Märta goes rush

Onsdag. Näst sista dagen hemma. Heeelt fucked up ju! Får fasen inte tänka på det för då poppar den där jäkla resfebern upp igen. Men samtidigt längtar jag så fruktansvärt mycket. Får ju liksom små uppdateringar av min chef hela tiden. Meddelandet i dag var att jag ska ta med mig extra kläder då det är kallt i repan. Ja, men kul. Jag fryser ju aldrig iaf... Haha :) Sedan kommer repan få allting nytt och fräscht. Dator, skrivare, fax you name it. Ska bli så jäkla gött att komma fram. De som är där redan älskar det.. This is gonna be the best winter ever!

Status i hemmet Storm är att jag sitter i morgonrock, tjockstrumpor åkte på och är halvt sminkad. Harry ligger fortfarande i sängen. Lyxliraren i egen hög person!


Ville så gärna visa strumporna. Ingen gymnast som ni kan se :P




Kunde inte låta bli. Borde gå en vett&etikett kurs.



I dag får vi inte lata. Har mycket att göra. Tänkte försöka vara i Sala klockan ett. Möta upp min underbara Sonia. Kika deras nya hus. Själv har man inte ens lägenhet än.. och en ring på höger ringfinger. Studentpresent. Haha.. Innan dess ska jag stryka och vika kläder, lägga fram ännu mer packning, åka och hämta en klänning, åka till  Våla och byta bil samt gå promenad med Harry. Tajt blir det, det ser jag ju nu :S

Vid fyra ska jag sen befinna mig i Uppsala och brors skola. Filminspelning :) Känner doften av Hollywood. Eller kanske Bollywood :) Jag ska vara med i tre scener. Ska springa ihop med en kille på tågstationen, gifta mig och sen någonting med en morgonscen. "Ta med dig ett nattlinne" Ja, från när jag var tio eller?!?! Haha :) Grymt kul ska det bli iaf! Och dem där småglinen är bra på det dem gör!

Nej, men bråttom var det ja!

Have a nice day!

(fortfarande det där bajsproblemet med bilder och text...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0