Efter lördag kommer söndag..

Så klart att det inte blev någon mer bloggning igår. Fick kämpa mig genom hela dagen. Tappade min energi efter träningen och hittade den inte förrän långt in på mellanstadiediscot. Lyckades inte ens samla åt mig energi från gästerna :( Men sen efter en del övertalning kirrade jag benvärmare, sick-sack-bena och två höga tofsar och sen så.. Party, dans, chips och bullar och varför inte "I want candy" med Aaron Carter?! :D Ett telefonsamtal ringdes också.. Ett trevligt sådant :)

Träningen i går kändes jättebra. Älska det! Jag och Åsa joggade upp till basketplan där vi körde intervall på löparbanan. Precis bredvid ligger brandstationen och mitt i ett löpsteg hör jag en av killarna ropa på sin kollega att komma och kolla. WOW, två tjejer som springer. Vilken sensation! När vi sedan joggade ner luktade det väldigt mycket parfym precis vid brandstationen. Jäkla frassemän, tur att man slutat bli förvånad...

Välkomstmötet kändes riktigt bra i morse. Första gången Tobbe var med. He's the new guide. Jobbade som det på Orizonte förra året och har nu tagit klivet från disken här på nappe ut till mig och Johanna. Blir nog bra det här. Känns så! För övrigt kom det tre nya hit igår. Nej, fasen fyra stycken. Tre i servisen - Julia, Agnes och Gustaf aka. Karlsson på taket och sen en kock vid namn Gustaf. Verkar vara rätt härliga typer. Skönt! Energin att lära känna nya blir lägre och lägre...

Repa och förra guidetrion..

guiderna..

Adam och jag..


Det var det för den här gången..

See ya...

Ciao.






Åh vilken underbar dag!

Lördag. Transferdag. Men något är fel.. Klockan är nio och jag sitter på hotellet. Märtan har bara en transfer i dag och det är Oslo. Åker härifrån 17.15. Längtar. Har man fått in en rutin/ vana är det svårt att få ur den ur kroppen.. Var dock nere imorse och hjälpte till med vatten och sa hej då till gäster. Sedan upp på rummet och ett tappert försök till powernap men icke. Låg och nynnade på Anna Books ABC i huvudet. Kändes inte riktigt okej så nu är jag uppe, med träningskläder på. Jag och Åsa ska upp till basketplan och köra intervall. Loovely! :)

Jag har verkligen en underbar dag framför mig.. Ska köra alla externa gäster i dag. Älska det. Först vid ett och sen efter min transfer ikväll (typ halv elva men ändå..). Få köra hem mina Oslo-gäster som jag hade transfer med hit i lördags.. Hämta upp nya norrmän och sen avsluta lördagen med att det är mellanstadiedisco. Hur kul kommer inte det bli liksom?! Skoja inte att spellistan kommer vara bäst ever.. Five, Rednex, B.S.B, Spice Girls etc. etc. Oooh så bra :)

Nu kom Åsa..

Skriver mer lite senare.. Bilder kommer också..

Puss så länge!

Det var på tin!

Här kommer jag från ingenstans och skriver lite i bloggen. Har tänkt göra det i säkert 1 månad nu men skjuter upp det hela tiden då det finns så mycket bilder och så mycket att berätta.. Oftast sätter man sig bara snabbt och checkar fejjan och mejlen och sen springer man ut och jobbar igen (lr tar en ruskigt skön nap)

De senaste dagarna har varit rätt jobbiga här på hotellet. Vi var från början tre guider men är nu bara två. Jag och Johanna är kvar. Adam åkte igår. Mot hans vilja. Ibland blir det så. Allt gick så fort. Jag och Johanna diskuterade med Julia i måndagskväll om diverse saker som irriterade oss. Hon prata i sin med Klas (hc) och sedan på tisdagskvällen blir han uppsagd. Enligt Klas och Julia hade det hänt förr lr senare, vi var inte beredda på det nu bara. Så, mycket tårar har det varit då vi alla pratade ut ordentligt nu när det var för sent. Men jag och Johanna kör nu vidare med hjälp av de andra på hotellet tills dess att vi får en ny guidekollega. Annars är det emellanåt jobbigt att vara glad med gästerna då många säger upp sig just nu. Det känns som om det aldrig slutar riktigt och när man jobbar som man gör här blir man tajt med i stort sett alla.. Mycket jobbigt men bara att lära sig hur det fungerar..

I går var det 3 månader sedan jag lämnade Sverige och landade på Korsika. Såå, snart är halva tiden gjord. Helt sjukt. Men som jag älskar det jobb jag har just nu. Man får så extremt mycket från gästerna. Som igår, kände när jag skulle iväg på min andra transfer (vid första var det farväl-till-adam så den var den värsta någonsin) kände jag att den transfern endast skulle göras på rutin, inte alls med hjärtat. Väl på bussen fick jag världens energikick. Asrolig transfer blev det. Kan ha varit så att jag blev övertrött för väl på hotellet hoppade jag runt som en unge på fem år som precis fått en glass.. Haha, men sånt gillar vi. Gästerna denna veckan känns riktigt riktigt härliga och under såna veckor, ja då ger man allt..

I går hade vi även amerikansk afton. Mycket teman har det blivit nu. Mexikansk afton var det förra lördagen. Nästa vecka är det mellanstadiedisco som väntar. Skoja inte att jag längtar. Förstå att få äta popcorn och dansa till Bsb, Five, Spice Girls och alla andra gamla favoriter :)

Ehm, ska försöka bli bättre med det här med bloggande. Vill verkligen få ner allt som händer här..


Jag och Maria innan hon åkte hem :(

Poretta flygplats - vårt lördagshäng!

wax on, wax off. Det bästa jag gjort men fasen så ont det gjorde!

Innan vår personalridning :)

Enhetlligt ska det vara :)

Det är söndag ocg klockan är halv tolv - dags för möte - guide/repan.

Återkommer lite senare..

Ciao.





RSS 2.0