie och jag käkade middag här för att sedan möta upp Bella pâ tâget. Hon hade haft avskedsmiddag med familjen. Drog vidare till champsan, gick in pâ Worldplace och that`s it. Bella och SOfie âkte hem rätt snart men Emelie och jag valde att hâlla ut. Kom mer folk, skakade lite rumpa men var inte sâdär superskoj. Blev bussen hem vid halv tre. 

Nu har vi tagit oss upp ur sängarna, bâda har pain i fossingarna (bara att vänja sig, är ytterligare 4 dagar här..), är aningens trötta men nu är det bara att slänga i sig some frulle och sen köra igen. 

Ikväll väntas Alicia Keys-konsert. Hon sjunger som en gudinna sâ det ska bli nice =) 

Ska försöka blogga lite mer nu när jag är här men det är annat som prioriteras dessa dagar. 





Sweet candy

God morgon! Har precis käkat frukost. Lr frukost och frukost.. Mjölk med flingor som är lika söta som godis plus att det är chokladbitar i. Fruktansvärt gott men kanske passar bättre som lördagsgodis? Jag var ensam nere.. Hur ofta händer det pâ en lördagmorgon?! F., C., och Ostiane var vakna men iaf.. Juste, när jag satt där i min ensamhet och ât kommer C. ner för trappan i tisha och fillingar. Han tyckte det var mera pinsamt. Hehe.. Jag vet inte om jag brydde mig sâdär jättemycket dock. Men du Bella.. Om däremot Phi... Haha, jag skojade :P

Vi ska âka runt nio. Jag skulle kunna stanna här. Superskön bäddsoffa har jag och internet har jag. Vad mer behövs? :) Det verkar bli en fin dag ändâ (Gud hör bön). Man ska inte vara säker pâ nât dock.. Kan ändras pâ nâgra minuter..

Kände att jag var tvungen att skriva nu pâ morgonen, vet ju inte om internet funkar i vârt hus. Om det funkar är jag rätt säker pâ att det är vanligt modem. Tillbaks till -95, Ohhh Yeah!

När är 24h-timmars? Är inte det snart? Kom att tänka pâ det igâr...

Nej.. Borra garrarna nu dâ kanske..

Kram pâ dä!

Frankrike igen. Happiness!

I'm so happy, I'm so glad that I've met you. I like to thank you, and thank you means merciiiiii.... Gâr den reklamen fortfarande? Gosh vad jag saknar svensk tv-reklam. De senaste dagarna har jag saknat fasen allt med Sverige. Hörde jag att nâgon snart ska âka hem? Haha.. Nu kom jag frân ämnet heeelt. Skulle bara skriva I'm so happy frân början. Jag är glad. Vi är tillbaka i Frankrike. Inte i Chatou men huvudsaken är att vi är i Frankrike. Vi flög elva i fm och är just nu hos F:s syster Anne. Ska sova här i natt dâ C. kommer vid midnatt och sâ âker vi ihop till La Trinité i morgon.

Jag tog bussen ner till Nantes city i em för att checka in rean. Ni vet, rea här är rea! Har jag nämnt det tidigare i bloggen lr har jag bara funderat pâ att göra det? I vilket fall.. Kom tillbaka med svarta ballerinaskor som jag haffade ât mig. Sista paret, 30 % :) Behövde ett par ballerinas sâ det känns gött! En klänning frân HM râkade följa med ocksâ. Skäms varje gâng jag gâr in pâ HM. Men men.. Är lite osäker pâ den men man har ju 1 mânads öppet köp sâ jag velar lite till :) Sedan dess har jag i stort sett suttit här. Inget jäkla lokalt internet som pâ bibblan i Dublin. Har nu checkat in alla bloggar jag inte kunnat kika in under tre veckors tid. Hade lite att ta igen...

Medan vi var i Dublin märkte jag hur mycket franska det har varit i min vardag de senaste mânderna. När jag ringde till olika bolag tänkte jag pâ franska, när bilar stannade och släppte över mig sa jag "merci" och när jag hörde folk prata franska pâ gatan blev jag alldeles glad inom mig. Engelska är jag ju bättre pâ men franskan verkar ha mig runt sitt lillfinger... (Dock har min franska försämrats pâ senaste. Var F. som sa det först och jag har nu även märkt det själv. Lite tröckigt men tror det har att göra med att jag inte gâr i skolan längre).

Nu ska jag väl försöka fâ lite sömn. Just nu regnar det rätt rejält - börjar bli van med regn nu.. hrm.. -  men vi hoppas pâ sol och blâ himmel i morgon :)

Sov gott allihop!

Scary...

I dag har jag inte så mkt att skriva mer än att vi åker till Nantes på fredag klockan 11 om jag inte minns helt fel. Kommer inte att sitta vid datorn något mer innan dess (enligt vad jag har planerat iaf...). Vad det är för internet i sommarhuset vet jag inte riktigt. Tror starkt på vanligt modem om ens det, så vi får se hur mkt datortid det blir. Åhh, vill blogga som vanligt. Suck. Antar att det kommer att bli när jag är hemma i Sverige igen. Men nej Märta, be positive for god's sake! Okej, jag tror det kommer att fungera alldeles utmärkt att använda internet i sommarhuset :) Hehe..

Jäklarns.. En tjej mitt emot mig här på biblioteket studerar. När jag kikade upp på henne för en sekund blev jag nästan skraj. Hon satt och blundade halvt och man såg bara ögonvitorna. Scary or what. Allvarligt så blev jag lite skrämd. Jösses.. Haha :) Vad sjutton heter den där äckliga filmen där en tjej är helt scary. Ahh.. Den är megaläskig. Jag har bara sett delar av den. Hon är besatt av någon djävul lr rättare sagt så har hon fått en djävul i sig lr vad det är. Hrm.. Hon sitter i sin säng mest hela tiden och folk försöker hjälpa henne bli fri den där djävulen i henne. Någon som fattar vilken jag menar? Haha, nu vill jag inte påstå att tjejen mitt emot mig liknar henne. Haha.. Har för mig att tjejen i filmen också har såna där ögon bara. Hehe.. Tjejen mitt emot mig ser helt lugn ut :)

I morgon är det en vecka tills jag är back in Paris. Ska bli så sjuuukt kuuuuul! :D

Jo men så atte..

Take care everyone..

Min helg.

Nu ska jag bli lite mer positiv :)

Nämnde ju något om en bok i förra inlägget. Köpte en tidning i lördags och man fick en bok på köpet. "Angel" av Katie Price aka. Jordan. Sträckläste den i går och i dag. Satt vid matbordet mellan åtta och halv elva i går kväll. Kunde inte förmå mig att resa mig. Ska läsa hennes andra böcker också. Lätt.

Boken är en typisk tjejbok. Angel, som tjejen heter, blir glamourmodell, träffar en pojkbandssångare men hamnar i ett djupare och djupare drogberoende. Cal, killen i hennes drömmar, finns där men ändå inte. Saker och ting går upp och ner i hennes liv hela tiden men ahh. Okej, världens kanske sämsta sammanfattning av en bok :) Min bild av Jordan har ändrats! Jordan kan! Om hon nu skrivit den själv..

Såå..

I helgen var jag väldigt aktiv. På lördagen besökte jag nationalmuséet samt gjorde stan. Kom hem med mina efterlängatde Keds. Mina gula är ju rätt redo för soporna (lr vad säger du Isabelle?). Hade tänkt träna på lördagkvällen men min kropp värkte fan överallt efter att ha gått heeeela dagen.

Sedan kom söndagen. Käkade brunch med C. och tjejerna på ett hotell innan jag begav mig in mot city igen. Denna gången var destinationen ett waxmuseum som jag tyckte verkade intressant. Självklart var det stängt. Bara till att traska till andra änden av världen (som det kändes just då) och efter halva tiden började det regna. Och du bror, fr-björn har nog rätt. Tror tusan det regande från sidan. Min andra destination för dagen var Trinity College. Tydligen jättekänt för någon bok och sitt bibliotek. Hade inte särskilt stor lust med det besöket men C. berättade om och om och om igen hur stor turistattraktion det var och blablabababla. I admit, he was right. Själva "The book of Kells" var väl inte sådär superintressant ,men absolut inte ointressant, men biblioteket.. Det var megahäftigt. Ca. 200.000 böcker i ett 65 m långt bibliotek. Böcker från golv till tak. Böckerna var verkligen gamla och det var bara så häftigt att se. Tänk att folk suttit i det där bibliotkeket och använt de där böckerna för länge, länge sedan. Skitcoolt tycker jag! Åkte till stranden med C. och tjejerna innan jag avslutade kvällen med en löptur och sedan EM-finalen.

Var en jättemysig helg som jag i stort spenderade själv. Att gå själv på museum var inte så hemskt. Mest bara skönt. Få gå där i sin egna värld. Lunchade även i St Stephen's green vilket var ännu mer mys. Parkhäng ska jag skriva upp på min göra-mer-lista. Helt klart!

Nu stänger bibblan alldeles strax så jag ska kila hem...

Emelie: Gå in på www.studyandworkingabroad.se (tror sidan heter så) och skriv ut deras papper ang. friskhetsintyget. Om du inte redan löst det vill säga :) Good Luck!

Take care!




What a wonderful day. Not!

Still no internet in the house. Är mer än säker på att irländarna har limmat fast sina tummar i sina små ass. Egentligen gör det mig inte så mycket att vi inte har internet, är skönt att inte vara halvt beroende av någonting ett tag. Det jag är irriterad över är att de inte kommer och fixar det. Välkommen till hantverkarnas värld?

Min dag har inte varit en av de bästa. Hittade inte mobilen i går kväll vilket resulterade i att jag fick ge mig tusan på att jag skulle väcka mig själv när jag skulle upp imorse. Jag lyckades. Helt förvånad över mig själv vaknade jag när jag faktiskt  skulle upp! :) Det var iofs en positiv sak men min mobil was still gone. Tjejerna blev misstänkta ganska snabbt och enligt Pia hade Ostiane lekt med den. Dock vet man inte riktigt om man ska lita på vad en 3- resp. 2-åring säger. Till slut, efter att jag börjat inse att den var borta, hittade jag den i min jacka. Där jag hade letat x antal ggr. Usch vad jag skämdes att skulden hade lagts över på tjejerna. Man är alldeles för snabb att skylla på andra!

Vidare grät Pia sig ut genom ytterdörren när vi skulle promenera lite. Blev dock glad igen så fort vi stängde porten. Mina tider på em. ändrades så jag jobbade mellan 13.45-17.15 då F. skulle i väg och göra lite ärenden. Yes, tänkte jag, jag får ta hand om siestan vilket betyder att jag kan ta det lugnt med min bok (återkommer till den). Nej men hej på dej. Pia och Ostiane babblade vilket slutade med att Pia åkte in i mitt rum, gallskrek tills jag kom in och frågade om hon var färdig då hon snällt gick och lade sig och antagligen somnade direkt. Nu till lillen. Han gallskrek och gav inte upp. Lilla gubben. Där jag gick och bar på honom började jag själv fälla tårar. Mina första tårar av separationsångest kom. Jag lovar er, det var INTE de sista som kommer att komma. Känsligheten själv här! Tjejerna vaknade vid tre (ca. 1 h för tidigt) så där satt jag med lillen i famnen som nu var lite lugn, en alldeles för trött Ostiane och Pia. Kunde inte leka med tjejerna då lillen ville ha all uppmärksamhet från mig.

Puuhh.. När F. kom hem hade vi begravning för en fågel. Han/ hon somnade vid ratten lr nåt för han/hon såg inte fönstret. Krasch. Boom. Dead. F. försökte på bästa sätt förklara för barnen varför vi begravde den och förklarade bl. a. att den skulle flyga upp till himlen, varpå Pia kom på att den inte alls kunde flyga upp dit nu när den låg under jorden. Detta hade hon alldeles rätt i och jag konstaterade att ibland är saker och ting för svåra att förstå. För stunden.

Vidare gjorde jag och tjejerna crepes-smet ihop men som allt slutade med en golvtorkning och en nedkladdad Ostiane. Allt pga. att det inte fanns tillräckligt med stolar. Jiiises vad smet det var på Ostiane och golvet. När det väl hände sa jag "Ahhhhh, Pia" utan att tänka, Ostiane började storgråta, F. frågar om allt är okej varpå jag svarar "nej, det är inte okej!", hon rusar ned, Pia börjar gråta för att jag sa åt henne och F. förklarar att det inte gör så mkt. Där och då inser jag att jag gjorde fel i mitt "ahhhhh, Pia". F. trodde de hade skurit sig på stavmixern. Relax Märta!

Storyn slutar inte här. Ostiane fortsätter sitt gråtkalas och F. ber mig gå upp och sätta på henne pyjamasen. Väl uppe gallskriker hon eftersom det inte är mamma som kommer. Jag visste verkligen inte hur jag skulle göra. Vara hård och sätta på henne pyjamasen eftersom hon bara "höll på" lr låta henne gå ned till F. eftersom hon faktiskt var väldigt ledsen. Jag tog fel beslut. Lät henne gå ned. F. sa senare till mig att jag borde ha tagit tag i Ostiane och satt på henne pyjamasen. Tog åt mig av "kritiken" på helt fel sätt. Så som jag alltid gör när någon rättar mig. Ännu senare undrade F. varför jag inte hade gjort det eftersom jag brukar göra det. Jag känner mig sträng nog mot tjejerna, tror det var det som låg bakom mitt handlande..

Usch, den här dagen vill jag bara lägga bakom mig. Har inte gått bra på några plan känns det som. Mitt nya tänka-positivt-tänkande lyckades inte denna gången.

 Neeej, cheer up dude! :)




RSS 2.0