Min helg.

Nu ska jag bli lite mer positiv :)

Nämnde ju något om en bok i förra inlägget. Köpte en tidning i lördags och man fick en bok på köpet. "Angel" av Katie Price aka. Jordan. Sträckläste den i går och i dag. Satt vid matbordet mellan åtta och halv elva i går kväll. Kunde inte förmå mig att resa mig. Ska läsa hennes andra böcker också. Lätt.

Boken är en typisk tjejbok. Angel, som tjejen heter, blir glamourmodell, träffar en pojkbandssångare men hamnar i ett djupare och djupare drogberoende. Cal, killen i hennes drömmar, finns där men ändå inte. Saker och ting går upp och ner i hennes liv hela tiden men ahh. Okej, världens kanske sämsta sammanfattning av en bok :) Min bild av Jordan har ändrats! Jordan kan! Om hon nu skrivit den själv..

Såå..

I helgen var jag väldigt aktiv. På lördagen besökte jag nationalmuséet samt gjorde stan. Kom hem med mina efterlängatde Keds. Mina gula är ju rätt redo för soporna (lr vad säger du Isabelle?). Hade tänkt träna på lördagkvällen men min kropp värkte fan överallt efter att ha gått heeeela dagen.

Sedan kom söndagen. Käkade brunch med C. och tjejerna på ett hotell innan jag begav mig in mot city igen. Denna gången var destinationen ett waxmuseum som jag tyckte verkade intressant. Självklart var det stängt. Bara till att traska till andra änden av världen (som det kändes just då) och efter halva tiden började det regna. Och du bror, fr-björn har nog rätt. Tror tusan det regande från sidan. Min andra destination för dagen var Trinity College. Tydligen jättekänt för någon bok och sitt bibliotek. Hade inte särskilt stor lust med det besöket men C. berättade om och om och om igen hur stor turistattraktion det var och blablabababla. I admit, he was right. Själva "The book of Kells" var väl inte sådär superintressant ,men absolut inte ointressant, men biblioteket.. Det var megahäftigt. Ca. 200.000 böcker i ett 65 m långt bibliotek. Böcker från golv till tak. Böckerna var verkligen gamla och det var bara så häftigt att se. Tänk att folk suttit i det där bibliotkeket och använt de där böckerna för länge, länge sedan. Skitcoolt tycker jag! Åkte till stranden med C. och tjejerna innan jag avslutade kvällen med en löptur och sedan EM-finalen.

Var en jättemysig helg som jag i stort spenderade själv. Att gå själv på museum var inte så hemskt. Mest bara skönt. Få gå där i sin egna värld. Lunchade även i St Stephen's green vilket var ännu mer mys. Parkhäng ska jag skriva upp på min göra-mer-lista. Helt klart!

Nu stänger bibblan alldeles strax så jag ska kila hem...

Emelie: Gå in på www.studyandworkingabroad.se (tror sidan heter så) och skriv ut deras papper ang. friskhetsintyget. Om du inte redan löst det vill säga :) Good Luck!

Take care!




Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack så mycket för hjälpen! :) Har fått tag i ett intyg nu så jag slapp skriva ihop några rader själv ;)

2008-07-02 @ 10:38:04
URL: http://eemmelie.blogg.se/
Postat av: Bella

Tack och lov for att de gamla kedsen ar slangda! snart ses vi :)

2008-07-02 @ 14:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0