harry överkörd

Jag och en vän var ute och gick på vägen här bredvid oss. Harry sprang lite hur som helst på vägen, en bil kör upp jämte oss. En kille i vid ratten och en annan i baksätet. Med höger bakhjul kör de över Harry. Eller halva Harry. Han kved och jag tog upp honom i famnen. Det var bara höger bakben som var skadat, men han ville vara nära mig och tröck sig intill mig i famnen. Sen helt plötsligt får jag reda på att det inte går att rädda honom. Han kommer att dö. Tårarna börjar spruta och jag vaknar och känner att tårarna kommer på riktigt.

Märtan hade en riktig mardröm i natt. Usch.

Har haft en otroligt effektiv och händelserik dag. Legat i soffan och kikat gamla repriser av Paradise Hotel och varvat det med internet. Wejj, wejj.. I mårn är det jul ut på alla sätt för mig och in med det vanliga - försök till - hälsosamma livet. Ger mig inget att mumsa choklad längre..

Nu ska jag fortsätta kika på Paradise innan jag ska hämta mamsen och papsen hos morfar. Ska försöka lägga mig tidigt också, ska ju orka shoppa imårn. Förstå att jag ska shoppa imårn. Feels good! Ni anar inte.. :)

Kram, kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0