Från repa till kock. Ingen big deal!

Efter 11 timmars sömn tog jag tag i denna tisdag som stegvis blev en lite mycket bra dag. Först massa jobb. Okej, massa var att överdriva. Köttade sen i väg till posten och min kvinnliga intuition hade rätt. Paketet stog där och väntade på mig. Man kan väl säga att la familia knows me :) Ska snart flåsa mig uppför trapporna för att ta mig genom paketet en gång till. Finally fick jag liksom mumsa i mig dem där fabulösa havrekexen. Thank you!

Lite svira om efter jobbet. Lite åk. Hallå världen så kul det var! Äntligen har min och Guds kommunikation förbättrats. Puckelpist à la mjuk snö, klar sikt och sol. Hem och kötta snabblunch innan jag och Svennis drog några åk till. Gryyyyymt! I dag märkte jag varför jag kommer älska resten av säsongen. I mårn, ledig dag vilket betyder åkning, åkning, åkning och på torsdag ska jag och ena kocken, Jimmy, vara först i backen. Sing halleluja! Guds och min kommunikation BÖR hålla minst två dar till!

Efter repapasset hoppade jag in för att hjälpa servisen lite men allt slutade med att jag stog och gjorde desserterna och hjälpte till med förrätterna. Mer än godkänd blev betyget och hey, vad kul det var! Reda på Korsika ville jag testa skärmaskinen vilket jag sen aldrig tog mig tid för. I dag gjorde jag det. Sköj, sköj! :)

Nu har servisen vinprovning. När jag såg att det bara var rödvin kände jag att näe, jag är inte mogen för det. Därför ska jag flåsa upp till mitt rum. Just ja, jag har flyttat. Tidigare bodde jag med Lisa, ena kocken, på våning två. Nu bor jag själv på femte våningen. Tidigare hade jag alltså tre trappor upp till mig och internet på rummet. Nu har jag typ 46 trappor och inget internet men som jag trivs med att bo själv. Än så länge iaf :P

Av med jeansen, av med L-kläderna, av med mejken och på med allt som kan stavas m-j-u-k-i-s-! Sen är vi där :)

Ciao ciao.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej!

Sitter och funderar på att dra till Paris som au pair och kom in på din blogg när jag kollade runt lite! Tänkte bara höra hur du hittade din familj? Om det var genom arbetsförmedlingen eller nån aupair förmedling eller så? Och kunde du franska innan?

Vore helsoft om du orkar svara!

/Andrea

2010-07-30 @ 21:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0