När jag går i mina gyllene skor???

Nu har jag precis kommit tillbaka från gymmet. Gick sådär, kroppen känns sovande när jag tränar :S Bör få ordning på det där med mat och sömn nu, back to the routines! Var inte det jag skulle prata om.. Nej.. Något riktigt hemskt..

Lr.. Gympasset började med att jag såg en riktig heting. Verkligen på tiden! Är det inte så att man oftast ser hot guys på gymmet, att det är där de hänger? Tror det är en skröna jag.. Lr så är jag fortfarande inne i min anti-kill-period där jag inte ser snygga killar någonstans.. Men han jag såg i dag.. Say hello to mama ;) Haha.. (gör Bellas härliga ljud)

Men sen.. Håller på att stretcha på mattan i stretchhörnan när det kommer en kille som är barfota. barfota. barfota. Hör ni vad jag säger lr? Jag tillhör den kategorin människor som ogillar fötter väldigt mycket. Den kategorin som tycker att killfötter är äckligast av dem alla. Yuck! Och denna karls fötter var ju värre ändå. Och han går inte upp på mattan och stannar på en plats, nej han går runt på typ hela jäkla mattan för att mattan ska suga upp allt äckligt i hans fötter.. Jag låg där och kände mig ungefär som på den där nedrans dejten som ni har läst om... Ja, nu fattar ni känslan.
      Där jag ligger och stretchar inser jag en gång för alla att den där stretchmattan innehåller läskigt mycket äckliga saker. Tänker inte skriva vad jag tänker på! Man kan ju få kväljningar för mindre om man säger så.. tänker jag där jag ligger med fejjan ner i mattan!
      Vidare går han med sina fötter precis bakom mitt huvud. Hallå?! Då började tankarna skena i väg.. Vill påpeka att jag inte brukar offentliggöra såna här dumma tankar för det är så onödigt men denna gången får det gå.. Började tänka på att han kanske var en sån där naturmänniska som lever i en koja i skogen och som alltid går barfota. Sen fortsatte tankarna i väg till eldstäder, jakt osv. innan jag vaknade upp ur mina djupa tankar av att han hade gått.

Varför går man barfota på ett gym???

Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Asså ni fattar inte, fötterna var inte fina. Typ blånagel på ena stortån och tror fasen det var lite blod på den andra.. Ja, ni hör ju.. Och dem där naglarna gick vid mitt huvud!

Ciao.


hörde jag bebisskrik?

Om jag hade varit några centimeter kortare och vägt aningens mindre skulle man lätt missta mig för en bebis. Så jäkla len är jag nu.. Bebislen ni vet :) Peelade kroppen med min nyinköpta scrub från The Body Shop med doften hallon. Min TBS-debut är gjord.. Och som sagt, man kan nog lätt ta fel på mig och en bebis nu..

UUUUÄÄÄÄÄHH!!!!!

Hahahahahaha...


Icebites

I dag har alla mina planer spruckit. Lr iaf skjutits upp BIG time. Sov hos min kära vän Jossan i går. Hon bjöd för övrigt på läskigt god mat :) Mums, mums.. Hade tänkt att jag skulle promenera hem sex imorse, käka frulle, kila till gymmet för att vid tio börja plugga. Kvart över tio gick jag upp! Well done, tjejen!

Så fort vardagen tar fart igen tänker jag skicka en felanmälan till vaktmästaren här i huset. Det har varit kallt i mitt rum länge. Inte-acceptabelt-kallt alltså.. Men när jag kom in till stan efter jul har det varit som att jaa.. om jag satt och skrev ute på gräsplätten här på gården skulle jag inte märka någon skillnad. Haha, i runda slängar alltså :P Men faktiskt, sitter bredvid fönstret och det liksom "drar", som det så fint kallas.. Man känner den kalla luften som kommer in genom fönstret.. Min vänsterhand är som en isklump.. Ska ta en lååång varm dusch och sen är det back to icebite (:P) som gäller! Hehe..

Ja men just ja.. Var ju hos frisören i går! Det blev lite ljusare i håret samt en stor snedlugg. Hon gjorde precis som jag sa och hade tänkt.. Måste bara vänja mig lite med det ljusa tror jag.. Men jag tror jag är nöjd, hade mössa hela dagen i går eftersom det var bitande kallt på stan så jag fick ingen bra koll på nya frillan..

Nu, duschen!

Puss kram

Up next: Paris

YEEEEEEEEEEEEEY!

17-20 januari.

Paris.

Julia och Märtan.

Leva livet och söka jobb.

Happiness, happiness!

:)


Bild från: Fridas kamera 14 juli



R.E.A

I går begav jag och mamsen min ut på mellandagsrea-jakt. Jag brukar alltid, och då menar jag alltid, misslyckas med det där med rean. Fastnar alltid för det som det inte är nedsatt pris på.

Jag kom hem med läskigt mycket för dem pengarna jag betalade för allt. Jag köpte näst intill bara rea-grejer. I've finally made it :)


Skjortan som jag kikat på hela hösten - nu 99 kr :)

nyårsklänningen hittades. Intetsägande på bild men mkt fin
99 kr :)

Mucho het mössa 59 kr (inte rea)

"Knästövlar" (Ten point) 597 kr (1195 kr)

+ mascara, foundation, BUS och underkläder men det är inget som visas upp offentligt - bara de riktigt lyckligt lottade får se de snygga under (fiffigt skrivet, ja visst)  jag köpte ;)

Nu har jag iaf uppdaterat med saker jag verkligen behövde. Syftar på allt men stövlar och underkläder var verkligen behövligt!

Och på tal om foundation... Har inte använt det sen sexan kanske. Jag är helt off i den kategorin. Testade den i morse - jäkla jämn färgen i fejset blir :) Lite av grundidén med foundation men har inte trott att det gör sån stor skillnad.. Haha, snacka om att vara efter!

Om två timmar ska jag befinna mig hos frisören och blir ultrasnygg i håret. Älskar hon jag går till, hon lyckas varje gång. Sjukt duktig. Hon har fått en ny stamkund vid namn Marthina! Så vill ni bli supersnygga i håret ska ni bege er till Ragdolls! :)

Puss kram.

Kasse som kasse

I stan sitter det stora affischer med reklam för Willys och jag tycker att de har misslyckats lite lätt med deras slogan.

"Vår affärsidé - Sveriges billigaste matkasse"

Så vitt jag vet kostar deras matkassar precis lika mycket som de på ICA, Konsum, Hemköp och alla andra matbutiker. Vem bryr sig om själva papperskassen/ plastkassen?? Det är väl det man lägger ner i kassen man vill ska vara billig..

Jag säger då det, Willys!


uppd. 16.49

Märkte att folk tror att jag inte såg det riktiga budskapet i själva budskapet, men joo, det gjorde jag.. Ville bara vara lite ironisk men det gick inte riktigt hem hos folket :)

Får väl vara tydligare nästa gång...






Arlanda T&R

Nu ni..

Nu hade jag i vanliga fall skrivit att jag precis gått upp och att jag sitter och slevar gröt. Icke i dag! Nej, har precis kommit hem. Jag har varit på Arlanda (!). Ahh, hon har skjutsat/ hämtat ngn på Arlanda, tänker ni säkert nu. Icke sa nicke. Jag gick upp halv fem imorse för att befinna mig på flygplatsen klockan sex. Där tog jag en kaffe med Erik och hans kompis. Helt sjukt.

Erik och jag träffades när vi var på samma språkresa sommaren 2005. Alla vi svenskar som var där blev rätt tajta under dem där tre veckorna och sen dess har Erik och jag sagt att vi ska ta en fika när våra vägar korsas (karln kommer från Arvidsjaur). Kunde ju inte backa ur när jag fick förslaget att träffa dem på Arlanda (innan de skulle flyga till LA ...) Har länge sagt att jag ska bli mer spontan och i dag kammade jag hem X antal spontanpoäng kan jag säga :)

Var superkul att träffa honom. Hoppas det blir en kaffe till innan det hinner gå 3,5 år!

Men.. Att åka till Arlanda utan att man ska åka någonstans gör en lite smått deprimerad. Tänk sol, värme, goda drinkar och strand - det kan man få om man åker vidare från Arlanda.. Nu sitter jag är i mitt svinkalla studentrum och väntar på att tiden ska gå.. Hör ni ångesten? ;)

Kram!


harry överkörd

Jag och en vän var ute och gick på vägen här bredvid oss. Harry sprang lite hur som helst på vägen, en bil kör upp jämte oss. En kille i vid ratten och en annan i baksätet. Med höger bakhjul kör de över Harry. Eller halva Harry. Han kved och jag tog upp honom i famnen. Det var bara höger bakben som var skadat, men han ville vara nära mig och tröck sig intill mig i famnen. Sen helt plötsligt får jag reda på att det inte går att rädda honom. Han kommer att dö. Tårarna börjar spruta och jag vaknar och känner att tårarna kommer på riktigt.

Märtan hade en riktig mardröm i natt. Usch.

Har haft en otroligt effektiv och händelserik dag. Legat i soffan och kikat gamla repriser av Paradise Hotel och varvat det med internet. Wejj, wejj.. I mårn är det jul ut på alla sätt för mig och in med det vanliga - försök till - hälsosamma livet. Ger mig inget att mumsa choklad längre..

Nu ska jag fortsätta kika på Paradise innan jag ska hämta mamsen och papsen hos morfar. Ska försöka lägga mig tidigt också, ska ju orka shoppa imårn. Förstå att jag ska shoppa imårn. Feels good! Ni anar inte.. :)

Kram, kram.


Juldagen

God fortsättning!

Juldagen har varit helt underbart mysig hittills.. Sovmorgon och sen tur ut till Östa och lång promenad med familjen och farmor. Jag fick värsta makt-känslan när jag och Harry sprang före till bilen. När mamma, pappa och farmor kom åkte vi i väg. Power! Haha.. Fick en liten, liten förståelse för hur Hitler kände sig men jag blev snart lilla Märta igen och vände för att hämta upp dem :) Därefter lunch och fika hos farmor.. Nu sitter jag här och undrar vad som händer i kväll.. Har sagt hela tiden att det skulle bli kaos och som jag hade rätt.. Men men..


bror gjorde en jesus...



Syskonkärlek!

Julafton i går och allt började med frukost hos farmor och sen donade jag med den årliga julklappen till min faster. En ostbågspåse. I år körde jag gubben-i-lådan. Shit, vad kul det var. Så om ni vill hyra en gubbe-i-lådan någon gång, tveka inte på att ringa mig! :)

Kikade bara på tomteverkstaden, det enda bra på Kalle Anka. Pysslade i stället med min chokladmousse.. Misslyckades första försöket men sen så.. Jäkla mums det blev. Det finns hopp även för mig! :) Vi hade i år valt att lotta julklappsköpen, en julklapp à 500 kr till en i familjen. Jag fick ju pappa.. Han fick tröja och speedos, det sistnämnda är en otroligt intern grej i familjen Storm. Hehe.. Jag fick detta av min bror:





Vet inte om någon har blivit så glad för en spritflaska som jag.. Lr var inte för själva spriten, dricker knappt det utan jag blev helt salig över omslaget. Läskigt snyggt ju! Min bror mindes förra årets vodka-edition i form av discokula-känsla som jag så gärna ville ha.. Men då åkte vi utomlands och jag var inte 20 etc, etc.. Nu så :) Märtan är glad, hehe.. I övrigt fick jag den traditionella chokladasken, påslakanset, assietter, pengar samt att vi barn fick dvd:n med Björn Gustafsson. Kikade på den i dag. Han är bra ruuwlig den där killen! :)

Tänker dock aldrig mera stödja endast-en-julklapp-idén. Många klappar ska det vara och även tomte. Traditioner är till för att följas, helt klart. Jag är riktigt töntig när det kommer till sånt..

Nu ska jag fortsätta mumsa skumtomtar samt kika på tv.

Kramen

mormors kola!

Satan i gatan vad slapp i bloggfingrarna jag har varit i dag.. Helt off i hövve..

Märtan klev inte upp förrän halv elva.. Dags att komma tillbaka in i morgonrutiner??? Well well, hämtade upp bror för att sedan leta julklappar i Sala. Efter många om och men hittade jag julklappar till de jag skulle köpa till. Papsen kommer att bli riktigt lycklig över en av sina klappar. Haha.. Maybe not :P Framtiden får utvisa hur lycklig han blev, kommentar om hans face när han öppnar paketet kommer..

Precis när jag skulle börja skriva om vad jag gjorde i skrivandets stund märkte jag att jag hade misslyckats med det jag höll på med. Nu är jag inne på försök nummer två. Försöker mig på att göra mormors julkola. Goa're kola finns fasen inte. Har inte käkat den på 10 år men i år tog jag saken i egna händer och bad morfar leta reda på receptet.. Saknaden tog överhanden! :)

Innan läggdags ska vi klä granen också. Mys!

Måste se till att somna i tid i kväll. Ska jobba mellan 6.45-16.00 i morgon så här gäller det att bli utvilad!

Nej, måste vaka över kolan! Hoppas, hoppas..

Kramen

Gaah, är ättika i blandningen och när man rör om i kastrullen letar den sig in i näsporerna med kraft. Äckligt som sjutton! Usch...

Aja, back to business!


uppd. 20.03

Jag tror banne mig vi lyckades. Mamma och jag höll koll på slutet. Dock råkade jag förstöra ett av mammas plastmått. Inte tänkte väl jag på att det var så varmt i kastrullen.. Hehe :P

Nu ska jag vänta som ett litet barn på tomten, fast på att kolan ska stelna till..

Det är oliiiiidligt spännande :D

jag är ledsen

Vad händer???

Så fort jag får en host-attack börjar det rinna tårar..

Tur att jag sitter själv annars skulle ju folket börja undra vad jag är ledsen för..

Kikar liksom på EM-krönika 2008 - mycket ledsamt :)

Det är liksom inte en liten fnuttetår utan fasen en hel drös som bara sprutar ut ur ögena!

Hrm.. Kanske är så att jag har så mycket slem i kroppen som vill ut - tar alla vägar det bara kan liksom..

Fyy fasen, vad äcklig jag är! Hahaha....

Dags att sova nu tror jag :P

Ciaoo.



it's going down, do-do-do-down..

Nu ska jag och bror alldeles strax bila i väg till bror för att spela tv-spel.. Fick reda på att man var tvungen att veta sin vikt för att kunna spela med den där Wii-fit-grejen.. Har tänkt att jag ska väga mig ett bra tag nu. Något som inte händer speciellt ofta. Vill ju så gärna att mina fransk-cookies ska försvinna men som ni har läst har jag aldrig riktigt kommit i gång med träningen..

Iaf..

Ställde mig på vågen nyss och fick en smärre chock. Jag har gått ner 1,5-2 kg. Känns jättekul! Jag har alltid trott att sånt där bara går med hjälp av bra mat OCH träning.

Märta rätar upp ryggen lite extra i dag, glad och nöjd! :)

Nu kom bror och satte sig bredvid mig i protest. Better start rollin'!

Tjingeling.

The love of my life

Jag har hittat killen i mitt liv. Jag är så sjukt kär. Vet att det är evig kärlek. Killen/ mannen i mitt liv heter Harry. Vi har sovit ihop två nätter i rad. Även om vi sover skavfötters vet jag att vi är match made in heaven! :) Vi var ute och promenerade med farmor i morse också. Helmys! :) Efter promenaden lekte vi lite i soffan.. Det gjorde fasen lite ont men kärleken är väl inte en dans på rosor jämt heller?! Haha, nej nu ska jag sluta vara jobbig :P

Nu väntar jag på att morfar och Sivan ska kika över. Morfar kommer inte vara med oss på julafton så han kommer hit i dag. Dessutom ska han ta med ett recept på kolor som mormor alltid gjorde till jul. Dem kolorna är inte att leka med, har saknat dem sen hon klev in genom himlens portar.. Hoppas vi lyckas med dem!

Ska hinna städa lite i köket innan bror och jag åker till bror2 och hans bruuud. Ska spela Wii. Jag måste fasen vara den enda svensk som inte har spelat det. I kväll kan jag bocka av det på min to-do-list :)

Och sen då.. Taco till middag. Magen kommer utvidgas tre ggr om. Det är ju så jäkla gott :) Och inte nog med det, efter middagen ska jag och Harry bege oss till Heby city.. Harry och Knuttan ska leka med varandra - hoppas verkligen de gillar varandra. Ska bli trevlans att träffa Julia också. A really nice girl, like her a lot! :)

Hahaha.. Jag tycker synd om min lillebror i bland. Jaa, att han har mig som syster alltså. I går kväll satte jag mig bredvid honom i soffan och började snacka om "blommor och bin". Kände att jag var tvungen att ha det samtalet med honom. Tror han innerst inne gillade samtalet :P Man måste ta sitt ansvar som storasyster, visst då?! :)

Fram med hink, skurmedel och trasa.. Här ska skuras som aldrig förr..

Ciao

underkänt

Suck..

Nu blev ju inte starten på denna dag så mys som jag trodde den var..

Fick resultatet på grammatik-tentan.. Failade. Suck. Verkligen suck. Visst att jag inte alls gick till tentan säker men jag hade väl kunnat få klara den... Fick 122 poäng, har ingen aning om gränserna men av alla som gjorde var procent-enheterna såhär:

VG 13
G 30
U 56

Aja.. Bara att se fram emot omtentan i januari!

Skrev ett inlägg när jag fick resultatet för fonetik-tentan förut men tog bort det direkt. Den klarade jag iaf! :)

Jaja, nu tänker jag skruva på leendet och njuta av energin från alla oldies på jobbet!

Kramen...

Mys, mysigare, mysigast

Vad mys det är att vara hemma..

Smög upp Harry i min säng när jag lade mig i går. Han sover alltid i mamsens och papsens säng men han får inte komma upp från början. För att han skulle sova hos mig var jag tvungen att köra på det och han låg hos mig hela natten.. Mys, mys.. Mamma kom in i morse - nog mest för att hon saknade Harry.. Jag och Harry skulle sedan ut på morgonprommisen aka. kissning och tidningshämtande. Kilade förbi farmor där det bjöds på havrekex och glögg. Ännu mera mys :)

Nu sitter jag och slevar gröt, vilket går riktigt segt. Märtan har börjat bli lite småsjuk. Inget jag tänker skylta med för jag har inte tid med sånt. Skulle ju börja med träningen ordentligt nu.. Ignorera, ignorera! Jag, sjuk? haha, vilket skämt! Ska vila över helgen men som sagt, jag tänker inte säga att jag är sjuk. Det funkade en gång i Frankrike och sen dess tror jag stenhårt på det :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite innan det vankas jobb. Tallis i dag igen, 13-21. Har ju varit mer taggad för jobb kan jag säga men får göra det bästa av det :)

Hoppas ni får en bra lördag!

Kram, kram

".. en fin stund tillsammans.."

Jag sitter här hemma i familjens vardagsrum och är mer lr mindre dööd. Jiiises vad trött jag är. Var rätt lugnt på jobbet, alla sötisar satt och sov redan efter middagen. Hehe..

Hade inte tänkt skriva något mer i dag av den enkla anledningen att jag är läskigt trött! Men så kom jag på att jag bara måste skriva om denna sak. Skickade meddelande till "dejt-killen" som ni har läst om.. Skrev att jag inte ville ses och att jag inte var intresserad..

"Vad tråkigt. Jag tyckte i alla fall att vi hade trevligt och
en fin stund tillsammans. Jag kanske var brysk i telefonen
när pratades vid. Men jag var irriterad på att vi sånna fall
skulle ses efter jul som första date."

Det vi kände efter dejten var ju verkligen ömsesidigt?! Hrm..

Jaa ni..


Hemvändar-Märta

Är på helspänn i dag. Lite sån där barn på julafton ni vet.. Ska åka hem om några timmar. Papsen ska komma och hämta mig. Ska få åka bil. Våran bil. Jag älskar att åka bil, för att inte tala om att köra bil. Konstig sak att vara glad över, jag vet men det är mig vi pratar om nu vettni :)

När jag kommer hem ska jag krama alla, och även bli upphånglad av Harry. Den vanliga proceduren. He's into kissing that dog! Hehe.. Åhh.. Haha..

Det märks inte alls att jag är hemmakär va? Nej, tänkte väl det!

Dock ska jag jobba på Tallis mellan 16-21. Ska ändå bli kul - like the oldies there! Det är så mysiga (okej, inte alla men de allra flesta!)

Nej, nu ska jag kila ut i köket och make some porridge och sen börja packa. Kommer nog bli rätt mkt packning om jag känner mig själv rätt. Tror jag ska köra en sån där min-dag-i-bilder, kul va?! :)

Nej, nu lär jag börja så jag kommer hem någon gång!

Hi hi..

Den lilla skillnaden

Kikade in på Linda Rosings blogg och såg att hon och jag har lika klänning..

Vem fyller ut den bäst tycker ni?





Om man jämför size har jag ju inte ens kommit in i puberteten än..

Och då har jag större nu än någonsin tidigare..

Hahahaha...






sussi, sussi :)

Weii..

Hängde på Sonja på en promenad till Willys vid fyra mackarna. Jättemys! Har ju inga pengar på telefonen så är bara att vänta på att Jossan lr nån hör av sig..

Men..

Sonja och jag införskaffade some sushi på vägen hem. Som jag har längtat. Nu ska jag rusa över till henne och mumsa :)

Hej på er så länge!

fri, fri, fri

Hallå!

Om ni bara visste vilken underbar känsla jag har i kroppen. Jag kan liksom göra preciiis vad jag vill i dag. Jag har inga "måsten" alls.. Herregud, vilken lovely känsla :)

Skulle upp och promenera med Sonjis i morse men precis när jag håller på att kasta på mig kläderna ringer hon och säger att hon måste sova längre.. Inte mig emot  och jag kröp ner i sängen igen. Dock kändes det lite dumt att inte kila ut själv för i mitt stress-påklädande hade jag lyckats bli pigg... Nu sitter jag här och har precis käkat gröt.. Klockan är drygt halv tolv.. Hehe..

Blev ingen utgång i går. Allt bara dog ut i stort sett.. I stället kom en kompis och vi kikade på "En riddares historia". Den där Heath Ledger ser/ såg ju förträffligt bra ut.. Grrr! ;)


Vet någon vem denna man är? På Uppsala-kanalen där det visar bilder på Uppsala
var han med från typ 8-10, asså bara han. Var tvungen att ta kort på det. Haha..
Så, vem är denne så viktiga, tydligen, mannen?!

Nu ska jag dona här och sen bege mig till Classe och hälsa på mina kära vän, Ajni! :)

Puss på er.

BTW, i går åt jag lunch halv två. Inte förrän nio åt jag igen. Gröt. Är rätt säker på att min kropp var i någon sorts chock efter jaa, det som ni läste om i går.. Jag brukar alltid bli hungrig var tredje timme.. I dag kanske kroppen är återställd?!

han attackerade mig!

Okej, har suttit och övervägt detta ett tag nu men känner att jag måste berätta detta. Alltså, jag säger bara kaos. Verkligen kaos.

Såhär.. Träffade en kille i lördags. Satt och pratade och hej och hå. Han tog mitt nummer (vågade inte säga nej, MES!) och karln ringde härom dagen, frågade om jag ville ses. Även här agerade jag mes och svarade "ja" fast hela jag egentligen skrek "neeeeeej!" Kompisar försökte få mig att messa och säga att jag inte ville/ kunde etc. Mes-märta!

Gick och träffade han i dag. Satte mig i en soffa på cafét och självklart satte han sig bredvid mig. Kan ni märka min ångest lr? Jag var verkligen bara där för att prata. Han var jätteintressant att prata med! Dock hade han ju heelt andra tankar. Jag satt seriöst och tryckte upp mig i ena hörnet på soffan. Bildligt talat! Han flyttade närmare och närmare.. Jag försökte babbla på för han var ju inte den som ville prata direkt. Helt plötsligt tar karln mig på låret och jaa, behöver jag ens skriva att jag ville kind of försvinna? Jaja.. Tänkte att han kanske ändå någonstans kunde se på mig att jag inte var intresserad men neej då.. Helt plötsligt blir jag attackerad. Mm, det är så jag ser det. På ett café, en onsdagseftermiddag, attackerar han mig första gången vi ses efter ett snicksnack på krogen..

Jag försöker andas och tänka att detta snart är över.. "Flytta närmare!" Ehh, okej.. Ja, är ju inte alls så att det typ inte går.. asså kaos! Jag försöker febrilt få i gång en konversation som ska hålla ett tag och tittar åt alla jävla håll som går förutom i hans face men det enda han typ fokuserar på är att smeka min arm och försöka öva på mun-mot-mun-metoden - ngt han inte har gått kurs i..

Runt halv fem ringer telefonen och jag ser att klockan är rätt mycket.. Bestämmer att vi ska gå och jaa.. Vad händer då?! Han ställer den absolut sista frågan jag ville ha.. "När ska vi ses igen?" Kunde ju fasen inte säga nej när jag ändå kysst karln.. "Jaaaa, vi kan ju höras..."

När vi går därifrån tar han min hand. Något jag knappt ens gjort med pojkvänner. Gör en manöver och vips har jag mina händer i jackan! Puhh..

Vi skiljs åt och jag småler åt hela situationen hela vägen hem...

Nu kanske ni ser det här som om jag är skittaskig men.. Hmm, kanske jag är men.. Jag tyckte verkligen detta var superjobbigt och är numera kind of rädd för att dejta. Bara ordet "dejt" gör mig alldeles kallsvettig. Har dejtat "på riktigt" en gång tidigare men honom ville jag träffa.. Dejting är inte min grej! Aboslut inte.

Nu har jag fått ventilera lite. Känns mycket bättre..

Nu öppnar jag ett nytt kapitel i mitt liv, ett kapitel där dejting inte kommer att ingå.. Iaf inte den här sortens attack-dejter.. Måste fasen tuffa till mig!

VÅGA SÄG NEJ! hahaha..

Hoppas ni hade en trevlig läsning på bekostnad av mig :)


It's done

Nu är jag människa igen! :) Feels good. Hade sista tentan för denna kurs i dag. Jag har verkligen begravt mig i plugg sen förra onsdagen. Bestämde mig för att disciplinera mig BIG time då jag verkligen verkligen ville klara den här tentan. Failade ju rätt säkert förra man det har jag redan skrivit om! Man fick sitta mellan 9-13 och jag lämnde in tentan 12.55 :) Kändes inte helt åt fanders, nu tänker jag hålla tummarna :)


Sonja försöker visa hur trött hon är på det här :)

Bra ordning!

Jag, sminkad och fixat hår. Hade nästan glömt bort hur man gjorde!

Tentahuset!

Nu har jag varit i någon slags koma i några timmar. Ska egentligen till Snerkes i kväll men är inte jättetaggad. Om de andra går ut tänker jag överväga att joina.. Ska ju ut imårn också.. Hmm..

Den som lever får se! :)

Nu ska jag njuta av mitt liv och hitta julkänslan. Har verkligen bara haft skola i huvudet sen november.. Behöver en andningspaus och som jag ska njuta :) Iiihhhh! Hehe..

Kram på er!




Lucia med sambatakter

Gårdagskvällen var en trevlig afton :) Luccegasque på ÖG och Sonja, Ajni, jag och Elin satt tillsammans. Det enda sättet att kunna berätta hur det var är att visa bilder.. :)




"nu går vi in i skogen..."











samba-tåg i hela salen!





Kanin-posen

chokladtårta till dessert :)

sked-trummande!







efter allt trummande såg det lagom fräscht ut :)

En mycket rolig middag med härliga tjejer. Satt sedan mest och pratade med trevligt folk innan det blev 50 meters traskande hem vid halv fyra. Jag lyckades faktiskt bra med självdisciplinen, känns bra i dag.

Och på tal om det måste jag get back to work. Blev lunch på stan med Basta så nu är det tillbaka till pluggandet som gäller! :)

Herre min je.. Det är ju tredje advent i dag. Jiiises. Ja, ni ser ju hur julig jag är... Shit, tredje advent :) Mys..

Enjoy eran söndag :)

Det är lördag!!!

Hallå!

Det är lördag. Märtan är glad. Blir råplugg några timmar tills min älskade Ajni kommer hit. Partymaken ska läggas och sen äre preparty här i vår korridor. Två stycken har jobbat/ jobbar på ÖG och ska båda ha förfest - BIG time people här alltså. Ska bli kul. Därefter blir det luccegasque på ÖG. Ser fram emot det. Har inte alls vart taggad under veckan men ska bli kul att få vara social :)

Nu måste jag sleva in min gröt och sen börja läsa... Boken jag läser nu är lite småseg hittills, kämpa på! :)

Kram på er.

Tror endorfinerna från fotbollsträningen sitter i fortfarande för jag känner mig jätteglad! hihi..

Kram.

Psst! Jag har lånat mammas kamera igen så inom kort kommer bloggen smyckas med lite bilder. Lite roligare, lite bättre :)

I'm on the other side...

Marthina har gjort något i kväll. Haha.. Jag har skrivit under på att bli medlem i Heby AIF. Jag är alltså HAIF-are nu. Ska jag skämmas? Kaos, är precis vad jag känner. Haha.. Träningen var sjukt jobbig men samtidigt lika rolig. Mitt i uppvärmningen släcktes allt ned och in kommer ett lucia-tåg. Mys! Dock lite udda, hehe.. Fick se ett luciatåg iaf. Något jag inte trodde jag skulle få göra i år...

Hej och hå, in i bussen, gotta frukt, ut ur bussen, på nästa buss, hoppa av, portkoden, och Voila! Framme hos Mimmie där ett trevligt tjejgäng satt och pre-partade lite. Jag stod emot alla påtryckningar och ska nu hoppa i säng. Känns bra. Måste ha ork till plugg imårn. Nu ska jag hålla tummarna för att det går lika bra imårn - har inte tid med någon jobbig bakfylla just nu... Med mig vet man aldrig hur självdisciplinerad jag väljer att vara, lätt att falla för grupptrycket när det kommer till fest.. Låter inte bra, jag vet :D Haha..

Är så ledsen att min älskade Mimmie ska åka i väg till fjällen. Har knappt setts sen jag kom hem vilket är supertråkigt. Förhoppningsvis får vi hela hösten -09 ihop! Var kul att träffa henne i kväll och vi kommer säkerligen att ses en snabbis imårn kväll/ natt också! Men hon kommer ha skitkul där uppe...

God natt!

lugnet

Back on the road! :)

Ska alldeles strax sätta i gång med dagens plugg. Läsning av pocketböcker!

Men innan dess måste jag berätta något riktigt häftigt. I onsdags kväll städade jag big time här hemma. (Bror var lite förvånad över hur det såg ut med tanke på hur fint det var i början av min flytt...) När jag vaknade i går tittade jag runt i rummet och något lugn infann sig. Scary som sjutton men så sant som det är sagt. Den hänger fortfarande kvar.. Hmm, kanske har något att göra med den fuckade tentan jag gjorde i onsdags.

Asså den tentan... Jag skrev mitt första IG-prov någonsin och jag orkar inte bry mig. Var bara så irriterad på hur han hade lagt upp tentan. Vi hade liksom tenta på hela franska historian, från år 0 till i dag. Han har frågor från 1800-talet och framåt. Plus att det var typ frågor om lagar etc. Mm, är ju veeeerkligen det man fokuserar mest på om man har hela historian??? Nej! Och hans ord om att ta frågor från instuderingsfrågorna vi fick - bullshit! Två frågor kunde man associera till instud. frågorna. Något lättade från mina axlar när den var gjord iaf - mycket skönt och mycket välkomnande. Hade ju inte varit så glad dagarna innan som jag skrev, hehe..

Det roligaste som hänt de senaste dagarna är att lillebror sov här i onsdags. Var jättekul trots att vi inte sågs så jättemkt den kvällen då han hade annat för sig. Men jag saknar honom. Snart jul och då ska jag njuta av att vara hemma hos la familia. Pussa på min kärlek, Harry, hela dagarna! :)

Ha en toppendag!


soo sick and tired of this

Denna blogg kommer att gå på sparlåga ett tag nu. Detta då jag just nu inte är positiv alls. Ser allting från den negativa sidan. Skolan kind of kills me sakta men säkert. Får verkligen kämpa för att klara av att plugga just nu. Vill bara knögla ihop alla papper, stampa på dem för att till sist spy på dem. Och sedan låta dem ruttna. Haha..

Just nu är allt så intensivt. Jag och Sonja (och typ alla andra i klassen) började tänka på onsdagens tenta efter grammatiktentan i lördags. Sonja och jag började i dag - tentan är om två dagar. Allt är kaos.

Det enda jag kan göra är att bita ihop, tänka positivt och göra mitt bästa. Dock känns det som en omöjlighet just i dag. Thank God I have Sonja next to me! Om inte hon hade sagt massa positiva saker hade jag gett upp innan jag ens börjat.
Just nu lever jag inte... Jag har typ gått runt i mjukiskläder, lilla my-frilla och osminkad i två veckor nu. Städat rum? Ehh... Det enda jag har i huvudet är skolan. Jag vill bara få allt gjort så jag kan börja leva igen. Not good. Illa.

Usch, vad negativ jag är. Usch. Better shape up!

Nu ska jag gå och göra lite lunch. Ska göra mitt bästa för att få tillbaka de positiva tankarna! :)

Puss och kram.

"munnen den ska skratta och va' glad...." :D

koma

Jag är döööööd....

Hade tenta mellan 9-13 i dag. Lämnade in den runt en tjugo i tolv. Det kan ha gått hur som helst. Verkligen. Bara att hålla tummarna nu! Så vad ni än gör, släpp inte tumgreppet!

Har gått på stan hela eftermiddagen. Letat julklapp till paps - gick inge bra alls. Får göra ett nytt försök i veckan. Nu sitter jag här, heeelt slut. Koma, jajamensan! Har tänkt fixa facet i en timme snart. Orkar inte. Måste snart, innan denna lördag är slut. Ska bege mig till Hebbe och Erica för att förfesta och sen utgång. Det är tanken iaf. Just nu är utgång och alkohol långt i från vad jag vill.. Vi får la se vart kvällen tar mig.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll.

Kramen!

Vi knäcker!!!

Jag och Anna-stina är oerhört stolta över vad vi har åstadkommit denna afton. Vi var båda debutanter på knäck. Vi har kanske gjort supergoda knäck! :) När vi stod och donade med formarna sprutade ordvitsarna ur oss.

- Vi knäcker
- Bli inte knäckt nu hörru!
- Det är knäckande det här..
- Vi extraknäcker som Knäckmasters!

Sonja kom och joinade oss. Dock låg hon i soffan och läste bok samt men checkade läget då och då med smakprov. Gjorde ingenting, var bara supermys att hon var här!

Vidare gjorde vi mozartkulor. Lovely dem blev då! Dessutom körde vi på marsipankulor. Väldigt lika varandra men.. Och sist men absolut inte minst - trumvirvel - pepparkakshus! Vi köpte för lite kristyr så det är inte helt klart.. Hehe..

Men hmm.. Vi är fasen one of a kind när det kommer till julbak. NO shit! :)

Dessutom mös vi med julmust och hmm, starkvinsglögg... En halv mun drack jag, i runda slängar, utav det. Jäääla stark glögg alltså. Märtan är van vid den alkoholfria :)

Nu äre bara att vänta in julen så är allt fulländat! Har iaf haft en heeelmys kväll med löööövli friends...

Nu väntar en sista koll på grammatiken. Håll tummarna för mig nu, okej?!

Kram, kram från one of the knäckmasters :)

funny funny

Förresten, hörde ett rätt roligt skämt i går. Lr skämt, ordvits? Aja, här är den..

- Vilken fågel är den roligaste att vara med?
.
.
.
- Umgåsen.

Den är liksom en sån man suckar åt först men sedan kommer det lilla flinet, visst då??? :)

Marthina har tråkigt

Ho ho ho i stugan..

Märta is in da house...

Marthina heter jag och försöker febrilt skaka liv i just mitt liv. När sådant inträffar är humornivån låg. Mycket låg. Haha, det här inlägget kommer bli ordbajsning utan dess like..

Jo, märta klev upp imorse och kände att ack, ack, ack så många timmars plugg jag har missat nu. In med grötskeden i munnen och sedan vidare mot böckerna. Har fasen lärt mig rätt mkt i dag. Sånt man tyckte man hade koll på och där poletten nu har trillat ner för att man förstod själva sambandet, halsbandet, dansbandet. (Percy Nilegård i all ära, han sa väl nå sånt här lr nåt :D) Helt perfa ju :)

Gjorde sedan en satsarlunch utan dess like. Fisk i folie och grejer. Okej, den blev lite, lite torr och smakade inte så mkt men i övrigt var den god. - Vad finns det kvar då egentligen? frågade en i korridoren mig. Haha.. Ambitiöst var det iaf! :)

Wejj wejj.. Kilade över till Sonja för att hämta ett häfte och hey and ho, vi lyckades fasen plugga lite. Var inte alls planerat, kanske därför det fungerade. Nice, nice..

Om cirkus (hej mellanstadiet) tjugo minuter kommer min alldeles egna baby in här och säger: Hej. Ska vi gå till Willys då? Varefter jag svarar: Ja, visst. Ska bara ta på mig jackan och skorna.

Därefter satsar vi på att lyckas med diverse julbak. Bilder kommer nog att komma också, surprise surprise!

Om jag fick umgås med ett gäng femåringar nu skulle jag ha grymt roligt. Säga massa kiss och bajs-ålder skämt och asgarva. Haha.. Sådan nivå är jag på i dag känner jag. Maybe it's time to grow up?



Nej, nu räcker det för i dag..

Kram, kram..


att falla för frestelsen

Gooood moooorgon! :)

Sitter och smaskar gröt medan jag känner mig aningens stressad. Ska plugga i skolan med en klasskompis. Ska plugga järnet i dag med. Nu är jag på g! Perfect!

I går kväll sprang jag i väg och akuthandlade mjölk och andra nödvändigheter. Efter ca. 1½ månads craving för Skogaholmslimpa gick jag till bröddisken, klämde och kände för att till slut välja den mest färska. När jag nyss käkade skogaholmslimpa med skivbar leverpastej på fick jag inte den där what a hallelujah moment- känslan i munnen. Tråkigt, va?! Men har ju en hel limpa nu så jag har ju ett tag på mig att få den känslan.. Har verkligen insett det här med att man inte kan köpa vad som helst när man bor själv...

Klockan tickar och jag måste springa!

Have a nice day, people.

Ciao...

I am a future chef?

Om jag hade varit med i Gordon Ramsay's Hells kitchen hade jag fått en utskällning utan dess like. Stod och stekte lax, vred ner fel platta (använde tre stycken ju!) och vips så var mina två laxbitar svarta och strax därefter blev det en sk. rökutveckling.  Jag öppnade fönstret, Martin plockade ned brandvarnaren, jag stängde dörren till korridoren och hej och hå. Där stod vi i köket i laxos. Mys, mys.. Haha.. Som sagt, man måste misslyckas lite innan man lyckas. Och på tal om att lyckas, Märta herself gjorde världens göttaste röra till laxen. Oj, oj, oj säger jag bara. Martin blev nog förvånad efter att ha sett hur jag handskades med laxen. Den där röran blire fler ggr, oh yeah! :)

I övrigt har jag satt suttit på ög hela dagen och pluggat. Ingen av mina två pluggbuddies var speciellt sugna på att plugga, men jag måste säga att jag är nöjd över mitt presterande i dag. Faktiskt!

Tiden har nu dragit i väg alldeles för mkt, får bli vilodag från träningen i dag istället för imårn...

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram på er!

I am a future housebuilder :)

Hello hello.

Ska strax ta och hoppa in i duschen. Duscha av mej schwett :P Nej, så illa är det inte. Har tränat ikväll - blev styrka trots att det är löpning som gäller på måndagar. Suget för styrketräning tog över :) Testade att göra armhävningar på en pilatesboll för första gången sen instruktörsgrejen. Herre min jee vad det tog. Nu hoppas jag att det känns i morgon också! :D Tränade dessutom med Frida, var alldeles för länge sen vi sågs. Dock har vi planerat lite dejter nu, me likey!

Well, pluggade med Sonja på ÖG efter föreläsningen i skolan. Gick sådär men.. I morgon äre nya tag som gäller! Och just det, en tjej i klassen bjussade på chokladtryffel i dag, ngt jag nog aldrig smakat tidigare och hey, här har vi missat något gott...

... Eftersom jag hittills har NOLL julpynt lr någonting (och jag är en tjej som älskar julen!) bestämde jag och min andra halva, Ajni, att julbaka på fredag. Vi gjorde det i trean genom att göra ett pepparkakshus. Det fulaste världen någonsin skådat - lösgodis hur som helst på huset :) Nu är vi mer mogna och kommer göra ett helt fantastiskt hus :) Ser sjuukt mkt fram emot fredagkväll. Knäck och massa annat mums ska vi göra också. Mys, mys, mys!

Nej, duschen var det ja!

Kram på er från en tjej med endorfinkick :)

uppe med tuppen

Klockan är kvart över nio. Gröten forslas in i munnen. Märta är inte nyvkaen. I vanliga fall hade jag typ precis gått upp. Icke denna måndag. Nej, i dag var jag och Sonja ute och promenerade halv åtta. Duktigt må jag säga. Gick längs ån, det är bra mysigt på morgonarna ändå..

Och julkalendern. Jag tycker, helt ärligt, synd om barnen i dagens samhälle. Varför ska allt vara så överdrivet??? Inte var väl "Mysteriet på Greveholm" och de andra julkalendrarna överdrivna?

Dags att fixa till sig lite och sen bege sig till skolan. Nu är det dags att lägga i en högre växel - hur liiiite lust och ork jag än har. Wish me luck.

Ha en trevlig måndag :)

Ciao.

RSS 2.0