Min medverkan i skräckfilm

Fredag. Helg. Har inte tänkt på det förrän i dag att jag faktiskt har helg nu för tiden. Längtar tills jag inte har det igen. Usch, låter verkligen inte bra men jag räknar nästan dagarna tills jag får åka i väg och jobba igen. Så ruskigt ruwligt är det! :)

I går blev det stress stress in till stan men hey, det är ju mig vi snackar om va :)

Väl inne i stan var dags för kursen. Veckans höjdpunkt numera. Känns så bra när man är där, i går pratade vi en massa om fotboll t.ex. Så klart annat också! Efteråt begav jag mig mot Daniel för att kötta tv-spel. Fick nå cravings för det härom veckan och han nappade på det. Lovely! Man kan väl säga att jag vann våran turnering...  Så skulle jag vilja se på det iaf :) Mario kart och Mario golf körde vi. Nu har jag stillat mitt tv-spels begär en aning men funderar på att utmana någon här hemma också! Haha.. Och snart... snart får vi äntligen slippa min ruggigt fula blogg"design", ut med det gamla och in med det nya! Blev helt fascinerad av hur mycket man kan dona och fixa på det där photoshop. Själv kan jag ju starta datorn, klicka in mig på internet och så länge det inte blir nå konstigt så rullar det på fint.. För händer det något konstigt är jag körd! Datorkurs kanske vore nåt för lilla Märta?! :)

Halv tre klev jag ut utanför Daniels boende och skoja inte om att det var som upplagt för en skräckfilm.

"Man går i mörkret, det är mörkt men den regnvåta marken är upplyst av gatulamporna som kastar ett sken mot de platser ljuset inte når. Några lampor lyser i några lägenheter längs med vägen men annars är det tyst. Alla sover. Så klart, det är en torsdagsnatt! Man går med bestämda steg mot bilen, som känns mil bort, och mitt i allt det skumma ljuset börjar så klart löven att blåsa och ger i från sig ett sånt där perfekt skräckfilmsdaller.. Man börjar vända och vrida på kroppen för att ha koll på allt UT I FALL det skulle komma någon..."

Denna gången klarade jag mig i från att medverka i en skräckfilmsscen men förstå så liten man känner sig där man går. Hur många meter kan det ha varit till bilen, 500 max! Hata mörker. Vi säger att någon på skoj hade kommit och skrämt mig, på riktigt hade jag nog kissat på mig, ramlat ihop och mer lr mindre fått en hjärtinfarkt och på det en släng dödsångest. Nej fy!

Rullade ut på vägen med pappas arbetsbil(buss?) för att direkt bli inlurad bland en massa vägkonor. Kan dem inte öppna vägarna på natten för alla dem som inte hittar speciellt bra?!?! Hallå medmänsklighet! Höll mig sysselsatt med 2008:års musikdängor på vägen hem och mötte faktiskt två bilar.. UNT:s tidningsbud. Det är inte okej att möta dem på vägarna. Inte okej. Kändes lite småwierd att åka i en arbetsbil tre på natten. Många som pysslar med pooler som jobbar då liksom! Jo men just ja, det ÖSregnade hela vägen hem också.. och väl hemma kommer Harry och morrar åt mig! Haha.. Nej, men det var trevligt :)

Lite snabbstäd på det här och sen förhoppningsvis lite tyngdlyftning på det. Iaf kanske 6 kg ;)


Catch up with you later!


(gick inte att lägga upp bilder..)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0