kärlek vid första ögonkastet

Kan inte någon av mina kära vänner kika in på Monki åt mig. Vill sååå gärna ha en jacka därifrån. Skulle vilja veta pris och hur många det finns.

This is the one:


Me like a lot.

Blir otroligt tacksam om någon vänlig själ kunde göra det för mig :)

Puss kram

Kommentarer
Postat av: Natalia Storm

Hejsan, Marthina! Du kanske har ingen aning att vi är i Tärnsjö nu! Om du alls minns vem jag är, hi-hi:) Har läst din blogg ikväll medan Sigge och fammo tittade på TV. Emil har sportlov denna vecka, så vi kom hit med bilen via Haparanda, körde 1400km!Vågade inte ta båten för storm(!)varningar. Idag var vi i Uppsala fram o tillbaka, men hade inte hunnit se så mycket. Fick god mat hemma hos fammo ikväll, alla dina(utom pappa)var med, även Harry Potter som kissade på golvet! Blev du avundsjuk?
Nej, jag vill inte reta dig, bara berättar lite...
Kram från oss i Singsby och välkommen till Finland på väg från Raris. Det brukar man göra om man är au-pair... Kram
och hälsningar från familjen Storm
P.S. Louise fick en till pojke den 24.2 Han är det tredje barnet och han heter Isak. Nu har Sigvald 4 barnbarn och jag ett(Tina har ju en dotter som är 1år).

2008-02-28 @ 22:57:24
Postat av: AMANDA

ja precis varit här sedan september, skulle egentligen bara vara här februari ut sâ det blev ett halvâr men stannar lite längre eftersom jag trivs sâ bra o skolan är till 28 mars.
Va trâkigt att du har varit/är sjuk, jag fick värsta magkrampen o kräktes mycket in pâ min tredje vecka, är väl alla förändringar av mat o luft kan jag tänka mig.
Va kul att du hittat ett gym, jag har avrit o kollat men man mâste vara bunden 1 âr annars mâste jag betala 100 euro i mânaden, o det va jag inte sâ sugen pâ sâ jag tar joggingturer istället :)

2008-02-29 @ 09:41:38
URL: http://amandas.blogg.se
Postat av: Marthina

Natalia Storm: HEEEJ! :)Jo,visst har jag koll på det fastän jag är här. Mor min berättade att ni skulle komma. Vill också träffa er. Ganska lång biltur du! Herregud vad jobbigt... Ska verkligen försöka få till en resa till Finland när jag kommit hem. Var ju så längesen man såg alla nu! Hur länge stannar ni hos farmor då? Den traditionella natten bara eller:P Hälsa alla och ha det så jättebra.

AMANDA: Jo, det är säkert alla nya saker som kroppen inte är van vid. Jo,egentligen måste man ju det. Valde att prioritera gymmet trots priset för det är något jag verkligen vill! :) Joggingturer är nog minst lika bra, billigare också :)

2008-02-29 @ 10:06:36
URL: http://marthinaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0