min helg..

Marthina har inte prioriterat datorn denna helg (förutom facebook-häng i går). Såå, en kort sammanfattning av helgen..

Under lördagen hann jag ta några andetag men det var fasen inte många. Gjorde saker heela tiden. Först mys-fika med min kära Ajni. Sen hem, packa och promenad till gymmet (Haha, lyssnade på musik och när jag skulle gå över vägen ser jag att sandbilen tvingats åka i mitt gåtempo - poor guy!) Helskotta vilket intensivt styrkepass jag körde, hade bara en timme på mig innan jag skulle bli hämtad. It felt nice though.. Lyckades sedan övertyga min kompis att linser ÄR gott. Stolt, stolt, stolt :) Alla som tvivlar på linser BÖR äta Fridas linsgryta - läskigt god!
             Hem, fixade festmejken etc. innan två classmates kom för att göra en tårta med mig. När den var klar gick vi i snökaoset till en annan classmate och förfesten kunde börja. Dock plingade vi på hos två andra innan vi hittade rätt, hehe.. Tårtan var fasen en av de godaste jag har ätit. Cred till oss! :) Snackade en hel del franska, vilket var superkul. Kleerup var (halvt) rutten, jag var typ nykter (mitt mål med kvällen :P) och så gott som alla hade kostym. Inte min kopp te direkt. Okej, att man var tvungen att ha det på middagen innan men ändå.. Kul att umgås med klasskompisarna iaf!

I går gick jag upp vid två. Haha.. Inge tungt huvud alls men blidde så ändå. Kvällen bestod av att jag till slut fick min efterlängtade pizza samt mer lumpen-skvaller av Eric. Nice, nice..

Det råder snökaos och allmänt kaos i Uppsala town i dag. Folk ramlar, bilar gasar allt vad de är värda för att besegra uppförsbackar och så vidare..

En annan ska nu diska upp efter lunchen (min dagliga pastasallad är intagen och den var lika god som alltid!) och sen köra fransk grammatik. It's time to enter the tenta-bubble again!


Kommentarer
Postat av: sandra

Hej! ville bara visa att jag verkligen läser din blogg! =)

mvh sandra

2008-11-24 @ 17:31:29
URL: http://www.fruforeback.blogspot.com
Postat av: Marthina

sandra: Hej! Trodde dej när du sa det men kul :D Ska ta och kika in din blogg :)

2008-11-24 @ 19:01:49
URL: http://marthinaas.blogg.se/
Postat av: ajnoo

peppet på fredag va! förferre at your place :D puss

2008-11-25 @ 15:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0