Time to täga!

Precis hemkommen från träning. Blev inget fys i dag pga. träningsmatchen imårn... Tröckigt! I stället blev det spel i ca. 1 timme.. Tidigare i veckan skrev jag så här:

"... Just nu känns det super att jag tränar själv men kommer väl längta ihjäl mig efter laget fram till fredag, hehe.."

Och som jag känner mig själv... hade verkligen laget-abstinens i dag. Pratade hela tiden. Skulle gissa på att jag gick mot det dryga hållet :P men får se till att det inte blir såna här uppehåll, lr knipa käft lite mera. Hehe..

Nu är det soffan nästa och imårn är det första träningsmatchen som gäller. Tagga! Har taggat hela veckan men det var nära att det inte blev någon match då det är lite folktomt i vårt lag just nu, vilket gjorde att mitt tagg sänktes rätt rejält... Men matchen blir av och mitt taggande fortsätter :)

Kram, kram.

hett med jeans.

...


Ohhhh...

.. så bra filmen var igår.. "Benjamin Buttons otroliga liv" kollade vi på. Det var ju skapligt läskigt hur livet tedde sig för honom! Och så hemskt att älska någon hela sitt liv. Jag tycker faktiskt det :) Man märkte när det blev lite mera "spännande" i filmen för då blev Jocke tyst. Haha.. Han pratade och rörde på sig fram till sista 45 kanske? Var tvungen att titta ifall han hade somnat eller nå.. men närå, han var bara inne i filmen då :)

Så jaa.. Var superkul att träffa pojkarna och att filmen sen var bra gjorde ju allt even better!


Och jaa.. drömmen om Brad Pitt lever vidare!

Se filmen!


Filmis

Nu ska jag bege mig till en vän. Jocke, jag och Adam ska kika film. Var längesen vi gjorde det nu.. Lite roligt för jag stötte ihop med Jocke i stan i dag och så sa vi att vi skulle ta tag i det där med filmkväll snart och hej och hå.. Ingen tid får gå till spillo inte :)

Hoppas ni får mysig kväll!

Ciao.

Politi!

I dag var det nog den nationella polis-dagen lr något liknande. Blev stoppad i en kontroll i stan. Körkort och blåsning. Om det hade varit laser med i bilden hade jag fått en liten böter, körde 100 på 90-väg. Puhh för det. Och när jag skulle blåsa började fundera om jag kanske hade alkohol i mig - drack den 17:e januari senast. Haha..

Inne i stan var det en hel trupp med poliser som stog och hade kafferep? Väntade på en bov? Skulle överraska en ledig kollega med tårta? Ja, vilket det än var stog de där på trottoaren iaf...

Vidare mötte jag två bilar..

Japp, jag använde farthållaren mycket flitigt i dag :)

Kafferep?

dö, dödde, dött

"Hur gammal var hon när hon dödde?"

Min kusin Frida, 6 år, undrade åldern på min mormor när hon dog, förlåt dödde..

Älska hmm, är det femårsgrammatik det heter tro?!




Pankisar

Well, well, well..

Hann med allt jag skulle i dag, bara det att allt blev så stressigt.. Var hur kul som helst att gå in på gymmet igen! Måste ta och inse att jag måste prioritera gymmet mera. Bara njuter varje gång jag får träna mucklerna :) Även om det blev en snabb-visit på gymmet hann jag trötta ut inte minst armarna pretty well. Love it! Och faktiskt, kortet är giltigt ända till den 7:e.. :P

Vidare låg jag och Harryboy och sov på soffan en timme när vi kom hem. Båda var helt slut, hehe.. Och så schnygg karln blev nu när han är nytrimmad då :)

Åhh, måste väl pallra mig ut i köket och börja dona med pankisar.. Tydligen dagens mat. Märk min entusiasm är ni snälla, hehe..

Men på tal om mat! Testa soppan på IKEA.. Jag har käkat den 3 ggr sen i somras och den är mördande god varje gång. Och just det, bara 19 svenska riksdaler. Inte illa pinkat :)

Harry, Harry, Harry...

Nu är det speed-frulle som gäller för Märta. Om en halvtimme ska jag och Harryboty sitta i bilen.. Och på den tiden ska jag hinna käka, klä på mig, packa träningsväska och Harry ska käka, kissaoch bajsa, borstas..

Mycket att stå i.. Men medan jag käkar får Harry ligga kvar i sängen - annars äre kört! I allafall, doggen ska trimmas hos sin uppfödare och medan han blir snygg ska jag till gymmet (tror att det går ut 6 mars, hoppas!) och sen vidare till IKEA för lite inköp och lunch. Ska käka själv - ser fasen fram emot det. Sitta där själv och bara vara tyst.. Lovely! Blir till att vara själv då alla jag frågat om en liten fikadejt har jobb lr skola, men men.. Another time, babes!

Och just det.. Harry sover rätt ofta hos mig nu för tiden. Vanligtvis kilar han alltid in till mor&far när de går och lägger sig, men i går väntade han på mig. Sötnöt! Iaf så kunde jag inte sova - tv:n åkte på och där låg vi, Harry och jag, och kikade på fotboll tolv på natten. Det roliga i detta är ju att Harry kikade också :) Annars har jag sovit som en kratta då Harry valde att sova på mina knän, vilket gjorde att jag var mer lr mindre orörlig inatt.. Jaja, shit happens :)

Nu är det tempo som gäller!

Ciao.

Hej, mitt namn är Harry och tar alltid ena halvan av lillmattes kudde..

.. men ack så mysigt! :)
Jag kan väl ta och erkänna att jag numera förstår killars ogillande av tjejers hår
- har lärt mig av den hårigaste, hehe..

I made it!

Jag kom ut. Jag bestämde hur jag skulle springa... Men ändrade mig. Sprang mer än jag hade tänkt vilket gjorde att allt kändes even better. Jag inte bara kämpade mig ut, jag sprang längre också.. Joggade/ sprang först en sträcka och körde sedan lyktstolps-intervaller på tillbakavägen.. Sol i sinne, brun inne.. Okej, det passade inte in här men ändå :D Haha.. Märtan är nöjd.

Nu har jag hittat ett program så att bilderna blir lite roligare att visa. Nybörjare som jag är har det tagit ett tag att dona och greja. Hade kunnat bli lite bättre, lite snyggare men det kommer med tiden :) Får även ta och tacka Daniel som hjälpte mig, så tack Danny :)


Paps benhinne-tejpning. Har börjat känna av den lilla kroppsdelen. Även om inte tejpningen hjälpte ska jag förneka känslan! Har Icke tid med småkrämpor! Vidare verkar jag dyrka julen, totally red under :) Nya strumporna på och sen i väg! Hehe..

Kram på er!

Vill inte. Vill inte. Vill inte.

Usch vad jag inte alls känner för att gå ut och träna. Ska köra intervallträning i dag. Det riktigt tar emot, från alla håll och kanter. Joooobbigt! Men får ge mig fasen på att det ska gå..

Tänk på framtiden. Lr så kort tid fram som när jag kommer hem..

Ut och ge järnet nu, Märta! Kom igen! Tagga!

:)

Anställningsintervjun!

Onsdag i dag då. Dagen D även kallat. I dag var det dagen då jag grillades. Nej, var inte så farligt faktiskt. Anställningsintervju med tre personer var det. Övade en massa i går kväll samt i förmiddags. Hade intervju med mig själv när jag var ute och gick med Harry i dag, hehe.. Tydligen hjälpte det eftersom det kändes bra när jag satt där. Och jag är inte den som säger sånt bara sådär...
Intervjun höll på ca. 40 minuter och direkt efteråt ringde min handläggare och frågade hur det hade gått. Det var ju hon som tyckte jag skulle söka jobbet från början.. Hon hade även frågat chefen (en av de som intervjuade mig) hur det hade gått för mig och de var nöjda med mig :) Men ta det lilla lugna nu, Märtan.. Det är jag plus tre till som kämpar för tjänsten, så vitt jag vet.. Men jag är hoppfull :)

Tjänsten jag sökte var iaf att bli coach på arbetsförmedlingen. En nystartad tjänst pga. lågkonjunkturen lr något sånt :) I jobbet ingår att coacha max tjugo personer åt gången till ett nytt jobb lr en annan lösning. Vidare ska man besöka arbetsgivare inom kommunens(?) gränser... Det där var väldigt kort men är ungefär vad tjänsten går ut på.. Låter lovely i mina öron!

Eftermiddagen spenderades sedan hos mina kusiner. Kul, kul :) Fick en ljuslykta av minstingen, sötnöten själv.. Ska hänga upp lyktan i mitt fönster! När man har varit au-pair lär man sig se det där fina i presenter från de små. Hehe, låter kanske lite hemskt men det är sant :) Innan middagen åkte jag och min underbara storkusin, lr vad man ska kalla na, och fikade i Sala. Mys, mys..


Ser ut som om jag ska le ihjäl mig men lägg inte märke till det är ni snälla :)
Fin lykta va?!


Länge leve svennebananland!

Då är det klappat och klart. Daniel har fått Victoria. Vickan har fått Danne. Kronprinsessan har fått sin prins.. Välj vilket ni vill. De har förlovat sig. Vilken grej :) Farmor och jag satt och tittade på presskonferensen - skoja inte att han höll på att skita i brallan. Nervös, ja visst. Men kan man klandra karln? Nej! Stackarn..

I vilket fall som helst såg Victoria helt upp över öronen kär :)



Love is in the air.. Do, do, do :)

Very important info!

Nu ska jag och Harryboy ut och leka i snön. Hur ofta gör man sånt liksom? Alldeles för sällan.. Han håller på att börja grina här bredvid mig nu. På riktigt. Om ni bara kunde höra hans pip. Jag vet iaf vart uttrycket "puppyeye" kommer från.. De kan de små krabaterna :)

Det är sånt här jag kan skriva om nu för tiden. Läskigt viktig och inte minst intressant info jag delar med mig av va?! :)

Better get going..

Och just det, jag ska köra egen träning fram till fredag. Pratade med coachen om det och det gick bra. Ibland gör vissa omständigheter att man får ändra i schemat. Just nu känns det super att jag tränar själv men kommer väl längta ihjäl mig efter laget fram till fredag, hehe..

Nu början han igen.. haha..


uppd. 17.31

Det där gick ju superbra. Jag slängde mig ut i snön men icke att Harry kom efter. Nej, han stod så fint vid kanten och tittade på mig. Dock förstod jag honom när han till sist hoppade ut i djupsnön när vi hade gått en bit. Han drunknade ju nästan. Lilla grisen. Vår lekstund slutade med att vi gick in till farmor... För att sedan bli riktiga ovänner på vägen hem..

Lyckad lekstund. Verkligen :)

I might have found the treasure at the end of the rainbow

Jag som vanligvis är totalt talanglös när det kommer till att söka på internet har finally lyckats. Kanske med den viktigaste sökningen ever. Okej, det stod klart och tydligt på hemsidan men va fasen, är man inte van så är man inte :P

Jag letade efter information om tjänsten jag ska på intervju för. Hade inte riktigt förstått exakt vad det var tjänsten gick ut på men nu vet jag... och jag vill så gärna ha det där jobbet. Blev helt jättetaggad när jag läste om det. Mer vill jag inte avslöja förrän jag har varit på intervjun.. Ska ge allt för att få det där jobbet. Ska maxa med bra argument! Ska bara komma på alla först :)

Men intervjun är inte än.. Snart.. Men inte än :)

Nu börjar Harryboy vakna till liv också. Väntar ett tag till, han kanske somnar om.. Annars är det jacka och mössa på som gäller..

Enjoy the day! :)

Ciao.

pensionär nästa

På en ICA-butik någonstans i Sverige.

tjej1 plockar lösgodis..

tjej1: asså det är pensionärsvarning på mina godisval!

Precis i det ögonblicket ser tjej1 att det står en äldre kvinna som också plockar godis. Tjej1 tar sedan en ny godissort när tjej2 kläcker den andra grodan.

tjej2: men nu när du tar den där är det ju verkligen pensionärsvarning!

Tjej1 kväver sitt skratt mer än någonsin tidigare och tjej2 förstår vad som precis har hänt när den äldre kvinnan mer lr mindre utövar sporten diskus med godisspaden. Spaden riktigt susar förbi tjej1 och 2. Nej, inte så farligt var det men hon lade bestämt tillbaka spaden på plats och pinade sedan iväg till kassan.

Kanske ska tillägga att tjej1 och tjej2 skrattade hela vägen till kassan och dessa två tjejer var lilla jag och Bebban.

Så typiskt mig att kläcka ur mig grodor. Iofs vet vi inte om den där kvinnan tog illa upp men ändå :)


Dessa ger pensionärsvarning!

09.02

Jag genomled jobbet igår kväll. Var inte så farligt när jag väl var där men vad kaos allt blev. Djiiises! Så kul när man planerat hur man ska göra och så bestämmer sig någon att ha bajsmaraton just denna kväll.. Jaja, det löste sig det också :)

Och jaaa...när jag lade mig igår bestämde jag mig för att ha rejäl sovmorgon i dag. När jag sedan vaknade imorse var jag säker (hoppades) på att klockan var runt tio-elva. Ni vet när man halvt suckar för att halva dagen redan gått åt :) Men icke... Klockan var åtta! Happ... Det var den master-sovmorgonen det. Nu väntas det dock en masterfrulle! Me likey!

See you later!


Sooo funny!

Gaaaaaaaaah.

Om en timme börjar dagens arbetspass. 13-21. Vill inte. Inte. Orkar inte ens positiva tankar som jag har blivit rätt duktig på att få fram. Kommer att räkna ned från att jag kommer dit, som det känns nu. Höll på att somna på hallgolvet bredvid min lilla darling nyss. Så pigg är jag i dag. Haha :)

Wish me luck!

Ciao.

All and nothing

Mårn!

I går hade jag så mycket att skriva i bloggen och efter träningen kände jag mig mindre levande.. Började skriva ett inlägg men gav upp rätt snart.. Hehe.. Men nu så :)

Får köra kort och koncist!

Bion jag och S kikade på var "Bedtime stories" . Båda var rätt skeptiska när vi satte oss i stolarna.. Jag var rätt säker på att det skulle vara en sån där dålig humor, lägre än min liksom.. Men faktiskt, jag tyckte den var rätt smårolig. Gillade den. Kanske inte topp10 men sevärd..

Å igår bar det av mot Sthlm, the capital of Sweden. Allt för vår lilla bebis i familjen då vi åkte till veterinären. Vi ville till en speciell veterinär som är lite specialiserad på allergier etc. (tror jag det var). Iaf så var hon helt super. Det här kommer att sluta bra... Om jag inte skrivit det så har våran lilla dogge gått och blivit allergisk, vilket resulterar i att han kliar lite överallt på sin lilla kropp.

Hem och vända. Bokstavligt talat. Träning.. som inte gick som jag ville. Hade ingen ork alls i kroppen. Kände mig helt slut. Orsaken vet jag inte men det finns flera idéer om vad det berodde på. Att jag gått från 0-100 i träning och att kroppen sa ifrån?, att jag käkat dålig mat i två dagar?, att jag har någonting som ligger och gror i kroppen?, bara inte upplagd för träning? Whatever it was hoppas jag det inte kommer tillbaka! Träningen är för rolig för det..

Och just det.. Det bästa till sist.. I går ringde de från ett av de jobb som jag har sökt. Ska få komma på anställningsintervju nästa vecka. Vilken dag säger jag inte då jag kommer att vara så sjukt nervös.. Men kul ändå :) Anställningsintervju känns så vuxet, kanske dags att inse att man inte är en barnrumpa längre?! :P Lr nej, en gång barnrumpa, alltid barnrumpa..

Nu ska jag placera mig i soffan. Jäääla nice!

Marthina

This is me today.
Internet krånglar som aldrig förr, så detta är vad jag kan bjuda på nu..


Nu åker jag in till U-town för att mysa på bio ikväll och sen sova på en soffa. Den är oskön. Sorry Sandra, but that's the truth :) Haha...

Puss på er!

det går...

Har precis kommit hem efter en timmes promenad. Förutom att min haka mer lr mindre frös bort så var det jätteskönt. Med Kanye i öronen kan inget vara fel.. Nu är det stretch och sen hejdundrade frulle som väntar. Ägg klingar fint :)

Och gårdagens träning. Onsdag betyder löpning. Och i går var det tydligen distans på schemat. Inte min kopp te direkt. Det är så psykiskt jobbigt när man inte har konditionen! Man vet ju inte hur mycket man har att ge.. Dock kände jag när vi hade sprungit 1/3 att jag var tvungen att sänka tempot. Jag har lärt mig att det är bättre att lägga sig på en nivå och springa hela tiden än att springa snabbt/ gå/ springa snabbt etc.. Och jäklar så många ggr jag var nära att börja gå.. Men icke! Jag och en annan tjej höll samma tempo och hon började gå flera ggr. Pushade på henne och vi kämpade på ihop. När vi sedan var framme tackade hon mig för att jag hade pushat henne. Tror ni jag kände ett skutt inom mig då eller?!
                Jag lärde mig att hålla jämnt tempo i stället för att springa/ gå/ springa i trean. Projektarbetet var att åka Tjejvasan och jag hade världens bästa handledare. Hon fick mig att inse så mycket saker om träning och allt runt omkring. Att jag lyckades kämpa mig igenom hela löpningen i går + att få en annan att kämpa in i mål kändes så bra efteråt. Så bra. Jag har dessutom inte sprungit ca. 35-40 min sen jag vet inte när...

Men snart springer jag en hel fotbollsmatch utan problem :)

I take you to the candyshop..

Västerås med bror och paps i dag. Allt började med att både bror och jag klev upp en halvtimme innan vi skulle åka.. Men det gick bra det å.. Väl på plats så insåg jag att jag inte skulle kunna åka med bror i bilen när han körde.. Såå.. Jag och paps begav oss till nå place och drack mindre gott kaffe. Dock blev ju lilla paps glad när han insåg att han drog ned medelåldern på stället, inte ofta det händer tydligen :) Vidare snurrade vi runt i hela stan efter en bra mack.. Sooo funny! Jag tyckte vi skulle åka och testköra, iaf röra, en audi tt. The car of my dreams. När jag har den bilen i min ägo, då är jag fulländad som människa!

Det roligaste av allt inträffade när vi åkte hem. Roligaste på hela veckan.. dock bara om man har min humor för det var bara jag som skrattade åt det.. och jag skrattade inte lite åt det! Vi åkte till ett godisparadis där min bror roffa åt sig godis för 97 spänn.. "Jag tog det jag ville ha." Aa joo... Haha... När vi sedan skulle köra ut från parkeringen åker en bil med hela sidan täckt av "Viktväktarna" förbi. Ska man kalla det en pik? Bra tajming? Dålig tajming? Jag tyckte helt klart var veckans roligaste iaf..







Med världens mest spännande utsikt gled jag in i min egna värld fylld av Kanye West, PCD och Beyonce. Måste införskaffa egna Wesc-lurar. Kind of superbra!



Här ska man egentligen gå in någon gång och bara köpa en sort. Lr jaa, kanske är humor à la Märta som kommer fram igen? :)





Min "lilla" påse var inte ens i närheten av brors om man säger så :) Varför jag ser så läskigt lycklig ut är inte pga. påsen. Nej, det här var mitt i mitt laugh-of-the-week över viktväktarbilen...



The driver. Fokuserad. tio-i-två-greppet. Allt i sin ordning!

My day so far... Pretty fun actually.

step up

Jahapp.. Då var kvällens träning gjord. Step-up. Man börjar få ihop det där med kordinationen nu. Har ju tagit sin lilla tid.. Dock är man långt ifrån felfri :)

Och som vanligt.. endorfinkick, ja visst! Börjar bli tjatigt att skriva det men va fasen.. Det är ju så kul att träna!

Så fort jag intagit klart min föda här bredvid mig ska jag ta och sova... I morgon ska jag följa med bror när han kör halkan. Hoppas innerligt att jag får sitta med i bilen. Hur kul var det inte att köra halkan liksom?! Jag och tjejen som jag delade bil med skrattade oss genom alltihopa. Hahaha..

Såå.. Sleep tight everybody!


Kärlek vid första ögonkastet!

Mums. I går kikade jag på filmen "Stomp the yard" och hej och hå så underbar den var. Ge mig. Ge mig Columbus Short i den filmen. Fatta och träffa en kille som lägger märke till sånt som killar oftast inte ens tänker på. Finns det sådana nu för tiden?! If that's the case.. He's mine!

Om någon därute känner en het dansare, skicka honom till mig och jag lovar er, jag blir en kärlekstönt igen. Inga problem. Förstå en läskigt het kille, magisk kropp och som dessutom vet hur man dansar. Gaaah!


Mums.

Ja, nu tänker jag gå runt i en vecka och vara sådär töntigt hej-jag-går-i-mellanstadiet-och-är-kär-i-en-skådespelare-i-en-vecka..

Se filmen och ni blir lika töntiga som jag :)

Au naturel

I går körde jag på temat naturell.

Inget jox i håret - upp med allt i knut ba.
Inget smink - okej, två små saker hade jag på mig. Rouge och ögonbrynsdoning..




Så himla skönt ibland!

Hebycupen

Här kommer någon bild från Hebycupen i söndags.. De flesta bilderna var alldeles för suddiga för att kunna visa er.. Vi kom som sagt trea. Som Malle sa: Vi vann ju 500 kronor. Var glada! Haha :)

Nu har alltså Märtan spelat i den gula tröjan för allmänheten. Nu är det ute bland folket. Det är nu det tisslas och tasslas. Haha, nej då men nu har jag på riktigt spelat i det gula stället. Lr hmm, kanske är matchpremiären som är "på riktigt". Jo, så är det nog. Aja, skitsamma :) Gjorde iaf ett mål på cupen, yada yada :)





Suddig bild på mig när jag och bollen are doing our thing, haha..
Cupen var bra.. Fick liksom tid att vänja mig vid allt det gula :)

Men så kommer vi till en annan bild jag hittade på kameran..



1. Ramlar jag?
2. Ska jag hjula?
3. Leker jag flygplan i hopp om att få uppmärksamhet av bollinnehavaren?

VAD gör min arm däruppe?!

...

Sometimes you just want to turn around and hide yourself.

In this world, you just can't. You can't turn around and hide yourself.


...

Ska jobba kväll i kväll så det är bara att skruva på leendet..

Say cheese.



cupen

Hebycupen 2009.

Vi kom trea.

Östervåla vann. Dem var bra.
Grattis, grattis.

Mer orkar jag inte skriva. Är helt slut.

Ciao.


sovdags!

Märtan ska marsch i säng. Är för det första pretty trött plus att nu gäller det att få sin skönhetssömn. I morgon gäller det att vara på hugget. För bara någon minut sedan kände jag mig inte så taggad men så fort jag började skriva om det kände jag hur det tände till i mig. I morgon ska jag göra mitt bästa - that's all I can do...


Märtan goes arbetskläder. Jäkla nice :)

Sleep tight fellows!

Alla stjärtans dag

Lördagen den 14/2.

Alla Stjärtans dag..

Lr hur vare?

Jag som nu för tiden är anti allt som har med kärlek att göra sätter ju inte direkt den här dagen som top3 på favoritlistan.. Som tur är har jag inte sett lr hört så mycket kärleksblaj i dag.. Hoppas jag inte ser lr hör något heller.. Lr jo, om min lillebror och hans flickvän gör något för varandra kommer jag att le lite. De är ju så små :)

I bland blir jag lite orolig över hur pass anti jag har gått och blivit. Jag som normalt sett är världens kärlekstönt tycker numera att alla andra är kärlekstöntar.. Singel, oh yeah! Om en månad är det jag som firar ett år med mig själv. Ett år som singel. De som känner mig är nog lite smått chockade över det. Jag är också det.. men som jag trivs.. Jag har ju ändå min kärlek, Harry. Han duger gott och väl åt mig :)

Och tro mig, när jag väl har en pöjsch sen kommer jag sitta och lovorda denna dagen. Åhh så puttinuttigt allt är och hej och hå.. Bläää! Hahaha :)

Nej, nu är det middag som gäller (tidigt I know) och sen jobb hela kvällen.. Åhh, bara dem inte har några puttinutt-saker på jobbet.. Då tänker jag må illa hela kvällen!


Give me a break!


uppd. 15.30

Under middagen berättade jag om min kommande års-dag som singel för mams och paps. Att det borde firas med champagne var en superidé, tyckte jag... Pappa hade vass tunga och kontrade med att vi istället borde dricka gravöl. Fiffigt, papsen, fiffigt :)

Flådd höna.

Nu är jag tillbaka på banan. I går var jag lite mer som en flådd höna. Ni förstår hur jag menar va?! :) Haha, nej men i går var jag knappt människa. Djiiises! Är inte van att jobba flera dagar i rad nu för tiden så tröttheten var inte att leka med. Höll på att somna på köksgolvet efter middagen. När hände det senast? -92? Men icke att jag hade tid att sova, var tvungen att tagga till för träning. En mycket svår uppgift. För första gången sedan jag började i Heby ville jag inte träna. Men som vanligt kom endorfinkicken och jag fullkomligt älskade det :)

I dag är det uppladdning som gäller.. Cup i morgon. I år får jag spela my favourite, hann ju åka till Paris innan den spelades förra året. I år ställer jag mig på planen i ett nytt lag dessutom. Spännande. Blir ju kind of hemmaplan ju. Hmm, det där lät konstigt :) Kommer att möta mina gamla teammates också.. As I said, spännande!

Leende + träningskläder.
Perfect match!



Kram.


Att vara eller att icke vara... tatuerad.

Jag har länge velat tatuera mig. Dock vet jag inte när, var, hur.. Och jag är inte en person som bara tatuerar mig bara för att.. Nej, min tatuering ska verkligen betyda något för mig. Har haft funderingar kring en text i stil med att "människan är stark" eller något liknande, men det är något jag inte riktigt kan stå för än så den idén får ligga på hyllan ett tag till.. Ordet "familj" på något annat språk är något som också snurrat i huvudet. Detta då att även om jag kanske skulle bryta med min familj lr vad som helst i framtiden så är familjen ändå sin familj, de allra närmaste. Familjen är ändå den som alltid funnits där under uppväxten och som stöttat under jobbiga perioder.. Iaf i mitt liv.. Vidare kommer jag själv någon gång ha en familj och sin egen familj är ju värd allt.. Kan jag föreställa mig iaf..

Att tatuera in "familj" lr något annat som står för det var något jag blev ännu mer sugen på i kväll. Jag insåg i kväll att hur mycket jag älskar min familj är helt ovärderligt. Man älskar sina egna på ett alldeles speciellt sätt. Det bara kom över mig hur mycket jag faktiskt älskar mina nära. Hur lycklig jag är över att jag har just mina bröder, min mamma och min pappa och att dem är just dem. Att de alltid, alltid finns där. Det är inte alla som har en familj som ställer upp i vått och torrt. Jag är så glad i min familj!

Framtiden får utvisa om jag gaddar in det lr inte... Kanske blir det tre små flugsvampar på axeln under en semester på Kreta, på fyllan.. Who knows?! :P

Ciao.

Märta goes langning?

Andra dagen i rad som lärare nu. Är så kul att vara lärare. Lr lärarvikarie ska jag nog säga. Inte lika mycket ansvar att vara det :P Iaf, det är så ruskigt roligt... I dag när jag hade niorna kom vi på något konstigt sätt in på barn, minns inte hur, och jag sa att jag hade tre barn. De började tro på det efter ett tag. Hallå.. Jag är så långt i från att ha barn som det går. Vill knappt ha barn längre. Jag som har varit bombsäker på att jag skulle ha barn ung osv.. Tänk att de där små ska vara med tills jag dör. Och jag hade inte direkt planerat att dö de närmsta åren.. Nej, de där med barn får vänta x antal år.. Oj, nu kom jag lite från ämnet.. Iaf så kom en av killarna på att jag kunde ju fasen köpa ut när jag sa att jag bara var 21 år än så länge.. Direkt efter fick jag en lapp av honom:



Efter att jag började skratta lite smått åt detta tog han tillbaka lappen och testade på nytt. Lägg gärna märke till hans små hjärtan :) Han testade allt.. T.o.m ett sånt där söt-leende. Haha..


Dagen slutade med att jag hade franska med åttorna. Så sjukt kul det var. Vi inriktade oss på kärlek, då det är den där kärleksdagen på lördag, och de skulle komma på översättningarna till fraser som "Jag älskar dig", "Du är min bästa vän", "Jag avgudar dig" osv.. När killarna sa de franska fraserna var jag så mogen att jag tackade och sa detsamma.. Sen var karusellen igång.. Haha.. Kul vare iaf :) När vi sedan skulle gå igenom de rätta svaren blev en tjej helt chockad över att killarna så gärna ville svara. Något de tydligen aldrig brydde sig om annars.. Haha :)

Och vet ni.. I morgon är det pizza till lunch i skolan. Är mer än överlycklig att jag ska få jobba i morgon också. Mums, hur mycket har man inte saknat de där mumsiga pizzorna :D

Just det.. Kanske ska tillägga att jag aldrig köpte ut något åt den där killen...

Ciao.

ett år har gått!

I går var det ett år sedan jag anlände till min värdfamilj i Paris. Ett helt år sedan.

Minns allt så himla bra. Hur jag kom till flygplatsen och tänkte att det var bäst att kissa innan jag mötte värdpappan, vem visste när jag skulle kunna kissa?! Tog god tid på mig, vi var ju ändå tvungna att vänta på väskorna osv.. När jag var på väg mot väsk-rullbandet såg jag en långskånk stå där med en lapp med mitt namn på. Gick fram och sa hej och jahapp, där var första kindpussen gjord. Haha.. Han stod vid rullbandet...

Vidare stannade han och tankade vid en mack. Där satt jag, i ett främmande land - ett kolsvart land för stunden (landade vid nio på kvällen), i en främmande bil, med ett rätt så främmande språk på radion och en främmande man som tankade den främmande bilen. Men det kändes bra. Värdpappan, Christian, pratade på hela vägen hem.. lr frågade mig frågor. Jag sa väl mest ja och nej :) Blev så glad när han sa att jag skulle känna mig precis som hemma när det gällde mat osv.
Kom dit och möttes av världens minsta hall.. Och med två big size-väskor blev den inte direkt större.. Drack vatten, lr vare juice, nej vatten vare och ringde hem.. Blev sedan ledd till mitt rum och kikade på mina små söta barn innan jag lade mig..

Sa när jag kom att tjejerna fick gärna komma in och säga hej på morgonen, då de var så nyfikna på mig. Och jag på dem. Jag kunde knappt sova den natten. Inte för att jag var nervös. Nej, jag hade bara ett fnuttigt lakan som täcke och höll på att frysa ihjäl! Hade massa idéer om vad jag skulle göra för att frysa mindre men kunde ju inte klä på mig halva resväskan ifall de skulle komma in. Runt halv åtta knackade de på dörren. Jag sa "Salut", något jag aldrig mer sa till dem. Men iaf, Frédérique märkte direkt lakan-situationen, berättade att jag låg på själva täcket och tycke synd om mig som borde frysa. Jo tack! När de sedan kilade ner kröp jag ner under täcket och sen somnade jag om, så gott så gott :)

Detta skrev jag första dagen där:

Forsta dagen har. Vi ska fixa internet till mig inom nagra dagar sa att jag kan sitta vid min dator. Ar inte latt att skriva pa ett franskt tangentbord vill jag lova. Allt sitter pa fel stalle. Har redan mycket att beratta men det kommer nar jag har mer tid och kan sitta vid min dator. Kanns iaf bra. Ostienne vill bara ha hjalp av mig. Snabba puckar :) hehe..Nu ska jag ata ett litet mellanmal for att sedan kolla nar de badar. De haller pa nu sa jag far skynda mig.

Ar varvader har i dag. Annat an det graa hemma i Sverige. Klarbla himmel och sol hela dagen :)

Hors snart igen..


Några bilder från första tiden.. Vad mina små tjejer växte under tiden jag var där, helt sjukt..


första lr andra dagen..



första promenaden = vilse! :)


min första promenad i Chatou..

var i chock över den dåliga planeringen av trädplanteringen..
Det var ju redan världens minsta trottoarer...

.. och soporna langade man ut på gatan. Okej.

My street :) Bodde vid det andra trädet till vänster..

våran lilla port..

Det var lite bilder från the very beginning.. Saknar allt så otroligt mycket. Känner en sådan stor kärlek till den där familjen. Hur mycket minnen bär jag inte med mig från den där tiden?! Går ju inte att få ned allt på papper.. Och Bella om du läser det här så haha, hur ofta börjar man inte tänka på allt vi gjorde? Fyllerusningen nedför trappan.. Ett av det roligaste kanske :) Ångrar inte en sekund att jag åkte.

Och alla ni som funderar över att åka. ÅK! Fundera inte ens..



Utkast: Jag säger ...

Jag säger då det.. Vilket jäkla lag jag har kommit till. Kan man skratta mer eller? Det värsta är att jag kan ju inte återberätta allt vi skrattade åt för ingen kommer se det roliga i det förutom de som var där.. Men jag diggar mackseanserna hårt redan :) Visst betyder "seans" något i stil med möte? Brukar inte sekter ha seanser? Haha, inte för att det finns en koppling mellan vårt smörgåsätande och sekter utan var mer en allmän fråga/ tanke bara.. Det jag dock vet efter kvällens mackseans är iaf att om jag någon gång skulle få tvillingtjejer ska de heta Rakel och Rachel :)

Och jag är så glad i själen.. Testtränade lite i kväll och kände jag något i låret?? Icke sa nicke. Ingenting. Nada. Nothing. Om jag kunde hjula skulle jag göra det :) Men jag nöjer mig med att le.. Dock märktes det direkt att jag knappt rört mig sen i hmm, förra onsdagen.. Trappan killed låren! Men tänker aldrig mer ge upp och gå åt sidan. Känns fasen jobbigare än att bita hål på läppen och köra. Sen om jag blir spyfärdig får jag köra på en sl

Work it

Blev lite småstressigt i morse.. Blev väckt av studierekton som ville att jag skulle komma och jobba i skolan. Upp och hoppa och sen i väg.. Kommer till skolan och ringer läraren jag ska vikariera för för att få lite uppgifter. Då berättar hon att första lektionen är inställd.. Haha.. Och här sitter man, har 1 h 45 min. rast.. Känns helt okej :)

yada yada..

Just det, träningsvärken hade smugit sig på när jag hade lektioner. Var lite småjobbigt att ta på sig jackan när jag skulle åka hem. It's coming :)




It sucks :)

Nu i kväll var det step-up på träningsschemat egentligen men lilla Märta fick ju så fint avstå. Fasen, känns ju inte ens i mitt förbannade lår... Dock lät jag mig inte sitta hemma och goffa chips och annat mindre nyttigt.. Nej, jag begav mig till gymmet med moster och det riktigt söööög i kroppen.. Överkroppen alltså :) Love that feeling!

Nu tänker jag hoppas att det suger i mucklerna mina i morgon när jag vaknar. Då börjar dagen riktigt bra :)

Men hej och hå.. Om drygt tio minuter ringer det här hemma och jag ska hinna duscha innan.. Får bli till att köra den gamla goda raggarduschen ;)

Ciao.

It's cheap but doesn't look cheap

Mitt ena par av Cheap Monday..







Me likey! :)



The recipe

Måste dela med mig av receptet till den farligt goda röran jag åt till laxen i dag. Den är helt amazing!

Ägg- och romröra

2 ägg
½ rödlök
1 avokado
50 g regnbågsrom eller annan rom
1 dl majonäs
salt, peppar

Hårdkoka, skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Dela avokadon, skär fruktköttet i små tärningar (jag mosar ihop det). Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Servera till lax..


Simpelt men ack så gott!



smarresmaskens

Precis hemkommen från Arbetsförmedlingen. Ska söka jobb där. Helt sjukt, jag vet men min handledare/ handläggare? tyckte jag skulle göra det. Med andra ord kommer min eftermiddag gå åt till att fila på ett CV. Jag ogillar CV:n så otroooligt mycket. De är så jobbiga! Men men..

Men först... Lunch! Är hungrig som en bäver och vi vet ju alla hur hungriga dem kan vara :) Lax, potatis och en smarresmaskens röra till är vad lilla Märta ska hugga in på. Like it!

Började dona med min webcam i väntan på maten och insåg att heey, den kan man ju använda lite då och då när man inte orkar trixa med kameran.. Man kan ju tro att jag är blind lr något på bilden men jag var ju tvungen att kolla och dona och greja samtidigt. Nybörjare även kallat :) Ska försöka orka trixa med kameran sen så ska ni få se mina nya heta jeans. Blidde två par från Cheap Monday. Pretty nice är dem :)



Ciao så länge.

Sverige, nya Antarktis

Haha..

Pratade med Sebastien i telefonen tidigare i dag och berättade att jag höll på att göra soppa samtidigt som vi pratade. Då frågar karln om vi skulle äta soppa för att det är så kallt.. Say what?! Nog för att många söderut tror att det typ är istid och isbjörnar (och endast blonda människor) i Sverige men trodde fasen jag hade förklarat ett och annat för honom..

Och visst att det är rätt kallt ute men inte såå kallt :)




45 min. tidig till jobbet, första och sista gången

Gaaaaaah så trött jag är. Har jobbat all day long. Och dagen började ju helfestligt.. Stressade till jobbet (som vanligt) och när jag kommer in får jag reda på att de sa fel tid till mig i går. Jag började tydligen 7.30 och inte 6.45.. Som tur var gjorde jag ingen big deal utav det utan lade mig i soffan i personalrummet tills jag skulle börja jobba :)

Så ikväll händer det inte mycket i mitt lilla liv. Mjukiskläder från topp till tå och soffan klingar rätt fint i öronen, tycker jag.. Hoppas det går någon bra film eller något annat bra. Bara det inte är någon skräckis, typ Beck lr liknande. Då kommer jag titta fastän jag inte vill. Kommer sedan få femhundratolv scener i huvudet och tycka att vi har läskigt många fönster i huset.. Jobbigt :P

Och innan jag tar min dagliga blogg-runda måste jag få rensa luften.. Jag "missade" träningen idag. Ogillar starkt träningsförbudet. Känns surt som fasen. Nästa vecka kommer bli en låång vecka känns det som. Kommer räkna ner till fredagens träning!!! Åhh..

Hörs då :)

Jorå men såatte...

Vilken bra start jag fick på denna dag.. Först massa mys med Harry the boy, följt av en morgonprommis med paps för att sedan avsluta med en schabrak-frulle. Nice, nice :)


Tror dock att H. mös mest :)

Ska snart bege mig mot stan. Har först lite ärenden att uträtta (det låter så viktigt när man säger så :D) och därefter ska vi till kära Mickan som gått och blivit 20 bast. Grattis till dig vännen! Ska bli mys att träffa henne, och de andra, då vi inte ses alltför ofta numera. Tyvärr.

Och jaa.. I går raserade min värld. För en vecka framåt. Jag fick träningsförbud av min tränare. Trodde han skojade först. Men var väl inte mer än rätt med tanke på att jag slog till en tjej, mer lr mindre med flit, i går på träningen. Haha, nej då. Ba skoja. Erkänn att ni började fundera lite :) Nej, mitt lår strejkade ännu mer i går (hände något i låret på step-upen i tisdags..) och för att inte förvärra det får jag inte träna.. Men jag ska köra styrka i stället. Har ju inte ont i överkroppen.. :) Egentligen är det inte så konstigt att jag har fått någon form av bristning (microbristning som massören sa?), har ju inte tränat hårt på vet inte när. Har ju bara strö-tränat senste året...

Well, dags att packa väskan och dona lite..

Have a nice day!

Ciao.

Paris - live nr.2

Nu har den sista filmen äntligen laddats upp...

Klockan är runt fem på morgonen. Haha, det var så kul! :)




Ciao.

Paris - live

Slänger upp några filmer som spelades in när vi var i Paris. Tror kanske inte att någon annan än Julia och jag tycker dem är roliga men.. Jag kan sitta och asgarva åt filmerna iaf, men sen är jag lite udda också :)

Welcome to our room...


Julia gör intervju med mig.
Lägg märke till hur mkt vi analyserar vem vår room-mate kan vara :)



Ska bara ladda upp den sista filmen då vi går upp för alla trappor efter krogen.. Julias flås, vi upptäcker att brandsäkerheten är lika med noll på stället och vi möter en kille som Julia leker morsa åt :D

Enjoy! :)

Inte ett dammkorn kvar!

Nu är jag äntligen klar i mitt rum. Började gå igenom saker i dag med. Välbehövligt men tidskrävande.. Nu ska ni få se före och efter-bilder.. It's a big difference!
före:





efter:






Inte att glömma!

städknuten :D

Två saker jag hittade under min städning...


En hylla jag gjorde i träslöjden i sexan. Hur lång tid kan det ha tagit att göra den, en lektion? Klatchig färg också :) Den åkte raka vägen ner i sopen, tror inte den passar i mitt nästa boende faktiskt..


Bry er inte om mitt superfräscha face eller mjukisarna.. Utan lägg märke till ponchon. Ponchon. Inte många som kanske förstår det roliga i detta men att jag tydligen(!) äger en poncho gör mig lite mörkrädd. Kan jag kalla mig för en Pocahontas-wannabe nu? Dock lade jag tillbaka den i garderoben (even worse) efter att mams berättat att det kommer vara inne med såna i år?!

De där före-bilderna skrämmer mig lite. Var det verkligen sådär stökigt? Tyckte inte att jag hade så mycket saker framme ändå.. Haha..

Ciao.



Beyonce-fan!

Hittade detta klipp inne på denna bloggen. Den där tjejen kommer lätt att bli något om hon vill. Fullkomligt älskar henne. Så söt. Så duktig. Så stort fan av Beyonce! :)




Medan ni kikar på klippet ska jag krypa till kojs. I morgon får ni se hur jag styrde upp mitt rum. Det finns före-bilder och kommer att finnas efter-bilder. Nej, jag hann inte klart innan pappa kom hem men jag började dona med studentpresenter, hittade en massa flytta-hemifrån-stuff som jag inte visste att jag hade :), rensade och slängde kläder osv. Sånt tar tid. Men i morgon så :)

Sleep tight fellows!

Kram.

Next up: fjällen?!

Nu börjar jag gråta.

Står i köket och kuttar morot och får Dumbo-öron då pappa ringer lillebror och frågar om han har några planer för sportlovet. Helt från ingenstans var jag bombsäker på att mams och paps planerade en fjällen-tripp. Jag lovar, jag hade redan börjat planera vad jag skulle packa, börjat tjata på min brors kompis ang. ett par termobrallor som jag FICK av bror men som han en vecka senare sålde till sin kompis, bara för att han kom på att han kunde ju tjäna lite kosing på brallorna. Så helt plötsligt hade han sålt dem, men de är fortfarande mina för jag FICK dem - är liksom inte mitt fel att han inte tänkte med hjärnan från början.. Iaf, jag hade redan börjat lägga brädan i takboxen och så gott som redan satt mig tillrätta i bilen...

Jaa, då hör jag att de kollar datum för halkbanan. Tror ni min värld rasade samman eller?! Var tog våran fjällresa vägen? Hade jag planerat min packning helt i onödan? Är det redan körkorts-ålder för bror, han fyllde ju 11 förra året väl?

Men min största fråga är... Varifrån kom idén om att vi skulle till fjällen???

Livet får väl gå vidare här i byn i sin gamla sedvanliga lunk då...

Men moroten jag kuttade var god :)

Bilderbok

Nu ska jag bombardera er med kort från min superheta kamera. Hädanefter ska jag ha stenkoll på den, vill ju inte förlora min lilla blåing.. Se och njut, gott folk, se och njut..

nyvaket födelsedagsbarn :)

rund o gò i fejjan. Attraktivt!

Gissa hotellrumsnumret i Norrköping :)

glad märta, haha..

två frusna turister :)

mindre nykter tjej men lika glad var jag för det..

tack vare hans vodka-caramel bjudning stod jag för årets spya. Haha!

julia tar ett bloss och kikar in vår "fina" utsikt..

sniglar, snails, des escargots..

... dessa var vidriga!

Moules frites.. njaa..

kul att äta saker som såg ut som små, rynkiga pungkulor?!

lyckliga tjejer i Eiffeltornet :)

det där uppstickande sakerna är kören - alltså Sacre Coeur

lite lagom högt sådär :)

min fina friend - Sébastien aka. JT (tkr ni som jag att han ser ut att ha gråtit?
Stackarn traskade runt i ett hällregn då jag inte förklarade alltför bra vart vi var :D,
men han karln var nog bara lite väderbiten lr nåt..)

p.e.r.f.e.k.t.i.o.n (bilden gör dem inte rättvisa)

hot lady in perfect shoes! Mjau!

De mina vänner, var lite bilder från Paris. Vi sket i allt som hette turist - okej, undantag Eiffeltornet - och valde att bara vara i stället. Om man säger såhär, om jag bara kunde skulle jag packa en väska och ta första bästa flyg ner till Paris. Den staden gör mig hög. Jag har verkligen börjat älska den staden. Men snart, snart är jag där igen. Det vet jag :)

Nu, nu måste jag mer lr mindre springa runt som en virrpanna och städa i racerfart. Lovade mamma att det svara cleant i mitt rum när paps kommer hem. Alltså om ca. 1½ h. Kan bli tufft. Det ser liksom ut som om någon vänt upp och ner på mitt rum.. Med de fina orden från paps i bakhuvudet ska vi nog kirra biffen - "Ska du bo hemma får du se till att ha städat rum.." Vill ju inte driva runt på byn direkt, hehe..

Så, upp med håret i en sån där klassisk städerska-frilla och fram med dammvippan :)

Ciao.

Den omtalade trappan!

Wejj wejj wejj... Vem har sprungit kyrktrappan i Heby ikväll då? Badidididada - Jag! :) Jag som har varit såå nervös för den där trappan. Tungt som sjutton var det men hey, I liked it! Älskar känslan efteråt när man känner att sådär mycket som jag tog i skulle jag aldrig kunna åstadkomma på egen hand. Men hujedamej vilken träning! Först aslång uppvärmning/ jogg/ löpning?, trappan 5-4-3-2 ggr, lugn jogg och sen fyra omgångar lyktstolpsintervall.. Till sist lite fys.. Sa jag att benen skakade som värsta jordbävningen efteråt? Men kan inte rå för att jag fullkomligt älskar det :) Så jäkla nice att vara tillbaka på banan, full fart ba!

Jag har annars jobbat mellan 6.45-16.30 på Tallis i dag. Skulle bara jobba till två först men det saknades folk och jag hade ändå inget annat planerat. Klirr klirr i kassan :) Så efter jobbet var det ungefär bara hem och vända...

I mårn är det lilla jag som ska vara fransklärare. Now we're talking!

Om märtan skulle ta och hoppa in i duschen, känner mig lite smått ofräsch nu när svetten riktigt gottat in sig i huden på mig :P 

Ciao ciao.

Lång väntan för att möta en kärring

Möte at arbetsförmedlingen i Heby klockan tio..

... som slutade med typ 2,5 h kösittandes på arbetsförmedlingen i Uppsala då det var rekrytering för Arlanda. Kärringen som snabbintervjuade mig "backade lite", som hon kallade det, med tanke på var jag bodde. Allt annat var bra. Det är väl jag som ska åka de där milen till jobbet? Trodde hon inte att jag inte visste om avståndet när jag sökte?! Varför stod jag inte på mig och sa just detta när jag satt mitt emot henne? Gaaah, vad irriterande att jag inte hade vassare tunga!

Men dagen lättades upp när jag klev in på ICA here in the village och kunde hämta ut min kamera. Jag har min kamera. Bilderna från Paris är här. Jag kan ta bilder igen. Märtan ler lite sådär extra i dag! :)

Btw så krånglade internet i går så jag gav upp när det gällde att blogga.. Men ang. Harryboy gick allt bra. Dock är han lite trött och pipig, men kan man klandra karln? Inte för att jag kan jämföra med något men stackarn har ju blivit av med sin manlighet?!?! Kan fasen inte vara lätt.. Samtidigt som det är synd om honom där han springer runt med en stor tratt runt huvudet så kan vi inte låta bli att skratta lite åt honom ibland, han liksom fastnar i allting pga. tratten.. Sötnöten!

Next up: middag och sen step-up :)

Ciao.

Fleecetröja - nya barbara?

Go morron, go morron, go morron..

I dag är det dagen D för lille Harry. Stackarn, han måste någonstans ha hört att det ska ske i dag. Han försökte liksom göra den där vuxengrejen med en fleecetröja imorse. Kind of desperate??? Kan inte annat än att tycka synd om sparveln..

Ja, det är ju typ dagens schema.. Ska kila ut på stan en snabbis också. Få se om jag pallar att prova jeans. En av de saker jag mer lr mindre hatar att göra.

Vilket viktigt inlägg det här var. Helt onödigt men va tusan.. Alla vill väl veta vad Harry pysslar med?! :)

Ciao.

premiären tydde på vilsen märta!

Då är klockan tio snart då. Sängen ska bli minst lika skön i dag som den har varit både fredag och lördag. Snart har jag energi efter fotbollen också, inte bara under träning :)

I dag var det dock träningsmatch mot Sala i stället för träning. Jäkla chock jag fick när jag satte på mig matchstället - påskkyckling, ja visst! :) Kändes lite småfel att sätta på mig deras ställ. Man har ju varit motståndare alla år. Man har ju sett på de där ställen med onda ögat två ggr om året då vi mötts på planen! Haha.. Inte kändes det mer okej när vi började värma upp heller.. Sprang ju och värmde upp med helt fel lag kändes det som. Bortalaget. Att jag råkade ropa "Kom igen bl.." och "Kom igen blå..." tydde på att jag kände mig lite vilse :) Hehe.. Får helt enkelt inte ropa lagets färger förrän jag och det gula stället är ett tillsammans :) Att ropa "Kom igen haifen" kunde jag bara inte ropa. Gick inte. Om jag hade ropat det hade det känts som att jag ville heja på bortalaget. Ge mig någon månad och jag är inbiten haif:are! :D

Vi körde fyra matcher à 20 minuter men man spelade tre utav dem. De första två gick väl inte helt åt fanders... Men sista, sprang jag ens? Hur som haver, jag har alltså spelat min första match med mitt nya lag. Även om det kändes lite halvt weird så var det skitkul på samma gång. Like it, like it!

När jag åkte hem satte jag farthållaren på 80, kände för att vara en förträfflig trafikant. Kändes som om jag hade kunnat sprungit baklänges samtidigt som jag stickade lovika-vantar och ändå hållt jämn takt med bilen. Såå segt! Men duktig medtrafikant var jag iaf :)

Hoppas ni har haft en bra helg...

Ciao.


RSS 2.0