Lugn dag på jobbet..

Nu var det längesen jag tjötade på här i bloggen. Vart tog bloggberoende-marthina vägen liksom? Satte mig vid datorn i måndags när jag var ledig men stängde av den lika snabbt. Har ingen ro att sitta vid datorn.. händer för mycket annat roligt :)

Har varit ganska dåligt väder här denna veckan (och nej, ni behöver inte berätta att det är fint i Sverige, jag är väl informerad om det fenomenet!). Som i måndags då lilla märta var ledig kissade Gud rätt ner på oss, men jag, Maria och Stina hoppade upp på cyklarna för att bege oss mot byn Monticello. En by jag som guide alltid tipsar om men inte vet ett skvatt om personligen.. Så.. I hällregn och världens brantaste uppförsbacke (sa jag att Korsika består i stora drag av berg??) hojade vi i väg. Glada i hågen.. i tio minuter, vi vände rätt snart och när vi väl var tillbaka var vi allt annat än torra.. Förstår idén med stänkskärmar numera iaf! Så fortfarande får jag stå och tipsa gästerna utan att veta om vad egentligen.. Är det inte underbart så säg :)

Våran båttur i dag blev inställd så jag och Mia, en av guiderna på hotellet i Calvi, lunchade och kollade i affärer efter vår lilla rundtur i Calvi. En lugn dag på jobbet kan man säga :) Helt lovely!

Just nu sitter jag i receptionen, jobbar här mellan 19-22 och sedan tror jag det blir filmkikning. Har inga fler utflykter den här veckan. Har kontorsjobb både torsdag och fredag. MEN... imårn är det jag som får jobba lite extra på eftermiddagen/kvällen. Det är nämligen så att främlingslegionen har öppet hus och jag ska verkligen dit och checka läget. De har öppet hus en gång om året och nej, det missar man inte då! Främlingslegionen är en del av den franska armén, stenhård träning räcker inte som förklaring. En övning kan vara att släppas med sina fallskärmar (bara fallskärmstrupper i Calvi) ute i havet för att sedan simma tillbaka till lägret med all utrustning på sig. Rena rama barnleken, lr nåt... Ska bli skitkul att få se hur det man berättar om för gästerna verkligen fungerar och ser ut!

Har knäppt en massa kort som jag ska lägga upp också men sladden till kameran är uppe på rummet.. Ajsan bajsan. Har nog en del tid att fixa det imårn. Känns tråkigt att jag inte berättar allt roligt som händer här men som sagt, man gör massa annat hela tiden. Lr man jobbar mest hela tiden och sen när man har tid att andas vill man vara social..

Åhh, just ja.. har ju världens story att berätta för er.. Ni som följde mig när jag var i Paris och tog del av duschmunstycke-historian kommer gilla denna historia.. Påminner rätt mycket om varandra faktiskt, hahaha :) Får bli imårn.. Nu ska jag räkna kassan och sen se min onsdag som avklarad.. Har tagit hela mitt pass att skriva detta inlägg men kommer det gäster så kommer det gäster :) Har iaf varit en rätt rolig receptionskväll, många frågor om ditten och datten men också mycket allmänt snack. Sånt gillar vi!

Hoppas allt är bra med er!

Kram kram..

Bilder, here you go!

Ledig i dag. Hittills har jag inte gjort speciellt mycket idag. Suttit och snackat skit med Bella lite överallt och så tvättar jag. Vaknade liksom 11.51 så halva dagen hade ju passerat. Men jag tänker inte grubbla över sånt, utan ska göra så lite som möjligt. Inte ofta man gör så lite som möjligt här :)

I går blev våran vandring i Bonifatu inställd pga. regn så vi åkte till en lite stad som heter Saint Florent som ligger precis i bukten innan Korsikas "finger". Skulle tydligen vara någon båtfestival... Dem hade typ slagit igen den samma morgon pga. vädret. Bra, jättebra! Haha..

Var så skön känsla när jag slutade jobba runt elva i går kväll eftersom jag kunde sätta mig i baren och inte tänka på vad som skulle göras morgonen efter. Satt och tog det lugnt, tills jag kom på att alla "gallupar" (frågeformulär som gästerna fyller i när de lämnar oss) inte var ifyllda - så halv tolv skuttade jag in på kontoret och gjorde klart dem. Ingen idé att börja sucka för då ligger man minus på en gång. Så fort det var klart joinade jag dem andra igen.. Satt med bartendern Erik när han gick igenom kassan sen. Som sagt, hade ingen tid att passa idag så jag bara njöt :)

Nu tänkte jag ta och ladda upp massa bilder. Kommer nog lite hur som helst, utan någon direkt ordning..


under Scandolaturen (en båttur)

pers.middag - servisen övar

pers. middagen :)

Manikyr på Kritan :D

vi guider i Corte

min första aktivitet - vandring i Bonifatu

lunchstället - mys!



ett försök till spontanbild - i Corte

precis innan första transfern

taggade och nervösa :)

Bonifatu skogen

Bonifatu skogen

jag och Malou - guide på andra hotellet

farmor, ser du, jag lär mig blommor :)

att jag kan blommor är heelt otroligt! men kul! :)

Nu är jag helt slut så ska kila upp på rummet och sussa lite tror jag :) Får inte sova över middagen bara. Lite baguette till frulle/brunch/lunch är inte direkt tillräckligt då magen skriiiker just nu..

Hoppas allt är bra med er..

Kanske kommer in och skriver mer ikväll.. Annars hörs vi om någon dag igen. Imårn ska jag på heldagsvandring med danska SATS - ska bli kul å testa heldagsvandringen :)

Kram.


transferdag

Okej, första byebye och andra hejhej. Jag som är väldens tönt när det kommer till byebye's gillade inte att säga hej då till gästerna som nu lämnade oss. Efter boulen i torsdags blev jag och två brudar från Helsingborg tajtare än tajtast - ska (?) t.o.m bli adopterad med delad vårdnad av den ena. Haha.. Och det sjuka av allt.. och här blev märta chockad, alla gånger.. Hon vinkade mig till sig på flygplatsen och när hon kramar mig räcker hon mig 20 euro. Trodde inte guider kunde få dricks. Tror den lilla lappen får slinka ned i barkassan :)

Vidare mot de nya gästerna och denna veckan är SATS från Danmark här. Och tydligen så ska jag vara gruppansvarig den här säsongen. Vi fick reda på sånt på vårat inför-transfer-möte igår? Så, när det kommer grupper hit till hotellet är det jag som är gruppens kontaktperson etc. Jobbigt värre då det är svinviktigt att dem blir nöjda.. Men det här ska vi nog ordna :) Vidare så gick transfern tusen ggr lättare i dag än den gick förra veckan. Man hade mer koll och Johanna och jag hade totat ihop en egen transfermanual som vi följde. En manual vi totade ihop igår medan typ hela jäkla personalstyrkan satt i baren och smuttade alkohol....

Annars har det vart pissväder här i dag. Verkligen ÖSregnade mellan de två transfers vi hade. Ska vara dåligt imårn med men sen hoppas jag att det blir fint. Måste bli fint.. Och för stunden ligger jag i Bellas säng. Orkade inte kila upp till mitt rum så slank in till hennes säng och tog en nap. Måste nog ta och kliva upp snart då magen kurrar på rätt bra. Är nog svajnagod middag. Skulle vara typ anka, potatismos och rödvinssås.. Asså, kockarna här är inte att leka med. Kökschefen fick applåder av gästerna i går och det med all rätt.. dem är så sjuuuukt bra. Är så glad att jag inte är i servisen, vara nära den där maten och dem där nedrans efterrätterna hela tiden kan inte vara bra. Fram tills igår har jag bara smuttat på någon efterrätt ibland men den som serverades igår var inte att leka med. Typ vit- och mörk chokladtryffel. Det riktigt knullade i munnen (förlåt för mitt uttryck, mor&far&farmor behöver inte läsa det, men det var ju så)

Nej, nu ska jag ta och möta hotellet igen.

Hoppas allt är bra med allihopa där hemma!

Kram.

Nej, dags att göra något. Så fort jag känner att tid/ork/lust finns ska jag ta och skriva mer utförligt om mitt liv här samt lägga upp massa bilder men ni anar inte så trött man är dagarna i ända.. och all energi man har läggs på gästerna och sen stupar man i säng.. Men jag gillar't!

'cause I'm a redneck woman

Torsdag i dag. Lilla märta är ledig fram till fyra och då jäklar smäller det.. Bouleturnering nere på torget. Folk är taggade och konstigt nog är jag också taggad. Boule liksom. Haha.. Sen har jag musicquiz i baren vid halv tio. Ska också bli nice.. Men tills dess ska jag först ta en dusch (var duktig och promenerade imorse) och sen kura upp mig i sängen och läsa om morgondagens utflykt - guidad tur i staden Corte. Skönt att göra det nu och inte sent ikväll. Har blivit så de andra gångerna och då har lilla marthina inte varit så glad på sig själv..

Annars har jag bränt upp mig totalt. Fejset har gått från vitt till rödaste rött och bröstkorgen är inte den finaste den heller. Jag har aldrig trott på det där med solkräm men hmm, kanske ska börja? Ska iaf köpa en flaska, alltid nåt :) Ont som fasen gör det iaf. Gick runt och hade frossa igår kväll och både personal och gäster påpekade lite fint att jag och min röda tröja matchade varandra :S


om jag ändå vore svettig efter en träning - men icke..

Var ledig igår. Hade egentligen min lediga dag i tisdags men fick ju, som jag kanske har skrivit?, åka med på Adams tur då han inte hade gjort den tidigare. Och min utflykt igår blev inställd så fick ledigt.. Vilket firades med en löptur med en av diskarna och som följdes upp av lite tennis och som sedan blev lite volleyboll på stranden. OCH... jag badade i havet. Skoja inte att det var kallt. Aj aj aj så kallt! Mitt mål var att göra det före transfern på lördag och vad ska man säga? Check! :D En rätt okej dag faktiskt :)

Igår satt jag och en av tjejerna här och pratade. Vilken underbar tjej. Vi tänker jättelika och det är skönt att få förtroende för någon så snabbt här. För övrigt, ni ska veta att på säsong så skvallras det som aldrig förr, om man lyckas hålla något hemligt ska man ha cred för det. Alltså, nu pratar vi om sånt som händer bakom stängd dörr och sånt annat smått och gott.. Men det är det som är kul också :)

Nej, nu ska jag pallra mig i väg upp till mig och duscha och dona.. Känner hur tröttheten kommer över mig och det har jag inte tid med.

Ha det så bra allesammans.

Kram

Första vandringen!

I dag är lilla märtan glad, gladare och sist men inte minst gladast. Steg upp 06.45 i morse för att dammsuga minibussen, plocka i ordning papper, göra lunchpaket samt, kasta i mig egen frulle för att sen möta upp gästerna i receptionen 09.00. De gästerna som skulle med och vandra i Bonifatu-skogen.

Jag har alltså haft min första dag som guide. Riktig guide. Och dra mej baklänges så förjäkla skoj det var :) Egentligen ska denna aktivitet ske med stor buss men vi hade inte tillräckligt många anmälda så vi fick åka minibuss i stället. Dvs. att lilla jag var tvungen att mer lr mindre kunna allt man säger till och från utflykten utantill. Jag hade dock en lapp men det gick galant. Hade 8 danskar och Adam i min buss.

Vandringen gick långsamt men det var helmysigt. Lärde mig några danska ord som är jättebra att kunna. Solen sken och lunchen vid klippan var löövli. Vadningen i floden gick smidigt den också, var inte lika strömt eller kallt som när vi gick för en vecka sen.

Jag lever nu i ett litet lyckorus, fick bra kritik av mina guidekollegor. Det var Adam och de två guiderna från Calvi (där vårt andra hotell ligger) som var med för att lära sig rutten.

I kväll jobbar jag i repan (receptionen) mellan 18-22 och ska jag banne mig hinka i mig alkohol. Nej men en drink iaf :) Vi har superduktiga bartenders här så man får passa på! I mårn är jag egentligen ledig men eftersom Adam inte följde med när vi testade turen som är imårn får jag offra mig. Gör mig egentligen ingenting, den turen var ändå så sjuuuukt mysig..

Här kommer lite bilder:



Mer bilder läggs upp sen, fick precis in Adams alla bilder som är superbra.

 nu äre käk!!! :D

nu är det gjort

Okej... Slutade för en halvtimme sen. Lång dag. När folket kom i dag blev det på riktigt, gaaah! Mingel med danskar är allt annat än lätt första gången. Så mkt "Va?" och "Va sa du?" på en och samma dag. När vi sedan drog iväg med bussen var det dags att ta tag i rösten, grabba micken och sedan kötta ut all info man visste om Korsika. Hade massa papper att följa, vilka jag läste från i början men orkade inte hålla på att leta hela tiden. Efter ett litet tag hade jag sagt allt jag typ hade att säga... Blev tyst ett tag.. Sen så.. Nu vet jag till nästa gång :)

Såå..

Nu är hotellet fullt med gäster, även om det har gått rätt bra så bävar jag lite för danskarna. Dock löser vi det här rätt snart :)

Å nu precis har jag ätit mitt påskgodis som mamma skickade med i ett påskägg. Mums mums :) Vann även 25 kr på min trisslott som qvinnan hade lagt i. Kul att jag kan lösa in den liksom! Haha..

Sov gott mina vänner.

Kram kram.


D-day.

Om ca en halvtimme åker vi till flygplatsen för att möta de första gästerna. Ja, kaos är det inombords :) Men det kommer att gå bra... Hoppas vi :)

Skrev en massa imorse men internet hissade vit flagg innan jag var klar och hela inlägget försvann. Och tid till att skriva om har inte funnits på hela dagen..

Förhoppningsvis hinner jag ikväll, om jag inte är helt slutkörd. Men ska försöka..

Kram så länge

OCH..

Tänk på mig de närmsta timmarna :)

Let the show begin!

bergsgetten Marty!

Hello from Corsica..

Här händer det grejer från morgon till kväll. Som guide hinner man knappt andas men så är det. Gillar det mer och mer för nu börjar man fatta hur det är att vara guide. Har levt lite som i chock sen jag kom tror jag. Exempelvis var alla andra lediga från typ ett i dag. Vi kom tillbaka vid fem och var lediga en timme och sen var det bara att kötta rätt in i kaklet igen. Ju mer man förstår och lär sig, desto roligare känns det.. och som jag har lärt mig mycket saker sen i lördags..

Såå..

I dag vare frulle 7.30 för oss guider. In i bilen och iväg vid 8.00. Dags för "Via Ferratan" som är bergsklättring och som avslutas med flera linbanefärder. När vi började klättra och kom upp på första avsatsen var lilla Märta gråtfärdig, insåg att hon säkerligen skulle utveckla höjdrädsla här på Korsika, tänkte att skulle denna unga kvinna guida folk här på berget?! NO WAY! och på allt detta ville jag ge upp och gå ner igen... Dock kunde jag inte banga, hallå.. It's marthina vi pratar om. Hon är hård hårdare hårdast ;) och ju längre vi klättrade desto roligare blev det.. På ett ställe, sk. överhäng, som är ett svårt parti där man klättrar på en "utbukt" av berget och där vill jag lova att benen skakade som efter kyrktrappan och armarna visade sig inte från sin bästa sida. Men jag klarade det :)

Väl uppe hade vi en picnic och sen var det dags för linbanan, sk. tyrotrekking, och dra mej baklänges så häftigt det var.. Kul värre! Linbanor typ 300 meter upp och som var mellan 100-300 m långa. Fort gick det också.. Dock hamnade man i värsta gympasset då man allt som oftast inte kom ända fram och var tvungen att dra sig fram på linan. Men hello, träning är träning och det gillar vi :)

I mårn väntar massa läsning och skrivning på förmiddagen för att sedan på eftermiddagen bege oss ut på en båtutflykt. Förhoppningsvis får vi det soligt så vi kan matcha jobb med solning :)

Vandringen i "Bonifatu" i söndags..

Johanna och Tua



Snygga guider lr vad. Haha..

Högsta punkten..



ISkallt! men fint :)

Vandring med personalen i måndags..



Åsa och Mari. Löövli ladies!

Sara, jag, Victoria och Maria

Framme vid Algajolastranden!

Klättringen i dag..

Johanna och Tua..


laptops, chips, alkohol.. Helt normalt :)

Nu ska nog iaf jag och Hanna, kind of en superrolig skåning som pratar så brett att frasen "vad sa du?" nöts ut, bege oss ut på drinkparty :)

Och... det här inlägget har tagit typ två-tre timmar att koka ihop. Effektivitet.. Haha..

Puss my friends!



the very first day

Hello and welcome to Corsica..

Första dagen här. Mycket att ta in. Kändes jobbigt i några minuter men nu känns det bra igen. Vi käkade frulle ihop halv nio i morse och sen åkte jag, Johanna (andra guiden) och Tua (en av de ansvariga) till en av aktiviteterna - vandring. Var väldigt intressant och kul. Vi vadade genom en flod två ggr och aaa, så fort man hade stoppat ner fossingarna i vattnet var dem bortdomnade. Djiiises vad kallt!

Sedan satt jag och J. och läste massa manualer etc. etc. och det var då min lilla bitter-fas infann sig. Efter ett tag kom Tua och frågade om vi skulle ut och reka lite.. Say what?! Reka? Stockholmare.. För alla som er som mig, "reka" betyder kolla runt. Så vi hoppade in i minibussen (som jag körde idag, största saken jag har kört! :P) och kollade vart vi ska vandra med personalen imårn.

Efter middagen gick de flesta iväg men då fick vi sätta oss och läsa igenom vad vi gjorde tidigare i dag och prata lite om morgondagen. Lite småsur känsla infann sig men när vi var färdiga kändes det super. Fasen vad man har lärt sig idag. T.o.m massa om blommor.. Jag kan inget, absolut inget, om blommor egentligen men efter den här säsongen.. då kan jag allt  och jag lovar er, jag ska er aaaallt jag kan (tänk Baloo i Djungelboken när ni läser)

Nu sitter jag med Bella i hennes och den andra Bellas rum. Dem bor skiiiiitfint. Stort, rymligt, ja allt.. Själv sov jag i mjukiströja med luvan på och i mjukisar i en annans rum inatt. Min säng var alldeles för ranglig.. Haha.. Sounds good, right? :)

Nu måste jag springa i väg. Bilder kommer imårn kanske..

Puss kram.

Sista innan korsika..

Nu ligger jag i sängen. Har så klart min älskling i sängen också. Dock ligger han borta i hörnet men förhoppningsvis kryper han närmare sen :) Klockan fem ska vi åka till Arlanda.. Om 5 h. Kaaaaos...

Kvällen har varit supermys. Vi har skrattat oss genom kvällen. Två veckor utomlands gjorde att vi har saker att skratta åt hela livet. Så många saker hände :) Och annars var det allmänt mysigt.. Fick ett läderhjärta av morfars brud så jag skulle minnas tifen, sötnöt :) Knäpptes nåt kort under kvällen men självklart ligger sladd-grejen någonstans i resväskan så dem får komma in i bloggen senare...

Å annars står väskorna packade och klara. Har nog aldrig varit såhär färdigpackad kvällen innan avresa någon gång tidigare. Fått med mig allt jag ville ha med mig tror jag. Plus några av Bellas grejer..

Lite om vad som ska hända i mitt lilla liv (yes, nu kröp H upp bredvid mig :) ):

Jag ska jobba som guide, tillsammans med två andra, på ett hotell som heter Napoléon Bonaparte i staden Île Rousse på Korsika. Och Korsika ligger utanför Frankrikes sydkust, i linje med Nice nästan och jag ska hålla till i nordöstra delen av ön (typ..).
              Det jag har sett av hotellet hittills har inte gjort mig besviken, det ser jättepampigt ut. Vi i personalen kommer att bo högst upp, som i en korridor. Två-o-två i rummen och dusch/ toa i korridoren.. Inget penthouse här inte.. Men sen är man väl inte direkt där så mycket heller antar jag..
              Vi äter hotellfrukosten varje morgon och får även middag på kvällarna. Som guide får man någon sorts lunch med sig när man är ute på aktiviteter vid lunchtid också.. Och på tal om aktiviteter.. Guidens främsta uppgifter är att hämta/lämna på flygplatsen samt guida på utflykterna. På vårat hotell tror jag att vi har vandring, cykling, båtutflykter, canyoning (personlig forsränning typ), ridning, klättring.. hmm, kanske nåt mer?

Jaa... det jag precis har skrivit är nog inte så sammanhängande men det enda jag vill just nu är att sova så jag tänker inte så mycket på vad och hur jag skriver.. Får skriva mer utförligt när jag är plats.. OCH vet mer om vad jag ska göra :)

Nu säger jag god natt och nästa gång vi hörs är jag på Korsika.. Heeelt sjukt, haha..

Aa, det är ju fasen heelt sjukt det här. Fattar nog fortfarande inte vad som håller på att hända.

KRAM!

Dagen före stormen..

.. åker till Korsika (hängde ni med på ordvitsen :)?)

Sista dagen med gänget. I mårn bitti 07.55 bär det av från Arlanda, Stockholm. Mellanlandar i Warsawa, Polen i typ fyra timmar. Kul å sitta å ha käkat glosoppa i fyra timmar.. Vid 13.?? åker jag från Warsawa till Nice, Frankrike. Ytterligare ca 4 timmars väntan innan jag slutligen lyfter från Nice 20.40 till Bastia, Korsika. Landar 21.30. Då börjar det på riktigt! Men Bella och jag ska mötas upp i Nice då vi kommer ungefär samtidigt och ska ta samma plan till Korsika. Hur kul ska det inte bli att träffa henne då? Lilla alp-flickan :)

Så..

I går var det full rulle all day long.. Fikade med Alex och Danny innan jag satte mig hos Daniela på Ragdolls för lite finjustering i barret. Som vanligt blir det mer än lovely när hon donar och fixar! Sedan direkt till tandis, där jag för övrigt blev undersökt i 30 sek och slapp betala. Thanks! Inte mer än rätt!!! Men stålisen i käften sitter där den ska iaf, good to know!
       Hem, checka biljettpriser för femhundrasjuttioandra gången för att sedan pina iväg till farmor för middag. Trevligt, trevligt. Kul som sjutton och krama om världens bästa faster också. Ingen rast och ingen ro.. In i bil'n ba och vidare mot kusinerna i R. Där fick jag reda på vad ena tvillingen ska ha när han blir stor: "Jag ska ha ett rallybilssläp, ett husvagnssläp. en hummer, en limmo... å badkar." Tillåt mig att skratta åt min underbara kusin :) Sötnöt. Till träningen och säga hej då och sen lite mackisar hos jullanpullan. 

Kan säga att min kropp kapitulerar snart.. Bror skulle hämta mig sju imorse men han liksom fick väcka mig när han kom. Trött som faaan var jag. Men men.. In till stan, lite shopping, pass-hämtning och sen vidare till mams och vårdis för en spruta.. Nu är jag finally hemma och håller på att packa. Sängen är full fullare fullast av saker.. Hm, är väskan tillräckligt rymlig är min fråga?


förberedande smärta. Mams hade inte ens köttat in nålen här :)

Well, ska lägga fram det sista och sen bege mig till Apotekis för mer inhandling av saker. Sen ska jag hem och kötta i mig taco. Ska käka som om det inte finns någon morgondag. NÄR får jag käka det igen liksom? Är dags att min aptit kommer tillbaka också, den har varit putsväck i en vecka nu.. Skitjobbigt!

Och sen ska jag väl få ur lite vatten ur kroppen också, i form av tårar.. Bajs-känslig som man är..

Hörs senare :)


Brillor, ring och örisar - Lindex
rosa sak - Kappahl
vit tunika - Lindex
löpisar - Stadium

Så fint så fint :)



Danmarkstrippen

Oj vad mycket som har hänt de senaste dagarna. Lite tid har jag också..

I söndags åkte jag som sagt till Danmark för introduktionskurs om Langley och det kommande säsongsjobbet. Lantis som man är hoppade jag till lite när Shirley Clamp trampade förbi mig på tåget mellan Sthlm och Gbg, haha..

Iaf.. Hmm, vet inte hur mycket jag orkar skriva.. Men..

Har varit info hela tiden. Mycket att lära och mycket har man lärt sig. Har exempelvis lärt mig vad "aktiv avkoppling" är. Jag förklarade så fint för alla att det är "att vara aktiv men ändå avslappnad". Haha.. Ångrar inte en sekund att jag faktiskt bestämde mig för att följa med till Danmark. Hade aldrig lärt mig lika mycket och lika bra om jag hade läst allt och jag hade inte fått träffa alla lovely kids som ska säsonga. DOCK mycket mycket trist att vissa av oss ska till Kreta. Alla på samma ställe är min önskan men blir väl en reunion I guess :)

Söndagen: Nedresa till Gbg. Bajslång busstur till Helsingör. Info, info och lite mer info och sen middag. Fri öl och vin men märtan bangade rätt snart. Var pretty tired efter allt resande och sånt därnt kravel..

Måndagen: Frullebulle följt av en drös info, lite drama-uppspelningar. Kan säga att min grupp hade skiiiikul när vi övade :) Haha.. Herr Olsson och Kreta-Greta, säger då det! Vid halv nio slutade dagens information och då med middag och massa lekar som vårt hotell styrde upp. Charader, knorren-på-grisen och snöre genom kläder-leken. Fri öl och vin. Märtan skumpade på med "guldjuice" hele natta. Jag, Åsa och Maria badade fossingarna i havet - skoja inte att det var småkallt. Kände inte ens foten ju! :) Vid tolv-ett samlades ett par personer inne i ett av rummen för mer party. Trångt skulle man kunna säga att det var.. Superkul vare :) (film kommer!) Vid tre kastade jag och en tjej in handduken men vi skulle tydligen inte sova.. vi låg och pratade till fem :)

Söndag: Frullebulle, info info info, lunch och sen hemfärd. Kom till Uppsala vid elva då älskade far plockade upp mig. För att förstå min trötthet.. Jag somnade innan planet hade lyft från Landvetter och vaknade av dunsen när vi landade, helt väck! :)

Gick ju rätt bra att klottra ner de där dagarna :)

Ringde nyss hotellchefen på hotellet för att checka lite om flyg och sånt. Då berättade han att han hade precis badat i havet. Var runt 15 grader, haha.. Men i övrigt var det som svensk sommar, lite lite kallare men ändock. Tror det här blir bra jag :D:D:D:D:D:D Hihi

Nu vankas det middag hos farmor. Älskar att bjuda in mig själv hos folk, haha :)

Får skriva mer sen. I dag har det vart full rulle ultramaxi men lever fortfarande så inga bestående hjärtproblem har infunnit sig.. Känns tryggt!

See ya..

spontanitet

Nu äre kaos här :)

Har försökt knåpa ihop ett inlägg hela dagen men det har gått så förbannat segt.. Fortfarande inte klar.. Blir det inte heller. Helt från ingenstans ska jag kila till stan och joina två friends, called Alex och Danny, i stan för lite mys på nå place.. Helt otippat men det är ju sånt vi gillar :)

Imårn ska jag knåpa ihop något om helgen. Lovar.

Ciao.

RSS 2.0