mycket snurrar just nu...

Seriöst nu..

Vaknade av ett ryck imorse. Funderade vad klockan kunde vara och gissade på iaf runt nio.. 07.13. Varför??? Gaah, jag somnade med Korsika i huvudet och jag vaknade med Korsika i huvudet. Ska det vara så här i en vecka nu? Testade att lägga mig i paps säng och sen i brors säng, men icke. Jag känner mig inte alls utvilad. Huvudet är inte på skaft, lr vad det nu heter.

I går ringde min vän Petrus och sen min underbaraste Josefin. När jag pratade med dem samt min bästaste bästa Basta kände jag att det kommer bli pain in the ass att säga hej då nästa vecka. Har ingen aning om varför det känns som om det kommer bli überjobbigt att åka nästa vecka. När jag åkte till Paris hade jag bestämt att det skulle gå smärtfritt att säga hej då och jag lyckades nästan. Någon liten tår från mig men det var också bara det. Den här gången kommer inte bli lika. Jag vet att jag kommer att gråta som fasen. Det känns jobbigt att lämna familjen, vännerna, huset, ja allt. Det som ska bli allra jobbigast är att jag ska åka från den som får mitt hjärta att slå lite sådär extra. Harry. Må låta töntigt men det är så sant som det är sagt.. He's my everything!

Mina gissningar varför det känns jobbigt är att sist visste jag i stort sett allting. Hur jag skulle bo, hur jag skulle jobba osv och att det var första gången jag åkte iväg. Den här gången har jag i stort sett ingen aning om vad som väntar mig. Jag har sett en bild på hotellet, läst någon blogg om hur det är att jobba säsong där och jag vet i runda slängar vad mina uppgifter kommer att bli. Allt är väldigt väldigt subtilt (är det ordet för typ osäkert?).

Antar och hoppas att mycket kommer att rätas ut när jag är i Danmark. Men det jag vet är att jag vill detta så mycket. Kände mig osäker när jag satt på intervjun men nu känner jag mig så säker. Jag har min familj bakom mig till 110% och jag har mina vänner som stöttar mig och när jag sedan kommer hem kommer det att bli kramkalas de luxe :)

Det här kommer att bli super. Visst?! :)

Nu ska jag kika lite på "Mamma mia" innan jag ska kasta på mig kläder, smink å doningar, skriva lista över vad som ska göras de närmsta dagarna (inköp, to-dos osv.) och sen åka till Sala för att supporta Danny och Vittinge. Har man gjort en deal har man och måste ju se dem jag supportrar iaf en gång. Direkt efter det beger jag mig mot stan för att möta upp mams och paps för lite behöver-göra-saker. Måste komma ihåg det där med passet (mitt går ut i augusti nämligen..). Vad som händer sen får vi se. Vill gå ut men det beror på när jag måste åka till Gbg imårn.

Ha en bra dag allesammans!

Puss kram.

min rutt till Göteborg och vad som hände...

Jag är heeelt slut. Förstår inte. Hela min kropp är trött. Tror någonting ligger och lurar i mig. Har inte tid, lust eller ork att bli förkyld. Absolut inte nu...

Då kör vi då..

06.22 begav jag mig mot allas vårt kära Bromma. Åkte fel en gång men jag tänker skylla på dålig skyltning! :) Ner till Göteborg och vad kan jag säga mer än att min dröm om att Götet verkar vara underbart nog stämmer. Älskar göteborska! In på intervju och när jag gick därifrån hade jag ingen som helst aning om hur det hade gått. Kände att det antagligen skulle bli ett nej. Hon sa att besked skulle komma samma eftermiddag eller dagen efter (idag).

 När jag gick därifrån hade jag flera timmar tills planet gick så jag gick och käkade sushi på ett ställe. Det var inte sådär underbart gott som det har varit de sista gångerna. Hrm? Sedan bestämde jag mig för att åka till flygplatsen och vänta där. På flygis grabbade jag tag i en Aftonbladet och satte mig i en soffa. Läste väl ett par sidor innan jag tydligen somnade. Vaknade efter ett tag iaf :) Kände mig heeelt slut. Var samma sak på flyget ner, då satt jag och halvsov hela tiden. Och vet ni då.. Drack ju en cappucino hos Julia förra helgen och kände att jag hade funnit min kaffesort. Grab my ass! Den här cappucinon, som kom från Espresso house var inte god. Observera negationen inte! Är det inte rätt konstigt att en espressomaskin hos en familj är tuuusen ggr godare än en från ett café??? No more cappucino på café för mig.

När jag sedan körde in i Uppsala ringde det på telefonen. "Hej det är Karin från Langley" Åhh, var skitsvårt att tyda henne då hon alltid verkar låta så glad. Efter lite småsnack frågade hon "är du fortfarande intresserad av att jobba hos oss på Langley?" Tänkte att haha, okej.. jaa, var ju hos er för några timmar sen men jaa, det är jag.. Verkar ju postitivt när hon frågar så men jag tog inget för givet.. När som helst kunde det där nej:et komma. "Vi ser gärna att du jobbar hos oss och vi skulle i så fall gärna vilja ha dig som guide." Lr nåt sånt sa hon..

Där satt jag.. en tjej på 21 vintrar, i en saab, på gamla e4:an i Uppsala och blev helt skakig, glad, chockad. Jaa, you name it. Hon bad mig svara dagen efter (idag). När vi hade lagt på gick min telefon varm kan jag säga. Ringde alla möjliga homo sapiens sapiens. Fortfarande i bilen men egentligen borde jag ha gått ur bilen, hade inte direkt fokus på körningen om man säger så. Asså kaos. Och på tal om kaos.. Undrar hur många ggr jag kläckte ur mig "kaos" och "heeelt sjukt" igår. Haha.. Jag var i chock i flera timmar. Trodde det helt enkelt inte. Rätt komiskt att när jag var på förra intervjun för jobbet på arbetsförmedlingen kändes det som att jag hade jobbet när jag gick därifrån och fick det inte. Nu när det inte kändes jättebra fick jag det. Tydligen så det funkar?

Var ju träning på kvällen, något som inte alls gick. Var ju heelt slut sen allt resande, hade lite småont i halsen på morgonen och dessutom vare svinkallt.. och att rätt mycket snurrade i mitt huvud. Skoja inte! När jag väl kom hem till tryggheten och familjen kom ångesten. Ångest över valet om att åka eller stanna hemma.

Frös om fasen när väl hade kommit hem. Hoppade in i duschen och blev kvar där ett tag. Tankarna snurrade - men kände att det nog var bäst att inte tänka och grubbla något mer utan istället sova på saken och känna efter på morgonen. Innan läggdags hade jag, mamma och pappa suttit i vardagsrummet och diskuterat fram och tillbaka. Jag med våta kinder då tårarna rann hela tiden. Ångest, ångest och mycket tankar.. Mamma och pappa sa en hel del saker som fick mig att se allting på ett annat sätt. Efter vår diskussion hade argumenten för att stanna hemma nästa försvunnit.

Vidare vägrade jag att svara när pappa frågade hur jag funderade kring allting när vi var i Stockholm i dag. Detta för att om jag lät det jag funderade kring komma ut i luften hade jag ju egentligen sagt mitt lilla svar.. När det väl är ute finns ju i stort sett ingen återvändo tyckte jag och jag kände mig inte riktigt redo för det. Det, plus att jag hade ont i magen hela, hela dagen gjorde det inte lättare.. Till slut kände jag att det var bara att göra det...

12.32 ringde jag Karin på Langley. Hon undrade vad jag hade kommit fram till.. jag svarade ja.

Såå..

På söndag åker jag till Göteborg för att fortsätta vidare till Danmark där en introduktionskurs kommer att hållas fram till tisdag. Sedan beger jag mig hem igen på tisdagkväll för att sedan nästa lördag åka till Korsika. Den 4/4 2009 lämnar jag tryggheten här hemma för att än en gång testa mina vingar och börja ett nytt äventyr. Jag längtar. Jag är glad. Jag är förväntansfull. Jag är nervös. Jag är rädd. Jag är hur mycket som helst. Jag har ingen aning om vad som väntar mig där borta...

Men en sak vet jag.. Jag har väntat på att få packa väskan och ge mig i väg sedan jag kom hem från Frankrike den 28 juli 2008.

Säger det igen..

 Heeelt sjukt! Hi-hi :)


el stada de capitalo och lite spikmatta

lr nåt sånt :) Om drygt en halvtimme ska jag, paps och Harry the dog åka till Stockholm. Harry ska till doktorn idag. Han ska göra ett pricktest för att se vad han är allergisk mot. Självklart har mamma både kammat och klippt klorna på honom. Haha, som värsta pensionären, lr är det bara jag som inte gör mig extrafin när det vankas läkarbesök?!

Får se om jag stannar i Sveriges studentstad efteråt och myser med någon vän. Känns som om det är på tiden och jag behöver verkligen det. Och den första på listan idag är Sonja, the great american girl! :)

I går var jag i Göteborg men orkade inte skriva något om det när jag kom hem efter träningen i går. Mådde både fysiskt och psykiskt dåligt. Frös, kände mig hängig och hade en småkrypande ångest.. Berättar mer om allt så fort jag får tid, antagligen ikväll.

Måste komma ihåg att skriva ned detta. I går köpte mamma en spikmatta. Testade den.. Asså jäääävlar i min själ vad ont det gjorde i början. Var hur nära som helst att kliva av den på direkten. "Håll ut! Man måste hålla ut de första 2-3 minuterna" Visste mamma ens hur djävulskt ont det gjorde eller!?!?!?! Tydligen.... Efter ca. 2-3 minuter släppte det onda, det blev varmt i ryggen och jag började slappna av.. På slutet var ögonlocken jättetunga och jag trodde jag skulle somna. Man liksom hörde tv:n och allting men man tog inte in någonting. Avslappning kallades det tydligen, ett fint litet påpekande av mina kära moder.. När det hade gått tio minuter (så länge som man ska ligga) började jorden snurra för mig. Lite sådär som den gör när man kommer hem från krogen, skitfull och lägger sig i sängen, ni vet ;)

Iaf, spikmatta ska jag lätt fortsätta med. När jag reste mig kände jag mig superlätt, befriad på något sätt. Sjuk känsla... men underbar!

Nu måste jag hugga in på frukost om vi ska komma iväg någon gång.

Kram, kram!


för ca. ett år sen...

check, check, check

Okej.. Mitt förbud i dag har inte följts till punkt och pricka. Har suttit vid burken lite då och då. MEN... jag har suttit där när jag har behövt kolla saker om intervjun jag ska på. Faktiskt. Okej, en gång fastnade jag lite men ändå... Jag har iaf lyckats rätt bra i övrigt.. Detta är vad jag har gjort:

- dammsugit hela huset
- dammat mitt rum
- bäddat rent
- tvättat
- hängt tvätt
- diskat ggr plural
- promenerat med Harry
- gjort ett litet styrkeprogram à la Charlotte Perrelli
- duschat och peelat mig - numera babylen :)

Tycker det är ganska bra jobbat :) Jag hade kanske bara gjort en del om jag inte hade haft förbud...

Nu är det så att lilla jag ska bege mig mot Svergies näst största stad imårn. Och sen tillbaka några timmar senare. Kul att få se såååå mkt av staden första gången jag känner på den. Jaja.. Ska iaf på intervju för säsongsjobbet imårn. Hoppas det går bra! Så jag ska alltså ut och resa imårn, inte var dag det händer. Ska flyga också.. inrikes.. Känns lite småtöntigt :)

Imårn får ni hålla tummarna för mig, det gör ni väl?! :)

Nu ska jag fortsätta kika på Grey's.

Kram, kram

förbud

Från och med 00.00 lr 24.00, välj själva, är det Marthina som har datorförbud i ett dygn. Kommer bli tufft, riktigt jäääla tufft.. Men vad gör man inte.. Måste ju ta tag i mina självdisciplin-problem :)

Så...

Hoppas ni överlever morgondagen utan min underbara bloggning, det kommer bli tufft för oss alla. Jag vet, men vi klarar det tillsammans :) Haha, tyst nu Märta och försök att sova istället. Som hårbollen i andra sidan sängen gör..

Sleep tight!


Mot götet

Ihhhhhh :)

De ringde precis från Langley för att vi skulle kunna boka en tid för intervju. Jag döör.. Jaa, men faktiskt. Hon undrade vad jag ville söka för tjänst.. Jag ba jo men jag sökte ju diskar-jobbet eftersom det var den tjänsten som annonserades men sen kommer bruden i telefon och berättar att de söker fortfarande receptionist, nå annat tjofräs samt guide. Alltså reseledare typ. Det som jag har tänkt söka någonstans i världen i höst..

Jag dööör.. Nu vet jag inte ens om fotbollen kan få mig kvar.. Jag tänker kötta sönder på intervjun..

Och om jag inte sagt det redan så döööör jag...

Och sen dör jag lite mera när jag ser att tågbiljetterna inte verkar vara påverkade av den här mer lr mindre hatade finanskrisen.. megadyrt ju.. Gaaah..

Men jag tänker nu gå och mosa potatisen för här ska grejas med fiskgratäng.. Sen så fort mams å paps kommer hem tänker jag prata på tills jag inte har någon röst kvar...

FATTA!!!! :)

Och ni.. jag har typ ingen aning om vad jag har skrivit nu för det är mitt glädjerus som skriver, inte märta..

hej.

Underbaringarna mina

Åhhh....

Jag dör en smula.

Ringde på mobilen nyss. Okänt nummer. "Aah Marthina". Då är det min älskade Pia som ringer och tackar för presenterna. Lr jaa, det var tre pers som snackade samtidigt. F. försökte få lite ordning på torpet medan Pia och Ostiane mest sket i det. Om jag ska vara ärlig hörde jag inte allt de två små underbaringarna sa men på det stora hela sa dem tack och var glada :) Dock berättde Pia att Ostiane inte tycker om "Cendrillon"/ Askungen. Var Askungen-motiv på ena trosan som hon fick. Haha, ärlighet är det bästa och det visste Pia tydligen :)

Berättade att jag skulle på intervju för jobb på Korsika och F. berättade att det är helt underbart med stort U där. Hennes favoritställe i världen. Helt ma-gni-fique som hon sa :) Nu blev jag ju lite taggad att verkligen kötta på intervjun.. Och mitt i samtalet hör jag Pia i bakgrunden som säger att hon vill åka och hälsa på mig i Sverige.. Tror ni inte jag dog typ världens största smula då eller.. Sedan sa F. att om det inte blir nå Korsika så är det bara att jag kommer så fort jag får pengar.. Yes, indeed!

Och det där med pengar... Är ju lätt som en plätt med att hinka in sånt.. Fick höra igår att det typ är vikariestopp nu för tiden också. Känns som om livet ter sig preeecis som jag vill just nu. Jävla pitt-USA som kraschade hela jävla världsekonomin. Ja, jag är irriterad.

Nu ska jag iaf gå runt resten av dygnet och sakna min underbaringar i Dublin.

Puss.


Spännande att åka dubbeldäckare..


camen och jag...

Ibland har man tråkigt...











... så istället för att göra saker som att städa har man kul med camen :)

le weekend

Lördagens match. Nervös som ingen annan innan matchen började. Divison 3 skulle vi fightas mot. Tydligen ska inte sånt få stoppa en då vi vann med 2-1. Kändes som världens boost efteråt, dock vet jag inte om ger mig själv godkänt.. Det går inte super underbart nu men samtidigt är det tidigt på säsongen och det var ett tag sen jag stod med dobbarna på plan...

Efter matchen vare hem till Julia som gällde. Party party.. Dock var Marres cappucino (stavas d sådär?) det göttaste på hela kvällen. När jag flyttar igen ska jag skramla ihop till en e(x)spressomaskin. Lätt! Första stopp för kvällen var bowlaget och sen vidare till Kalmars. En annan var ju ganska mobbad ang. mitt söta lilla skratt... Förstår inte, det som är sååå charmerande ;) Sen just ja, hur kan folk tycka att det är så kul att tjejer kissar att de står och tittar genom fönstret och vinkar? Sick kan jag tycka att det är...  Vi var iaf väluppfostrade och vinkade tillbaka :)

Shake shake på Kalmars, träffade Pojan vilket var jättekul och träffade Arrte vilket var väldigt väldigt längesen.. När det sedan var som roligast på stället skulle jag möta upp tre kompisar. Efter en hel del om och men mötte jag en av dem. De andra ville ju inte följa med lr vad det var.. Märtan missade såklart sista bussen och hängde på stationen mellan 4-6 på morgonen. Är inte det allas dröm så säg.. Iaf så hade jag sällskap, mycket snällt. Och när jag satt där lovade jag mig själv att lägga vårjacka och tunna skor på hyllan kvällstid ett tag till. FY FAN, vad jag frös. Kunde knappt gå för att fötterna var bortfrusna. Kvällen/ natten/ morgonen avslutades med fjortishångel. Seriöst, stationen.. Haha.. Jaja, sånt är väl trevligt :)

På bussen då.. Pengarna på mobilen var slut. Tänkte att om jag går hem från bussen så skulle mina fötter få men för livet. Inga tvivel. Frågade chauffören om jag bara kunde få låna hennes snabbt men hon hade tyvärr ingen att tillgå i tjänsten. Up yours sa jag då fast med orden aja, tack iaf. Chansade och plingade på hos bror och ringde till paps som precis hade käkat frulle. Väl hemma kastade jag på mig fleecis, sockor och brallor och låg sedan i fosterställning i sängen fram till elva. När jag vaknade vid tolv hade fötterna äntligen tinat.

Och efter fyra timmars sömn var det tags att tagga till för match. Kände mig astaggad på väg till match men jag har aldrig i hela mitt liv spelat en så rutten match. Misstag som nybörjare gör var precis vad jag gjorde. Skämdes något så fruktansvärt efter matchen. Så hädanefter är det Märtan som tar det lilla lugna kvällen före match!

Gaaah, vad mycket jag har skrivit.. Orkar inte mer nu. Är fortfarande heeelt schliten.. jag och älsklingen har slumrat i soffan hela eftermiddagen... Better start doing something om det här ska gå vägen idag.

Ciao.

död tjej



Mer död än levande..

Återkommer i morgon.



matchdag

Om två timmar är det samling. Match klockan fyra. I dag möter vi Sunnersta. Är ganska nervös då de spelar i division tre. Men får tänka att jag får gå ut och göra mitt allra bästa. Inte tänka hur jag spelade förra matchen, utan i stället försöka göra det mycket bättre. Känns så häftigt att vi ska spela på Diös. Vet inte varför det känns så häftigt men har väl fått för mig att inte vem som helst får spela där och jag alltid bara har hört om den där hallen. Haha, otroligt töntigt men verkligt för lilla märta... Hoppas jag blir helt sprittig i kroppen som jag var i torsdags på träningen. Hade hur mycket energi som helst då, helt underbart! :)

Jag är så glad då jag har haft disciplin, självdisciplin, i två dagar nu. I går kväll snörade jag på löpardojjorna, sprang fram till pappas kontor/ m&m:s place och gick sedan hem med Malin. Var som vanligt tungt psykiskt att springa men bet ihop och tänkte att det ger, jag vill bli bättre tränad, att det faktiskt inte är så långt och att det är jobbigast i början av träningen. När det var som absolut jobbigast så kom en bra upptempo-låt och energin kom från ingenstans. Bra låtar gör så otroooligt mycket för orken/ psyket. Då bara trampade jag på :) Efteråt kände jag mig så stolt över mig själv. Lyckades stå emot mitt dåliga psyke :)

Detta.. plus att jag kravlade mig ur sängen imorse och tog mig ut på en en-timmes promenad.

Jag mår så sjukt mycket bättre när jag får träna. Det är något jag har märkt av på senare tid....

Vidare blir det inge mer bloggning i dag. Efter matchen stannar jag kvar i Heby för att sedan gå ut på Kalmars nation i kväll. En gammal vän har klubb där så jag och två underbara brudar ska dit. Blir dock lugnt, har ju match i mårn igen.

Ha en underbar dag.

Kram, kram

Langley

I morse när jag kollade mejlen hade jag fått ett mejl från Langley, som är en researrangör....:

"Vi har tacksamt mottagit din ansökan angående jobb hos oss på Langley Vi tror att du har goda förutsättningar för att arbeta tillsammans med oss och vi vill därför gärna träffa dig för en intervju."


Sökte säsongsjobb på Korsika helt bara sådär. Var för sent då sista datum för sökning var passerat så jag bara skickade i väg ett ändå, bara för att..

 

Men detta var ju trevligt. Absolut inget jag hade förväntat mig.

Får väl bege mig mot Gbg när det är dags för intervju och sen vänta och se...

 

Kul iaf :)

 


Hélie

I dag.

För ett år sedan..





Hélie, en dag gammal.

I går fyllde en av de sötaste bebisarna ever 1 år.

Joyeux anniversaire!

waffles, baby, waffles

Nej men tjena tjena.

Fortfarande på sånt därnt drygt humör...

I dag kom Jullan och Nettis hit. Jag hade ju anordnat våffeltårte-kalas, speciellt för dem.. Hehe.. När vi satt där kändes det mest som att någon av oss borde fylla år... Jag har i hela mitt liv känt att jag inte kommer att bli hel förrän jag har testat pannkakstårta. Lr iaf att en tom del av mig skulle fyllas.. Så nu är det gjort :) Nu är den tomma delen fylld av grädde, haha.. Och nej nej, sockerkick BIG time blidde det ju då bror hade avancerat och smällt ihop en kladdis. En riktig kladdis.

Mycket angenämnt att brudarna tittade förbi, kan jag tycka ;) Haha..

Well.. i går kväll sa mamma att jag kunde ta och städa av vardagsrummet idag.. köket behövde ju också städas. Lr jaa, hela huset egentligen. När jag kom hem från träningen hade hon ställt in en flyttkartong som själv hade vikt ihop då hon tycker att jag ska packa ner allt mitt porslin (hon har tjatat i flera veckor nu..). Imorse när jag steg upp var både tvättmaskinen och diskmaskinen i gång. Jag tror bestämt hon ser mig som husets piga numera....... Love you too mama!

Bara till att sätta igång innan hon trampar in då.


inte första pris i utseende kanske men who cares, really?!


J gömmer sig, lyckas sådär va :)


Nettan - J:s kompanjon lr mum?


nytt mellannamn!

Vänligen, kalla mig Marthina drygot Storm. Det är mitt namn fr.o.m i dag och på än så länge obestämd tid.. Måste hitta något att göra på dagarna så jag inte behöver ta ut allt på min stackars familj. Haha..

Bror ringde nyss och det enda jag gjorde var att "koppla vidare" till andra avdelningar så som Hasse på lagret, SOS alarm osv.. Skitkul tyckte jag men tror han någonstans inom sig svor över att just jag är hans lovely siss :)

Jorå...

Ungefär så mycket kul har jag att berätta, därför är det lite ont om uppdateringar nowadays..

Nu blire till att sadla om och knyta dojjorna. Gruset och bollen väntar. I dag köttar vi på träningen! Och på tal om att jag är dryg, jag har börjat med så konstiga ord. Säger "kötta" åt allt typ. Vad är det för tjafs liksom?! Jaja, får väl fortsätta kötta på till det ger sig. Hö-hö-hö så rolig jag är..

Ciao ciao

att sörja i sörjan

Datorabstinens numero uno! Var längesen jag hade ett sånt här långt uppehåll från datorn.. Inte suttit här sen tolv i dag. Rekord? Njae, men nästan..

Kom inte till ICA förrän vid tre och då var jag väl kanske fortfarande en av de yngsta där men åldrarna var allt från Albin, 2 till Einar, 68. Haha, tyckte det var så kul när en liten unge var helt förtvivlad över att inte få en banan. Tänk när sådana problem var värda att gråta över :) Gick och smålog för mig själv där bland paprikor och bananer..

Well, innan ICA blev det besök hos my frrrrend Sandra. Jääääla mums det var med taco :) Mer sånt åt folket! Saken är den med mig och den där qvinnan. Att "kika förbi" lr ringa "en snabbis" är något som aldrig har och nog aldrig kommer att fungera. Vi liksom fastnar i samtalet :)

Direkt när jag kom hem slängde jag i mig lite näring för att sen öva lite skoknytning. Hänkade på paps och hans mate Hans på promenad. 1h45 var vi ute och traskade.. Nästa gång blire långfillingar, ni vet mitt röda extraskinn :) Min far är så ordvitsig av sig ibland, två vitsar han myntade under promenaden var:

"här går jag på isen och hare glatt" - när vi hamnade på en isfläck
"annars får man gå i sörja och sörja" - diskussion om en väg som var sörjig förra gången de promenerade

Just det, har suttit och slagit in paket också.. I mårn fyller min bebis Hélie ett år. Önskar jag kunde vara där! Var ju sjuk när Ostiane fyllde i januari och sen rann allt bara ut i sanden, så hon får också present. Och.. eftersom minstingarna får presenter måste ju Pia också få något :)


Färgglatt och dant :)
Det gömmer sig pennor, nyckelringar (P&O), trosor, t-shirt, tröja och mjukisbyxor i paketen.

.. och när jag kilade förbi mitt rum möttes jag av den här synen:


Tror det får bli till att röja i rummet på morgondagens schema.. Dock ska jag först jobba i skolan på förmiddagen. Franska är mitt ämne och det ska bli kul kul kul :)

Nu ska jag fortsätta prata lite med Sébastien. Gissa om det är kul att skriva franska igen!

God natt vänner.


Det är jag och dem äldre som slåss i dag

Nu ska jag och vrålåket ta och bege oss mot la stada. Dagens uppgift är att dra ner medelåldern på ICA Maxi den här tiden på dygnet. Jag är nämligen skittrött på att försöka komma på middag klockan fyra och sen bara slänga ihop något.. Inte för att jag är så pass duktig att jag kan slänga ihop något bara sådär men ni hajar vad jag menar :) Därför (kalla mig inte vuxen, gammal lr något sånt nu) har jag kokat ihop (fiffigt ordval, I know :P) en veckans matlista och då behövs det inhandlas some stuff.

Me. Moi och lilla jag.


























Hare kanoners!


Tja. Tja. Hej.


Skam över att synas?!

Harry är inte ett fan av sin reflex-väst...

Ni ser ju hans fina ritual när den väl är på. Banan-böjd body och lite rundvandring :)
Kan inte låta bli att skratta åt sötsaken.



Detta var inget mot vad det brukar vara när paps och Harry ska ut..

Stackarn, skäms över den där..
Konstigt nog fungerar det galant när han väl är ute :)

it isn't, is it?!

How can you be so strong but at the same time be so weak? And why does the weakness always win? Is it so hard to fight it and go further on as a winner.. The strenghts isn't always there, is it?! Everyone wants to win, then you have to fight for it. You know you want to, right?! Life's not always easy but it will be much, much easier if you just try to see everything in a positive way and not see all the consequences..

If you continue to build up that awful wall in front of you, it will take longer and longer to smash it to the ground.. And that's all you want and when it's done, you will step forward as that winner you want to be and then never start to build up that wall again..

It cannot be so hard, can it?!






gameday

Om en timme har vi samling. Andra träningsmatchen, första grusmatchen, första på hemmaplan. It's fresh! Nu börjar tagget komma.. Vi möter Norrby i dag. Har inte så mycket erfarenhet av det laget, förutom på inomhuscuper men man kan inte jämföra inne och ute...

Nu äre packning som gäller. Familjen Storm ska ju tydligen på födelsedagskalas precis nu. Själv trodde jag inte det skulle bli något men se där, se där.. Nice att ladda upp med tårta inför mtach :) Haha..

Wish me luck, mates!


uppd. 19.52

0-3. Förlust.

Matchen kändes inte alls speciellt bra. Vet inte om man får skylla lite på planen, är ju lika för båda lagen. I vilket fall som helst spelade vi inte matchen på grus. Det var mera vatten, is och allmän gegga typ..

Orkar inte ens skriva nå mer om matchen. Sover bort alla dåliga tankar och så kör vi på imårn igen! :)

Puss.



springtime!

Nu tror jag bestämt att våren är här för att stanna. Underbart, underbart.. Harry the dog och jag har precis varit ute och promenerat lite..







Jag andas vår.

sega råttan

I dag är min värld långsam. Känner mig nästan lite bakis.. Vaknade elva, längesen man sov bort dagen så mycket.

Gårdagen var rolig. Vi kikade "Så ska det låta", småfixade med bloggen (går ju sådär lagom fort att fixa den..) och jag och Philip körde en match. Ungen vann med 10-3. Jag har nu svalt stoltheten och insett att han lät mig vinna den där första gången. Jag är inte bra på det där nedrans spelet. Men en dag.. en dag.. då vinner jag, på riktigt :)

"Yes man" avslutades kvällen med. Jättekul att en buss gick hem 00.10 och filmen tog slut 00.15. Fick alltså ta nattbussen hem. Usch, usch, usch att sitta där nykter bland fulla människor. Två tjejer satt och snackade engelska framför mig. Säger då det, lät ju så svenskt det bara kunde. Hoppas och ber att jag iaf har liiite engelsk accent när jag snackar.. Och på andra sidan gången satt en tjej och nästan spydde. Thank God att jag hade Kanye i öronen och sömn i ögonen! :)

Så jaaa.. klockan är ett och vad har jag gjort hittills i dag? Käkat frulle.. Men såna dagar måste väl finnas också, lr? :) Skulle ha kollat på lagets match men den blev inställd. Snö och is är inte välkommet längre, förstör bara.. Hoppas att det blir match imårn iaf!

I kväll blir det Uppsala stad igen. Vad jag ska göra skriver jag senare.. Behövs ett eget inlägg för det! :)

Vi säger hej så länge..

Hej.

jutaun

Well, well, well..

Fredag. kväll. hade inga planer. Thanks Ph. nu har jag planer.

Ska alldeles strax åka in mot jutaun (U-town) för en kväll med två boys. Kul att träffa dem, var ett tag sen nu.. Ogillar starkt att jag är så oeffektiv på helgerna nu för tiden. Aldrig några plans, något jag var impad av för några veckor sen.. Hehe..

Kvällen bjuder väl på tv och förhoppningsvis vinst mot Ph. i fotbollsspelet. Står 1-1 i matcher och jag ska visa karln att jag är minst lika bra som honom! Så det så!

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Puss pårä..


once upon a time in Paris...
är något speciellt med den här bilden, liksom gillar den..

fel på kaggen

Jag har något fucked up fel. På riktigt alltså. Den senaste tiden jobbar inte jag och min mage åt samma håll. Jag käkar men blir hungrig fem minuter senare igen. Så är det hela tiden.. Käkade kanske för 40 min sen och nu sitter jag med en skrikande mage. Visst, jag käkar mig typ aldrig mätt men jag blir i normala fall aldrig hungrig heller... Så har jag gjort hela mitt liv..

Kan någon hjälpa mig reda ut vad det är för fel på min mage. Drygt som sjutton ju!

Nu skajag gå till kylskåpet, plocka åt mig någonting - kanske en banan - och sen ringa till Alperna och Bella. Måste få höra lite skvaller. Det är som roligast att få höra dem från henne. Haha, I don't tell anyone my friend but we know what I mean ;)

Hej då korvar.

jorå men satte..

Morsning korsning! (hoppas min dryga period snart går över, använder så konstiga ord, haha..)

Dagen började bra.. Klockan ringde vid sju, tänkte kila upp men efter att ha räknat ut att det var lördag så tänkte jag om och valde sovmorgon.. Bara det att det är ju fredag i dag. Får gå upp tidigt i mårn istället :) Haha..

Mor och jag hade en intressant diskussion om matvanor under frukosten. Jag ska testa och käka lite mindre till frulle för och se ifall hon har rätt. Hon är helt säker på att jag inte riktigt vet vad hungrig och mätt är. Något hon har sagt i x antal år och som jag inte riktigt har trott på.. We'll see om mamma har rätt som alltid. Det här med mat och rutiner är rätt intressant tycker jag. De flesta har olika rutiner och det som fungerar för person A fungerar inte alls för person B... Mucho intressant :)

Nu ska jag ta och göra ett fejs av mitt lilla fejs och kasta i lite hairproducts i barret. Har kört mössa och neutral fejja i över en vecka nu. Dags för lite skärpning :) Och så mycket jag ska visa mig i dag, ska åka och hämta faders mor på sjukhuset halv ett. Och det var väl också det.. Hehe.. Kanske knackar på nån heting lr något annat oväntat..

Well.. Nu vrider jag upp volymen så det blir lite music maestro och sen kör vi!

Tja.

Just det, i slutet av mars ska jag få hoppa in som assistent i en skola i några dagar. Får se om det passar mig, har länge velat jobba som assistent. Ska bli skitkul :)

Tja igen.

herre på täppan.

Här sitter jag i mitt röda extraskinn.. mitt röda underställ. I've never felt sexier ;) och som grädde på moset (vilket konstigt uttryck) käkar jag fishpins, mos, morötter och klunkar mjölk. Ibland är livet bra simpelt.. Haha.. Nej men i dag är det märtan som sätter sig själv högst upp på topplistan! Nu sätter ni väl i halsen när jag skriver så?!

... Men.. i stället för att gå en sedvanlig prommis med den så vääl omtalade doggen tog vi en löptur. Som vanligt när jag är otränad och springer själv har jag extremt svårt att springa hela tiden. Hur svårt är det egentligen? Beslöt mig för att bita ihop hela tiden och springa.. Och som ni kanske har räknat ut redan genomförde jag det galant. Benen var inte direkt på topp efter gårdagens trapp-löp. Visst, jag fick stanna någon gång för att hålla koll på Harry som hittade intressanta saker lite här och var men vi var ju två om turen, lite ge och ta liksom. Inte något jag räknar som att stanna då han kom direkt..

Men här slutar det inte..

Väl hemma slängde jag fram pilatesbollen och Charlotte Perrellis träningsprogram. O'boy.
- 3*25 sit-ups på bollen,
- 3*10 armhävningar med fötterna på bollen - balansövning, check!,
- 2*20 sneda sit-ups och
- 1*15 armhävningar med armarna på bollen (bollen kändes alldeles för mjuk för den här övningen)

Japp, jag är lite smått trött men så otroooooligt bra det känns då.

Äntligen fick jag tummen ur och knöt dojjerna. Kanske det som känns allra bäst!

Nu ska jag sleva i mig det sista, sen in i duschen och sen dona med saker som handling och andra vuxna saker :)

Puss pårä.


vous me manquez TROP!

Okej, nu saknar jag min au-pairfamilj mer än någonsin. Hämtade ut bilder som jag knäppte med engångskamera under sista tiden. Ni vet, pajade ju min kamera under Alicia Keys-konserten.. (latmask värre att inte ha framkallat dem förrän nu)..

Deras sommarställe, familjen, kusinerna, solen, ja allt.. Det ser hur underbart ut som helst och om sanningen ska fram så var det helt underbart också. Det vita huset, blå fönsterluckor, blått hav, segelbåtar, klarblå himmel, blommor - ni hör ju, låter som värsta Italien, Spanien whatever you want.. Jag bodde sådär under en månads tid med några människor som under en sexmånadersperiod blev min andra familj. Hörde t.o.m mamman säga att jag hade blivit som en i familjen. Hur fint är inte det att få höra liksom?!

Det gör verkligen ont i mig att jag inte är med och ser hur dem utvecklas längre. Höra och se dem göra nya saker. Jag fick se Pia rita en hel gubbe för första gången, se när hon förstod hur sitt namn skulle skrivas, Hélie och all hans utveckling som nyfödd och Ostianes första bajsning i pottan, avvänjningen med blöja och massa annat. Det gör sååå jävla ont. Jag fick deras kärlek, jag fick F. och C:s kärlek. Jag gav dem kärlek. Vi litade på varandra. Jag öppnade mig för dem. De berättade saker för mig.

Det gör ont. Jag vill vara där. Hela tiden.

Nu ska jag fan borra ner ansiktet i kudden och gråta lite.





Je vous aime de tout mon coeur!




är träning knark?

Gissa om man blev glad i dag då. Kommer till träningen. Alldeles för säker på att det skulle bli kondition i all annan form än trappan.. Frågar coachen om hur träningen kommer att se ut och jaa, hur i helvete kan man bli så glad av att få höra att det blir kyrktrappan? Vet icke.. men glad var bara förnamnet :) 19 hårda omgångar körde vi, benen dog, magen kändes tommare än tommast men ack så underbar känsla. Därefter lite fys.. och döm om min förvåning när vi körde 3*10 armhävningar och det gick av bara farten.. När i hela friden kom denna styrkan till mig?! Underbart. Underbart. Underbart. Sa jag att det var underbart? Känsla. :) (jag vet att jag är helt psyko men gaaah, lovely!)

Måste säga ett par fina ord om vår coach as well.. Hans peppande är helt otroligt. Han säger alltid rätt saker på rätt plats. När orken börjar tryta kommer något superord och så kör man igen. Han är kind of great den där Dennis. Att han sedan utöver sin coach-roll är en otroligt fin och förstående människa gör honom ännu bättre som tränare. Jag har en enorm respekt för min tränare. Han ger så mycket...

Nu ska jag och min endorfinkropp duscha lite.. Skölja bort schwetten :D

Tja.


vous me manquez trop!

Ge mig mitt au-pairliv tillbaka.

Det saknas mig!






Saknar mina älskade tjejer...

Alldeles för mycket!

"S'il te plaît Marthina que j'aime de tout mon coeur"
-
söt fras sagt av världens sötaste tjejer...



på språng

It's time to get going..

Nu ska jag åka till stan för att visa lägenheten för en tjej. Hoppas hon tar den! Börjar känna mig som en mäklare snart.. Andra tjejen på en vecka nu..

Därefter är det snabbt som attan som gäller till heby. Ska leka lite med Julia. Kanske på tiden?! Kul, kul...

Och när vi har lekt färdigt är det step-up som gäller. O'boy va nice med träning igen! Gillas!

Haha, har lite bråttom, vilket kanske märks på mitt skrivande..

Aja, see ya..

Ciao.

spårad lördag.

Lördagen startade med femkamp i hallen. Fotbollsmatch med strut, finkänsla med boll och blåspingis.. Hmm, okej, nästan femkamp.. Skoja inte att det var kul! Man kan inte direkt snacka om känsla i skotten när man spelar med strut. Nybörjare skjuter ju bättre! Haha.. Efteråt hade vi badhuset för oss själva. R-u-t-s-c-h-k-a-n-a-n var ju en hit! (varför jag gjorde streck mellan bokstäverna förstår de inom laget...) Haha, jäklar vad kul det var.. Nu behöver man inte köra flasha-asset lr köra förvandla-till-string för att få upp farten.. Kör en hög ba :)






kanske den roligaste bilden på länge.. Jessica har kind of koll på läget? Ha-ha-ha

Efter badet vare next up: förfest. Pizzatajm och melodifestival.. Började lagom lugnt. Malle var helt fastklistrad framför Lili&Sussie och kan man klandra henne? Hon var medlem i deras fanclub när hon var nio bast :) Efter ett tag kom några pojkar och joinade oss och efter ytterligare ett tag småttingarna. Kanske drog igång på riktigt då? Lr var det efter att Bebban drog bort stolen jag skulle sätta mig på och jag fick testa hur mycket stjärtfett jag hade på vänstra skinkan som det drog igång? Lr vare kanske i bilen på väg in mot stan? Det var nog i bilen.. Nu säger jag inget mer och så kör vi bildmaraton.. Varning för ofina bilder säger jag bara!


närmast tv:n och luren i högsta hugg!

inge fel på glädjen..





kanske en rolig tjej!



finn ett fel på denn bild...

vrålåket..
Och det är nu det spårar...



missnöjda?








ett av alla "teman" - kaninfejset!

nettans svullna finger?

efter sängbraket, haha..

småttingarna.. Såå roliga!

nykter märta? Njaa.. :)

är 99% säker på vem den där bruden snicksnacker med...

Jaa, det var lite bilder det. Dock kan jag säga att inte ens hälften har lagts upp och att dem värsta inte är upplagda. Dem korten ska ligga i datorn och inte visas upp. Det är vi alla överens om. Haha.. Man kanske ska testa sig på att köra ett seriöst leende på kort någon gång???

Bra kväll med bra avslut.. kanske lite väl dimmigt men..

Tja.



Frulle to go- no, thanks!

Märtan har på morgonen åkt till Västerås, inhandlat en Mctoast och en Mcflurry på donken. Vad gör man inte när man har lite att göra?!

Nej, kanske inte riktigt så det var... Skjutsade brors flickvän och hennes friend till skolan. De skulle köra en frulle på donken. Jag, som är helt oerfaren på deras frullar, valde att testa en toast. Asså seriöst.. Hur kan typ hela Sveriges befolkning gilla gyllene M:ets fullar?! Var ju allt annat än gott.. Tvingade i mig den där toasten bara för att jag hade käkat alldeles för lite riktig frukost innan jag åkte.. Och den där glassen.. Fick nån idé om att det är ju gott.. Ångrade mig när jag fick den i handen, haha.. Åkte inte hem hungrig iaf!

Nu ska jag ta och visa upp helgens bravader.. Orkade inte i går.

Ciao.

gråskalan vare..

Lilla märtan goes måndagsklädd...

På bilden t.h leker jag inte psyko... försökte bara hoppa upp med benen mot vardera sida om "ingången". Något jag inte lyckades med och började garva...

Jaaa.. Det är ju såå kul att pitt-picasa-programmet väljer att samarbeta.. Här donar man med text på bilden och grejer men icke att det ska funka när det väl ska in i bloggen.. Ibland blir man ju så less.. Hehe, bäst att jag lämnar datorn ett tag och försöker mig på att andas lite :)

See ya..

fenomenet farmor/ mormor

Precis hemkommen från en snabbvisit hos farmor. Haha, är det möjligt att komma till en farmor/ mormor utan att mätta magsäcken med något? Tror icke det! Det blidde avocado med röra, skorpor, julmust och hennes underbara wienernougat. Lite allt möjligt alltså :) Hehe..

Nu ska jag ta och dona och greja med lite såna dära hushållssysslor.. men så fort det är undanstökat ska jag berätta om lördagskvällen.. Lr kanske visa lördagskvällen. Bilderna från kvällen talar om rätt bra hur kvällen var. Hahaha..

Later!

färgklick

Hittade bilder från veckan..

Tror det här var i onsdags..

Desscode: colour



Nu är det lunchdags, packningsdags och sen avfärd. Eftermiddagen ska spenderas med laget. Femkamp och bad i badhuset :) Därefter ska Märta korka upp! Skoja inte. Har varit alldeles föör taggad i en vecka nu.. Det blir melodifestivalen och förhoppningsvis utgång efteråt.. Och full ska jag bli.. Nej, usch.. Man får inte säga så.. Men ska bli det iaf.

Hoppas ni får en nice lördag!

Kram, kram

Det är hårt!

Totally mörbultad är jag. Har fått massage på förmiddagen. Skulle dit för att mjuka upp mitt ass... Det blev bara en fnuttedel av allt. Hela vänster sida, från nacke till rumpa var småhårt.. Var längesen jag njöt av massage, gör bara så förbannat ont nu för tiden. Men nu är jag väl mjuk i någon vecka iaf :)

För övrigt vaknade jag upp kanondöd i morse. Frulle-intag innan jag intog soffläge med Harry i hälarna.. Och Harry intog herren-på-täppan-position :)


min arm är inte amputerad. Hehe...

Ciao.



efter bröllopet

Mamma och jag har precis sett en film som hette "Efter bröllopet". Herregud så vi har gråtit. Jag är helt täppt i näsan.. Så som man normalt blir när man verkligen är ledsen över något. Helt otrolig film.. Den sätter i gång tankar om livet och döden. Den hade fått fem av fem möjliga och jag tänker säga samma sak. Allt var bra med den. Skådespelarna, budskap, allt!

Detta är vad filmen handlar om:

”Efter Bröllopet” handlar om Jacob (Mikkelsen) en smånaiv idealist som inte satt sin fot hemma i Danmark på närmare 20 år. Istället har han vigt sitt liv åt att driva ett barnhem för gatubarn i Indien. Men när pengarna börjar sina blir Jacob tvungen att kamma sig och motvilligt flyga till Danmark för att skaka hand med den stenrike och smått excentriske miljardären Jörgen (Rolf Lassgård) som kan tänka sig att donera en fet summa pengar till hans projekt. Väl i Danmark verkar Jörgen inte ha direkt bråttom med affärerna. Trots att alla papper kan var klara på stubinen så säger sig Jörgen vilja ta sig några dagars funderare och bjuder därför in Jacob till sin dotters bröllop för att hålla honom sysselsatt. Jacob som tänker på de stackars små barnen kan bara tacka och bocka. Han anar då inte att detta bröllop kommer förändra hans liv för evigt och riva upp många glömda delar av hans förflutna när dolda sanningar nystas upp.





Löp, kvinna, löööp!

Var nys ute med Harryboy på prommis.. Nu har asfalten börjat kika fram igen. Bort med isen och fram med våren bara. Snart kan man börja löpträna ordentligt. Yeeeeees! :)

Trots den lyckan blev jag fundersam på promenaden.. Jag orkade ingenting. Gå och prata med Harry samtidigt var dödande jobbigt. Det är ju inte ens jobbigt för Ethel, 87. Småsvettig kände jag mig också.. Jag tror att detta konstiga mående grundar sig i att jag har käkat jättekonstigt senaste tiden. Jag ligger efter i näringsintag, BIG time! Antingen har jag käkat lite mat eller börjat äta för sent så att suget har tagit över. Är hungrig typ hela tiden men förmår mig inte att laga/ äta mat.. Så med andra ord är det skärpning som gäller.. Hur surt kommer det antagligen inte att kännas på träningen ikväll då?! Usch, hatar när man inte kan ge allt. När det finns där egentligen, bara det att det inte finns där just nu..

Aja, om jag känner mig konstig på träningen i kväll får jag acceptera det och sen åka hem och sleva i mig mat. Och så kör vi fullt ut och sen rakt på nästa vecka :)

Men än är det inte träning, kanske blir helt superpigg tills dess! Positivitet är bra :) Hehe..




uppd. 00.06

Träningen gick mycket bättre än vad jag trodde. Orkade med fysen. Dock var den inte lika hård som den brukar men ändå.. När det sedan blev spel orkade/ kunde jag inte ge 100%. Kändes skapligt frustrerande men bestämde mig för att acceptera läget. På väg hem var den där endorfinkicken där igen :) Älska.



The story about...

Mitt dygn i Uppsala...

Känns som så mycket grejer har hänt det senaste dygnet.. Börjar skriva så får vi se om det är så mkt som jag tror..

I går låg jag hela dagen och kollade på "90210" med Basta. Japp, nu är jag smått fast i den serien..Han fick mig att bli glad iaf :) När vi båda var hungriga begav vi oss mot Willys. Kära Basta valde att bli kind of mongo och jag kände mig som hans personliga assistent. Skoja inte! Sa åt karln att när vi kom in på affären fick han bli normal igen.. Icke sa nicke. Märtan körde på halt-tekniken, för att lägga sig på samma nivå.. Ska få det på film ska ni få se.. Då valde Basta att bli normal. 1 point - Märta.

Går knappt att skriva.. Harry demonsterar genom att ställa sig face-to-face och pipa...

Iaf... Runt sex mötte jag upp min old classmate Petrus. Hur kul var det inte att se den pojken då?! Sist vi verkligen sågs var sista dagen på gymnasiet. Man kan säga att det var på tiden att vi sågs! Satt och snackade till placet stängde vid nio. Då stack han vidare på bio med två av hans friends, som jag först hälsade på.. Hem till lägenheten, däckade i sängen. Men ingen rast och ingen ro.. Hade glömt plånkan hos Basta, så mötte upp Lina och vi gick hem till karln, som själv inte var hemma.. När klockan var runt midnatt kom karln hem igen, jag höll på att dö av pannknak men lindrade det med lite bollspel på Bastas golv.. Vidare hörde Petrus av sig, blidde ingen utgång (som vi så smått hade planer på) men de skulle hem till en av killarna. Jag hängde på. Ett spontant äventyr började..

Jag och Petrus hittade en studsmatta, size mini, som vi testade. Skitkul :) Vi mötte en bil som helt från ingenstans bara gäääsa ut på en gräs/snöplätt, tvärnitade och sen åkte vidare. Psyko. Sen tyckte P:s friend Erik att det var otroligt äventyrligt av oss att cykla på en väg man inte fick cykla på. Haha.. Väl hemma hos Erik (klockan var väl en två?) var det konjak med bittermandel på schemat. Pretty nice faktiskt. Pöjscharna spelade gitarr och sjöng. Mysfaktor: hög. Duktiga var dem också :) När klockan närmade sig fyra tog Erik fram fotbollen... Till slut somnade vi lite överallt i lägenheten..

... Märtan hoppade upp klockan åtta. Traskade mot lägenheten då hon var tvungen att byta plats på bilen om det inte skulle vankas böter.. Trött, gårdagens smink och med gårdagens Lilla My-frilla var jag mäkta glad att det inte var söndag. Ingen walk-of-shame-känsla. Inte för att jag skulle ha haft det ändå men mötande face skulle väl tro något.. Mitt på gatan möter jag en äldre kvinna och lantis som man är ler man lite som i ett hej. Ni vet, på landet hälsar man på alla! Måste vänja mig bort med det. I storstan gör man nog inte så :P Iaf, kvinnan kläcker ur sig "Vilken vacker vårjacka!" Happ, då var dagen gjord kände jag. Bra start liksom :) Jaja, några hundra meter senare blev jag vittne till en cykelolycka.. Så var det med den-dagen-gjord. Cyklisten skadade sig knappt men det var läskigt att se. Gick så sjukt snabbt. Såg hur hon ställde sig på bromsarna och sen ba rätt in i sidan på bilen. Efter ett tag...

.. kom jag äntligen in genom lägenhetsdörren, utan böter :)

Jag kämpar med att bli mer spontan och jag kammade hem rätt många spontanpoäng i får faktiskt. Petrus var lika nöjd han också..

Hmm, kanske inte var värsta dygnet ändå.. Kändes så.. Aja, ni orkade väl knappt läsa allt?! :)

Och precis när jag är klar så har Harry äntligen lugnat ner sig. Bra tajming? Han ligger på köksbordet, säg inget till mami och papi :P

kram, kram

Och just det, ska ta tag i det här med bilder.. Promise!

Nära skjuter ingen hare...

Tråkigt besked...

De ringde ang. jobbet på arbetsförmedlingen och jag fick det inte. Han berättade att jag och två till av de som hade blivit intervjuade (sammanlagt fyra) hade varit väldigt intressanta.. Den som fick jobbet hade erfarenhet av denna typen av jobb och därför föll lotten på honom/ henne. Förståeligt men det är ändå lika tråkigt.

Är besviken. Otroligt besviken. Ville verkligen ha det där jobbet. Och som vanligt hade märtan alldeles för höga förväntningar och förhoppningar.. Kändes ju så bra där samt att de också tyckte det så jag hade redan börjat fundera om jag skulle köra på vanliga original-post-it-lappar eller kanske satsa på en klatschig färg.. Man är ju för rolig.. Hehe..

Så i dag är mina mungipor söderöver. Var fasen nära att bli ledsen i ögat när jag åkte in till stan. Såå besviken är jag.

Men men.. Får vara lite nere i dag och sen gå vidare i morgon.. En rolig parentes är att precis när jag hade fått beskedet tänkte jag att "jag åker till Paris..." och jag lovar, tanken som kom var helt omedveten.. Just i denna stund lockar ingenting här hemma. Inte ens fotbollen.. Hmm, tur att jag är hos en av de bästa just nu. Basta. Han kanske får mig att bli lite gladare..

Jaha, nu ska vi tydligen kika på "90210" så är bäst att jag sätter mig in i det...

Ha en bra dag allesammans!

Kram, kram

s-t-e-p

I will step on your shoes.

Antiloperna lever på stäppen.

Step forward, please.

Step-up.

Det sistnämnda är vad jag ska utöva nu :)
Det andra tjafset var bara märtas lilla humorsida som kom fram. Hon tyckte hon var jättefiffig..

Ha-ha-ha.

ciao.

Kärlek.

Detta är kärlek! (läs texten först)

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:




Så otroligt fint att jag nästan börjar gråta! Alla kan.


Hittade detta inlägg på tyras blogg.


Äppel-låten..

Mårn'..

Kan inte skriva det där ordet längre... Tänker bara på norrmän då. Kanske främst karln jag hörde genom telefonen när jag och Bella pratade.. Bella, vad hette han? Esbjörn? Einar? Nej, vad vare.. Torbjörn? ja, det vare va?! Norrmän :)

I dag äre work i skolan som gäller. Hade lektioner mellan 8-10 och nästa lektion är mellan typ halv tre och tre. Så nu ligger jag och kan ni gissa vilken och myser i soffan.. Kände mig så otroligt generös nyss. Jag hade smaskat på den nya Sandwich-glassen och eftersom H. så gärna ville ha fick han gnaga på glasspappret. Det kallar jag att vara medmänniska :) Och självklart börjar låten "om du har ett äpple vill du dela det med mig lr tar du hela själv? VA?!"  eka i huvudet. Den låten sjöng väl alla i lågstadiet??? Nu är det märta som svävar i väg iaf... Haha..

Jorå men satte...

I går blev det Uppsala stad på kvällen. That's what friends are for ... Vetskapen att mina vänner är där när jag behöver dem och att jag faktiskt är där för dem när livet inte ter sig som man själv vill är underbar. Vad vore man utan vänner?! Men S., börjar vänja mig vid din soffa nu.. Sov rätt skapligt den här gången :)

Kram, kram.



Paris and I

Oj så seg jag är i dag. Ingen effektivitet i dag inte. Helt lovely att ha en sån dag :) Det blidde sovmorgon till tio, frulle, dusch och sen promenad med Harryboy. Och nu sitter vi i soffan.. Klockan är två. Haha..

När vi var ute fick jag en sådan extrem längtan till Paris. Våren i Paris. Jag är så ledsen att det inte blev / blir nå Paris nu. Det gör så ont. Gaaah! Vilken känsla att ta på sig tunna kläder, ta metron till en park och sen bara hänga där. Kanske kila till en marknad och köpa frukt. Asså kill me. Långsamt. Ge mej Paris. Nu!





Man kan faktiskt se riktiga hetingar i parker också..
Lite i klass med Judde, Pitt och grabbarna, right?! :D




Alla vill ha klippkort på lokala pizzerian!

Kind of dead.

I mårn är det jag och Harry som kör sovmorgon de luxe! Längtar redan :)

Haha.. Nu ni.. Nu ska ni få höra kanske det mest intressanta någonsin.. När jag var hemma mellan mina två pass kände jag att nej, men pizza var jäkligt längesen och jag sa ju på jobbet att jag skulle gå i sockerkickens spår i dag.. Pizza it was. Och dra mej baklänges.. man hade lätt kunnat missta mig för en människa som aldrig sett mat tidigare.. Käkade upp hela, except one slice, och jag har aldrig varit i sådan chock som just då.. När hände det senast? Jaja, är man hungrig så är man :)

Och just det.. Fick klippkort på pizzerian. Ehh va?! När jag har fyllt det där kortet är pizzerian nedlagd sedan 3 år tillbaka. Iofs.. kanske ska satsa på att fylla det innan sommaren? Vad får jag då? En gratis pizza? Rabatt? Gratis dricka till pizzan? Vilket som måste det vara värt det.. Hahahaha!

Sängen nästa då..

Imårn kommer ett inlägg om gårdagens match. Måste få ner det i bloggen :)

Kram, kram.

Sand i ögonen! Inga tvivel om det...

Söndag. Jobb. Slitet.

Så kan man beskriva denna dag. Hehe.. Jobbar delad tur på jobbet (6.45-13 / 16-20.30) i dag och Märtan är kanske inte i sitt esse i dag direkt. Blidde lite utgång i går. Lina den lilla luringen, som det för övrigt var skitkul att träffa, lurade med mig trots att jag hade bestämt att det skulle bli lugn kväll hemma. Kul var det iaf... Märtan tog det lilla lugna och kastade in handduken vid ett. Trodde hon! Nej, väl i lägenheten bestämdes det att hon skulle kila till Firman för att hälsa på gamla killkompisar. Tre kastade hon sedan in handduken. På riktigt.

Jag hade faktiskt roligast på Firman, de är roliga de där pojkarna. Var hur längesen som helst som vi sågs.. Dessutom stötte jag på en lite urping, helt otippat. Hehe...

Kvart i sex gick jag till bussen i morse. Var pretty lonely på Uppsalas gator om man säger så. Haha.. Det var sedan jag och chaffisen på bussen men något samtal blidde det inte. Nej, Märtan somnade mer lr mindre direkt :)

På jobbet har det varit rätt lugnt hittills.. Hade tid att käka frulle. Förstår inte hur människor kan klara sig utan frukost, jag var nära att börja skriva testamente precis innan jag fick hugga in på mackorna. Djiiises! Ska aldrig göra om misstaget att inte äta frukost direkt efter att ha stigit upp. So not me! Haha.. Annars har jag typ sett hela Vasaloppet i dag.. Men jodå, jobb har hunnits med det också. No worrries :) Kanske ska nämna att jag slocknade i soffan under rasten, jäkla skönt.

Och på tal om sömn ska jag ta och sova lite innan jag måste åka tillbaka till jobbet...

See ya!

RSS 2.0