Från repa till kock. Ingen big deal!

Efter 11 timmars sömn tog jag tag i denna tisdag som stegvis blev en lite mycket bra dag. Först massa jobb. Okej, massa var att överdriva. Köttade sen i väg till posten och min kvinnliga intuition hade rätt. Paketet stog där och väntade på mig. Man kan väl säga att la familia knows me :) Ska snart flåsa mig uppför trapporna för att ta mig genom paketet en gång till. Finally fick jag liksom mumsa i mig dem där fabulösa havrekexen. Thank you!

Lite svira om efter jobbet. Lite åk. Hallå världen så kul det var! Äntligen har min och Guds kommunikation förbättrats. Puckelpist à la mjuk snö, klar sikt och sol. Hem och kötta snabblunch innan jag och Svennis drog några åk till. Gryyyyymt! I dag märkte jag varför jag kommer älska resten av säsongen. I mårn, ledig dag vilket betyder åkning, åkning, åkning och på torsdag ska jag och ena kocken, Jimmy, vara först i backen. Sing halleluja! Guds och min kommunikation BÖR hålla minst två dar till!

Efter repapasset hoppade jag in för att hjälpa servisen lite men allt slutade med att jag stog och gjorde desserterna och hjälpte till med förrätterna. Mer än godkänd blev betyget och hey, vad kul det var! Reda på Korsika ville jag testa skärmaskinen vilket jag sen aldrig tog mig tid för. I dag gjorde jag det. Sköj, sköj! :)

Nu har servisen vinprovning. När jag såg att det bara var rödvin kände jag att näe, jag är inte mogen för det. Därför ska jag flåsa upp till mitt rum. Just ja, jag har flyttat. Tidigare bodde jag med Lisa, ena kocken, på våning två. Nu bor jag själv på femte våningen. Tidigare hade jag alltså tre trappor upp till mig och internet på rummet. Nu har jag typ 46 trappor och inget internet men som jag trivs med att bo själv. Än så länge iaf :P

Av med jeansen, av med L-kläderna, av med mejken och på med allt som kan stavas m-j-u-k-i-s-! Sen är vi där :)

Ciao ciao.

Krysta på ba!

För 22 år sedan tröck min underbara moder ut mig till världen. En liten unge som ville ut fort som attans och upptäcka allt utanför den där vätskan som man tydligen gungar runt i under nio månader (inge mer sån där äcklig info, mår illa av bara tanken på sånt där!). Det var säkerligen min genbärares lyckligaste dag. Delat med de två andra gångerna då jag hookade upp med bröderna mina. Eller ja, man får väl hoppas på att det var iaf topp10 lyckligaste dagarna i deras liv. Skitsamma, en dotter födde de iaf för 22 år sen.

Dagen till ära var den andra gången jag inte väcktes av min underbara familj med "skön"sång och frulle på sängen. Tänkte innan denna dagen grydde att min dag skulle bli totalt förstörd om de inte ringde och väckte mig. Oohh, så fel lilla Märtan hade! Klockan sju kliver två av mina favoriter, Sanna och Hampus, in i mitt rum med frulle och den magiska sången. Men hallå happiness liksom! Satt sedan där i min säng och halvt stressåt, samtidigt som jag log stort inombords, innan jag sprang ner för att jobba.

Innan Sanna, Kritan och jag drog över till Val Claret för lunch kom pullan med presenter. Muscador, toblerone big size, vit choklad och ett kort som jag blev alldeles varm inombords utav. Interna tankar bakom presenterna men jag kunde nog inte bli gladare! Lunch på "La Pignatta" innan jag köttade hem för ytterligare några timmars jobb. Till slut p-mat där vi först fick underbar mat som avslutades med finis tårta och sång. Tyvärr inget kort på tårtan..

Trots att dagen har varit rätt enkel har det varit småglimtar i den som gjort att jag har njutit heela dagen. Nyfunna vänner som gör sådana här saker gör mig glad!

Sitter nu utanför hotellbaren och hör folket och musiken. Alkoholnerven skallrar lite granna. Kvällen påbörjas i baren, fortsätts på LOOP för att avslutas vart?! Hur som haver har jag iaf haft en underbar födelsedag!

Så tack mams och paps för att jag trycktes ut den där dagen för 22 år sedan. Ni svor säkert ett par ggr innan jag kom ut. Ni har svurit miljontals ggr sedan jag faktiskt trycktes ut. Men kom ihåg att det är era små gener som bildade denna brud! ;)

Kram på er alla från en glad 22-åring :)


RSS 2.0