All and nothing

Mårn!

I går hade jag så mycket att skriva i bloggen och efter träningen kände jag mig mindre levande.. Började skriva ett inlägg men gav upp rätt snart.. Hehe.. Men nu så :)

Får köra kort och koncist!

Bion jag och S kikade på var "Bedtime stories" . Båda var rätt skeptiska när vi satte oss i stolarna.. Jag var rätt säker på att det skulle vara en sån där dålig humor, lägre än min liksom.. Men faktiskt, jag tyckte den var rätt smårolig. Gillade den. Kanske inte topp10 men sevärd..

Å igår bar det av mot Sthlm, the capital of Sweden. Allt för vår lilla bebis i familjen då vi åkte till veterinären. Vi ville till en speciell veterinär som är lite specialiserad på allergier etc. (tror jag det var). Iaf så var hon helt super. Det här kommer att sluta bra... Om jag inte skrivit det så har våran lilla dogge gått och blivit allergisk, vilket resulterar i att han kliar lite överallt på sin lilla kropp.

Hem och vända. Bokstavligt talat. Träning.. som inte gick som jag ville. Hade ingen ork alls i kroppen. Kände mig helt slut. Orsaken vet jag inte men det finns flera idéer om vad det berodde på. Att jag gått från 0-100 i träning och att kroppen sa ifrån?, att jag käkat dålig mat i två dagar?, att jag har någonting som ligger och gror i kroppen?, bara inte upplagd för träning? Whatever it was hoppas jag det inte kommer tillbaka! Träningen är för rolig för det..

Och just det.. Det bästa till sist.. I går ringde de från ett av de jobb som jag har sökt. Ska få komma på anställningsintervju nästa vecka. Vilken dag säger jag inte då jag kommer att vara så sjukt nervös.. Men kul ändå :) Anställningsintervju känns så vuxet, kanske dags att inse att man inte är en barnrumpa längre?! :P Lr nej, en gång barnrumpa, alltid barnrumpa..

Nu ska jag placera mig i soffan. Jäääla nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0