Vi knäcker!!!

Jag och Anna-stina är oerhört stolta över vad vi har åstadkommit denna afton. Vi var båda debutanter på knäck. Vi har kanske gjort supergoda knäck! :) När vi stod och donade med formarna sprutade ordvitsarna ur oss.

- Vi knäcker
- Bli inte knäckt nu hörru!
- Det är knäckande det här..
- Vi extraknäcker som Knäckmasters!

Sonja kom och joinade oss. Dock låg hon i soffan och läste bok samt men checkade läget då och då med smakprov. Gjorde ingenting, var bara supermys att hon var här!

Vidare gjorde vi mozartkulor. Lovely dem blev då! Dessutom körde vi på marsipankulor. Väldigt lika varandra men.. Och sist men absolut inte minst - trumvirvel - pepparkakshus! Vi köpte för lite kristyr så det är inte helt klart.. Hehe..

Men hmm.. Vi är fasen one of a kind när det kommer till julbak. NO shit! :)

Dessutom mös vi med julmust och hmm, starkvinsglögg... En halv mun drack jag, i runda slängar, utav det. Jäääla stark glögg alltså. Märtan är van vid den alkoholfria :)

Nu äre bara att vänta in julen så är allt fulländat! Har iaf haft en heeelmys kväll med löööövli friends...

Nu väntar en sista koll på grammatiken. Håll tummarna för mig nu, okej?!

Kram, kram från one of the knäckmasters :)

Kommentarer
Postat av: the other knäckmaster..

hey babe! heltrevlig kväll, mera bak åt folket! kommer förbi innan jul och avslutar peppis-huset :) puss älsko och lycka till imorgon, håller tummarna!

2008-12-05 @ 23:02:18
Postat av: Marthina

the other knäckmaster..: Supermys kväll! Smakade en mozartkula i dag - hur fasen kan vi vara så bra??? :) haha, som vi sa.. kanske bäst att göra det innan luccegasquen? ;P Puss babe!

2008-12-06 @ 16:51:07
URL: http://marthinaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0